Gość: Anja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.02, 09:01 Zamierzam kupić puder sypki, choć nigdy takiego nie stosowałam, tylko w kamieniu. Czy któraś z Was miała może Shiseido?? Jestem maniakiem ich kolorówki, więc BARDZO interesuje mnie i puder. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anja Re: Puder sypki Shiseido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.02, 14:30 Nikt nic nie wie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Puder sypki Shiseido IP: *.warta.pl 12.09.02, 15:22 O produktach Shiseido nie da sie powiedzieć nic złego. Ja swój puder mam od jesieni (ojej, to zaraz będzie rok, a końca nie widać!). Jest po prostu rewelacyjny. Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: Puder sypki Shiseido -do Ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.02, 15:25 Ewa, a który masz? Na stronce widziałam, że są 2 odcienie sypkiego: różowy i jakiś beżowy? A ile kosztował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Puder sypki Shiseido -do Ewy IP: *.warta.pl 13.09.02, 12:15 Dokładny numer kolorku sprawdzę, jak będę w domu (chyba natural ivory, ale moze się mylę). Cena była wysoka z pewnoscią (ok. 160zł). Teraz moze nawet więcej. Przyjrzałam sie dzisiaj rano, ile jeszcze zostało - chyba z 1/4 ilości, a uzywam codziennie rano, zatem jest b.wydajny (choć to cecha wszystkich sypkich pudrów, co nie?). Oczywiscie ma dziurki i mięciutki puszek. Raz w tygodniu ten puszek myję, a mimo to ciągle jest jak nowy. Byłam malowana kosmetykami Shiseido przez wisażystę (pana Ryszarda) i radził ten puder tak jakby wciskać do skóry tym puszkiem. Ale oczywiscie uzyty z pędzlem tez jest O.K.). Jest zakrecany (mam na mysli przykrywkę), wiec bardzo bezpiecznie mozna go przewozić. Odpowiedz Link Zgłoś