Dodaj do ulubionych

endokrynolog

IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.10, 19:34
poszukuje endokrynologa, ma ktos namiary na jakiegos ze swiecia ?
Obserwuj wątek
    • Gość: uuja Re: endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 20:22
      nie ma w Świeciu , już był ten temat omawiany
      jedynie za 50zł w zielonej
    • Gość: gośc Re: endokrynolog IP: 77.245.242.* 13.12.10, 11:51
      W konsylium przyjmuje lekarz, który jest ginekologiem i endokrynologiem. Nazywa się Ahmed Tantush. Niestety nie wiem ile kosztuje wizyta. Przyjmuje w poniedziałki, rejestracja pod nr 692-092-501. Jeszcze u niego nie byłam i nie znam opinii na jego temat, ale kilka razy byłam w Zielonej u Pani Mazur z Grudziądza - nie polecam. Leczenie na chybił-trafił, bez uprzedniego skierowania na badania.
      • expropriovigore Re: endokrynolog 09.02.11, 14:38
        skoro nie ma u nas państwowego endokrynologa, tylko tego, ktory przyjmuje prywatnie, wiec darmowych badan na hormony tez nie da rady zrobic. w takim razie, w jaki sposob dostac skierowanie na badania hormonalne? isc panstwowo do lekarza ogolnego, czy moze dermatologa? robilam sobie kiedys badania hormonalne z inicjatywy prywatnego ginekologa i zaplacilam 180 zlotych. ginekolog panstwowy zapisuje mi tabletki antykoncepcyjne bez jakichkolwiek badan, a biore je juz ponad 2 lata, wiec wypadaloby dac skierowanie na badania, ale dr O. chyba ma inna koncepcje. poszlam do niej na poczatku moich wizit z wynikami badan, to stwiedzila, ze wszystko jest okej, ale hormony meskie mialam wyraznie podwyzszone (stwierdzil to prywatny ginekolog i zapisal i diane-35) i juz nie wiem co mam robic, bo te tabletki antykoncepcyjne nie pomagaja mi z walka z nadmiernym owlosieniem. czy dermatolog moze dac mi takie skierowanie, skoro mam problem nie tylko z owlosieniem, ale rowniez z tradzikiem - podczas przerw w braniu tabletek.
        nie piszcie mi, ze mam isc prywatnie, bo w obecnej sytuacji po prostu mnie na to nie stac.
        prosilabym o porady osob, ktore mialy podobny problem.
        pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi:)
        • anna19013 Re: endokrynolog 25.01.12, 19:08
          ten endokrynolog z konsylium jest bardzo dobry, przyjmuje prywatnie ale jeśli dzieje się coś niepokojącego daje skierowanie do szpitala, gdzie wszystkie badania hormonalne robione są za darmo... Poszłam do niego z podwyższonym TSH, wypisał skierowanie do szpitala, zostałam dwie doby w szpitalu gdzie miałam zrobione badania na wszystkie hormony.
          dr Ahmed, wszystko dokładnie spokojnie tłumaczy...
          Polecam
    • czarnykol66 Re: endokrynolog 09.02.11, 23:53
      Dobrego endokrynologa w Świeciu i w Grudziadzu nie ma.Bardzo dobry lekarz jest w Bydgoszczy.Przyjmuje prywatnie i państwowo,ale nie wiem w jakim szpitalu.Jest to doktor Komorowski. Biore leki ponad rok,w tej chwili hormony mam w normie.Najlepiej zrobic wyniki na wizyte u niego-tsh,ft3,ft4 Najtaniej jest zrobic je w przychodni na Polnej.Lekarz od tego roku za wizyte bierze 120zl.troche na wizyte trzeba czekam,bo ma duzo ludzi.Polecam, bardzo dobry lekarz.Mam niedoczynnosc,wiec powinnam tyć,ale lekarz przepisuje mi leki, po ktorych nie tyje:)oto nr do rejestrcji (52)3411418 Doktor Ahmed jest bardziej ginekologiem niz endokrynologiem,wiec nie wiem czy warto isc Jak co to piszcie jakim jest lekarzem:)
      • witch323 Re: endokrynolog 11.02.11, 20:17
        Ja również poleciłabym doktora Komorowskiego -leczyłam się kiedyś u niego bo pracował w szpitalu wojskowym w Bydgoszczy-czy nadal pracuje to niestety nie wiem.
        • mini.2 Re: endokrynolog 11.02.11, 20:24
          W przychodni Zielonej przyjmuje pani Mazur przyjeżdza z Grudziądza.Przyjmuje we wtorki.Polecam
    • maleckakasiak34 Re: endokrynolog 10.01.16, 20:54
      Przestrzegam kobiety przed wizytą u tego lekarza. Przez kilka lat byłam jego pacjentką dlatego nigdy nie spodziewałabym się, że może się dopuścić tak niemoralnego i nieetycznego zachowania. Wcześniej leczyłam u niego problemy z tarczycą, a ostatnio prowadził moją ciążę czego bardzo żałuję. Wizyty podczas samej ciąży były przeprowadzone jak należy, jednak kiedy po porodzie pojawiły się pewne problemy laktacyjne dr Tantush ośmielił się przekroczyć granicę relacji lekarz-pacjent. Moją czujność uśpiło właśnie to, że byłam stałą pacjentką. Mężczyźni nie powinni wykonywać tego zawodu. W przyszłości pójdę tylko do kobiety ginekologa. Niech uśmiech tego lekarza nie zmyli Waszej czujności.
      • tantushszydlak Re: endokrynolog 07.04.16, 18:47
        Przykro mi bardzo, że Pani tak się czuła, ale przez 27 lat mojego stażu pracy w zawodzie ,nigdy nie miałem złych intencji w stosunku do którejkolwiek z Pacjentek. Zawsze staram się pomóc i traktuję Pacjentki jak własne córki lub siostry. Z poważaniem dr A. Tantush
        Dr Tantush 2016-03-12 23:54:43
    • adzia_adzia Re: endokrynolog 07.04.16, 22:46
      Ja w konsylium płaciłam za pierwszą wizyte 200 zł u P .Ahmeda ,na drugą juz nie poszłam bo to za drogo.
    • agnieszka.kasia89 Re: endokrynolog 27.04.16, 19:12
      Witam Panie mam pytanie czy za badanie hormonów się płaci na nfz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka