Dodaj do ulubionych

makijaż permanentny

IP: *.spray.net.pl 24.10.05, 19:58
Co sądzicie o makijażu permanentnym?
Obserwuj wątek
    • Gość: taled Re: makijaż permanentny IP: 217.153.53.* 25.10.05, 10:48
      Moja kolezanka robila sobie usta, wyglada suuper. Ja zamierzam zrobic sobie
      kreske na oku. Wyglada bardzo naturalnie, nie zadne tam obwodki jak Michael
      Jackon, bo kreska jest tak naprawde wrecz pomiedzy rzesami i wygla to jakby sie
      mialo ciemne rzesy od nasady ergo oko wyrazniejsze jakby z natury.
      • Gość: ania Re: makijaż permanentny IP: *.echostar.pl 25.10.05, 11:46
        Mam brwi i byla to najlepsza inwestycja jakas zrobilam.

Teraz nareszcie znlalzlam zaklad gdzie robia kreski takie jak mi sie podobaja -
        wlasnie wyrazneijsz, nie tylko pomiedzy rzesami ale wygladajace bardzo
        naturalnie. Bede robic gorna i dolna.

Moja mam ma caly makijaz - namowilam ja na brwi , oczy, usta i tez sie bardzo
        cieszy. DZieki temu makijazowi ladnie skorygowala sobie ksztalt ust i dopiero
        teraz zauwazylam jakie one sa ladne. Wczesniej wydawaly sie takie przecietne, a
        kredka i smzinka na dlugo nie wystarczaly.

Jesli ktos chce zrobic taki makijaz niech sie nie waha tylko robi. Oczywiscie
        tylko w dobrym i sprawdzonym zakladzie.
        • Gość: ania Re: makijaż permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 12:00
          a jakie sa ceny np kresek na powiece dolnej i górnej
        • sabinka023 Re: makijaż permanentny 25.10.05, 12:31
          Aniu czy mozesz podać mi na e-mail adres zakladu , wktórym robiłas makijaż oraz
          telefon i ceny.Właśnie robie wywiad środowiskowy ;-) bo mam zamiar zafundować
          sobie brwi i kreski
          Dziękuję z góry
          Pozdrawiam
          • Gość: kobieta Re: makijaż permanentny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 13:41
            Mam brwi, robiłam w Sharley-u u Beaty Wodzińskiej. Koszt 800 PLN.
            Brwi są naprawdę rewelacyjny, mają bardzo dobrze dobrany kształt, nie za
            ciemne. Polecam.
    • Gość: taled Re: makijaż permanentny IP: 217.153.53.* 25.10.05, 13:18
      Gorna kreska 450 dolna 350, w ZG, gdzie robila moja kolezanka usta. Kobita
      makijazystka ponoc cieszy sie renoma i zjezdzaja do niej ludzie z Polski
      • Gość: gogo a dlaczego nie podac tutaj tych namiarow ? IP: *.mt.pl / *.mt.pl 26.10.05, 00:38
        napisz prosze
    • Gość: len Re: makijaż permanentny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.05, 01:48
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=10299165&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=15433201&v=2&s=0
      W Wyszukiwarce jest więcej wątków na ten temat, trzeba poszukać, również w 2004
      roku.

Pozdrawiam!
      • Gość: ania Re: makijaż permanentny IP: *.echostar.pl 26.10.05, 08:15
        Za brwi placilam 800 zl. A kreski dolne kosztuja 350 a gorne chyba 400 a takie
        ala lata 60 450zl ale jak sie robi komplet albo po jakims czasie przychodzi np.
        na gorne bo dolne sie ma to Panie daja rabacik. Podobnie jak np. przyjdzie sie
        na usta czy brwi

Kreske mozna zrobic tez nieco grubsza wiec wszystko wg zyczenia klientki

Usta kontur z wypelnieniem 1000 zl Usta trzeba znieczulac zastrzykiem wiec
        dochodzi koszt 50 zl za zastrzyk dla pani ze stomatologi. Kreski i brwi
        znieszulane sa kremem i ampulkami i faktycznie PAni ani drgna. Czasem mowia ze
        to laskocze ;-)

A salon miesci sie w Poznaniu na Niegolewskich 12
    • taled Re: makijaż permanentny 26.10.05, 09:51
      namiar do tej z ZG: Pani Holowczyc tel. 068-3246943
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka