aleks_k 24.09.02, 21:12 Wiesz co? Troche brutalnie ale jakby trafione. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rysio_Lubicz Re: wlazidupy... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 22:13 chcialem z Grazynkom brutalnie, ale mowila, ze ksiondz nie pozwala zycie zycie jest nowelom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: wlazidupy... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 22:16 Gość portalu: Rysio_Lubicz napisał(a): > chcialem z Grazynkom brutalnie, ale mowila, ze ksiondz nie pozwala > > > zycie zycie jest nowelom Te te Rysiu bo żonka zaczyna coś podjerzeac cie ze ty coas za czesto i za chetnie odowzil Panią nauczycielke :-)).Badz czujny:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks_k Re: wlazidupy... 24.09.02, 22:16 Powiedz , ze to "misjonarska" to moze przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Lubicz Re: wlazidupy... IP: *.pl 24.09.02, 22:19 Oj Ryśku, i ksiondz nie pozwala i przecież jest Kasia! A w ogóle to co ty tu robisz? Nie dość,że za świetliczanka latasz,to jeszcze tu wrażeń szukasz.Wracaj mi zaraz! Maciuś i Bożenka mają próbę do "Arlekina" musisz ich odwieźć. Twoja Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio_Lubicz Re: wlazidupy... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 22:24 Grazynko, juz jade, jade. Mialem kurs do Wyborczej, wiozlem pana redaktora i mnie zaprosil na forum. Chcialem spytac o szminke dla ciebie, kochanie. Juz jade, obiad szykuj zycie zycie jest nowelom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Lubicz Re: wlazidupy... IP: *.pl 24.09.02, 22:27 Ryśku,a na grzyba mi szminka od jakiegoś Chanela czy Diora,jak ty mnie do roboty nie puszczasz! mogłam mieć taką elegancka pracę w butiku u Moniki to mi nie pozwolileś! lepiej sie spytaj o te czerwone garnki do kuchni,co mi sie tak podobały. Twoja Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio_Lubicz Re: wlazidupy... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 22:28 Bo miejsce matki jest przy dzieciach w domu. KOchanie, takie garnki ma pani swietliczanka, jadem teraz je obejrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
kozen Re: wlazidupy... 24.09.02, 22:32 Mam nadzieje, ze ktos napierdoli rudej Oli w ten zydowski zad - swoja droga nasza rodzinna poczwarka powinna skorzytac z uslug swojego tatusia chirurga plastycznego - a moze juz korzystala skoro wyglada tak tragicznie. Aha - powiedzcie pani Steni, ze ma jutro nie przychodzic na sprzatanie - Krystyna ma wolny wieczor a Olka idzie na skrobanke wiec chce wydmuchac Kryske. Pa Dr Lubicz :) Odpowiedz Link Zgłoś
toyoki_takeda Re: wlazidupy... 25.09.02, 00:01 Qun fang guo hou xi hu hao,Lang ji can hong,Fei xu meng meng,Chui liu lan gan jin ri feng.Sheng ge san jin you ren qu,Shi jue chun kong Odpowiedz Link Zgłoś
toyoki_takeda Re: wlazidupy... 25.09.02, 00:01 Qun fang guo hou xi hu hao,Lang ji can hong,Fei xu meng meng,Chui liu lan gan jin ri feng.Sheng ge san jin you ren qu,Shi jue chun kong Odpowiedz Link Zgłoś