Dodaj do ulubionych

Puder sypki Shiseido

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.02, 09:01
Zamierzam kupić puder sypki, choć nigdy takiego nie stosowałam, tylko w
kamieniu. Czy któraś z Was miała może Shiseido?? Jestem maniakiem ich
kolorówki, więc BARDZO interesuje mnie i puder.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anja Re: Puder sypki Shiseido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.02, 14:30
      Nikt nic nie wie????
      • Gość: Ewa Re: Puder sypki Shiseido IP: *.warta.pl 12.09.02, 15:22
        O produktach Shiseido nie da sie powiedzieć nic złego. Ja swój puder mam od
        jesieni (ojej, to zaraz będzie rok, a końca nie widać!). Jest po prostu
        rewelacyjny. Bardzo polecam.
        • Gość: Anja Re: Puder sypki Shiseido -do Ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.02, 15:25
          Ewa, a który masz? Na stronce widziałam, że są 2 odcienie sypkiego: różowy i
          jakiś beżowy? A ile kosztował?
          • Gość: Ewa Re: Puder sypki Shiseido -do Ewy IP: *.warta.pl 13.09.02, 12:15
            Dokładny numer kolorku sprawdzę, jak będę w domu (chyba natural ivory, ale moze
            się mylę). Cena była wysoka z pewnoscią (ok. 160zł). Teraz moze nawet więcej.
            Przyjrzałam sie dzisiaj rano, ile jeszcze zostało - chyba z 1/4 ilości, a
            uzywam codziennie rano, zatem jest b.wydajny (choć to cecha wszystkich sypkich
            pudrów, co nie?). Oczywiscie ma dziurki i mięciutki puszek. Raz w tygodniu ten
            puszek myję, a mimo to ciągle jest jak nowy. Byłam malowana kosmetykami
            Shiseido przez wisażystę (pana Ryszarda) i radził ten puder tak jakby wciskać
            do skóry tym puszkiem. Ale oczywiscie uzyty z pędzlem tez jest O.K.). Jest
            zakrecany (mam na mysli przykrywkę), wiec bardzo bezpiecznie mozna go przewozić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka