Gość: kasia IP: *.smochowice.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 20:13 Chodzi mi o kolor ubioru. Slyszalam ze ladnie w czarnym i czerwonym... Co wy na to? Co myslicie o bieli i innych kolorach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: co dla blondynki IP: *.pl 07.09.02, 20:28 Ja jestem blondynką i rzeczywiście ładnie mi w czarnym , czerwonym i bieli.Chociaż w zasadzie kazdy kolor pasuje do blond włosów.Ja tylko unikam zieleni,bo w niej wyglądam wyjątkowo paskudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: co dla blondynki 07.09.02, 20:43 mi w czerwieniach jest tak sobie, za to dobrze sie czuje w blekitach, szarosciach, bielach, ecru, czarnym. ale moja kolezanka blondzia swietnie wyglada w czerwonych, malinowych itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: co dla blondynki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 20:54 Ja też jestem blondyną tylko ciepłej tonacji bladej cery z piegami, niestety popielate włosy nie dla mnie - pszeniczne pozostają. Ja strasznie lubię chodzić w brązach, ciemnej zieleni, czarnym i szarościach. W takich kolorach czuję się najlepiej i dla tego pastele to okazjonalnie ale raczej nie przepadam. A czerwonego i granatu nie lubię. Grunt to czuć się dobrze w swoim wdzianku. pozdrowionka Vera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margoo Re: co dla blondynki IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.09.02, 21:25 Jestem raczej "zimną" odmianą blondynki i noszę wszystko oprócz zielenego, pomarańczowego i żółtego (brrrr....). Brązy noszę tylko jasne, a biel wtedy jak jestem choć trochę opalona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: co dla blondynki IP: *.radio.com.pl 08.09.02, 12:26 Co do czerni to zależy dla jakiej blondynki. Raczej chyba dla ciemniejszej. Bo jeśli wlosy jasne i blada cera to czarny postarza. To moje obserwacje. Sama nosze brązy, rudości, czerń i beż, krem. W zasadzie nie ma chyba ograniczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: co dla blondynki IP: *.pl 08.09.02, 17:49 wiesz, wszystko zalezy od tego czy jestes "chlodna" czy "ciepla" blondynka. Kazdy kolor ma swoj odcien, kazdy, nie zaleznie czy bedzie to srebrny czy zloty. Jesli popatrzysz w lustro i pierwsze co sie rzuca w oczy (pod wzgledem koloru oczywiscie;) to ubranie a nie twoja twarz i makijaz to to nie odcien dla Ciebie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś