IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 18:41
Dziewczyny - czy tam kupujecie?
Ale bez ściemki!
Moja kumpela - że tak powiem "na poziomie", robi tam od czasu do czasu niezłe
zakupki. Mówi,że trzeba znać miejsca, gdzie mają markową odzież. Kupuje tam
tez perfumy (chyba jakieś "lewe", ale oryginalne testery).
Ja byłam tam po jej namowach dwa-trzy razy i niestety nic nie znalazłam.
Strasznie się umęczyłam-syf, tandentka itp. Nic ładnego i nie wiem czy nawet
jeśli cos "markowego" bym znalazła, to czy na pewno oryginał? Śmiem wątpić.
A jakie Wy macie doświadzczenia z Galerią Stadion:)?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Stadion IP: *.chello.pl 27.09.02, 19:13
      Gość portalu: ap77 napisał(a):

> Dziewczyny - czy tam kupujecie?
      > Ale bez ściemki!
      > Moja kumpela - że tak powiem "na poziomie", robi tam od czasu do czasu niezłe
      > zakupki. Mówi,że trzeba znać miejsca, gdzie mają markową odzież. Kupuje tam
      > tez perfumy (chyba jakieś "lewe", ale oryginalne testery).

Twoja kumpela mówi prawdę, rzeczywiście trzeba znać miejsca, gdzie mają fajne
      i markowe ciuchy(np. ze sklepu Impuls lub francuskich katalogów) bo ot tak
      można się tylko nachodzić i nic nie kupić. Co do perfum to jest tam kobitka
      która ma oryginalne perfumy (sprzedaje również testery) 50% taniej niż w
      sklepie, czasami ma też tańsze selektywne kosmetyki kolorowe (na zamówienie).
      Pozdrawiam
      > Ja byłam tam po jej namowach dwa-trzy razy i niestety nic nie znalazłam.
      > Strasznie się umęczyłam-syf, tandentka itp. Nic ładnego i nie wiem czy nawet
      > jeśli cos "markowego" bym znalazła, to czy na pewno oryginał? Śmiem wątpić.
      > A jakie Wy macie doświadzczenia z Galerią Stadion:)?
    • ewat7 Re: Stadion 27.09.02, 19:30
      kupiłam raz t-shirt, po pierwszym praniu nie do noszenia (nawet po domu)
      • Gość: xxx Re: Stadion IP: *.pl 27.09.02, 21:11
        No tak bo wy to musiscie miec wszystko markowe!! Nie powiem ja też ale bez
        przesady, jeśli jade na wakacje i musze sobie kupić bluzki na ramiączkato wolę
        sobie kupić kilka lichych za 13 złotych kazda, bo w przyszłym sezonie i tak
        bedzie inna moda!!! Chociaż takie bluzeczki ze stadionu jednokolorowe sa
        uniwersalne! Gwarantuję, że jeśli zobaczycie na uicy ubraną w ciuszek ze
        stadionu to się nawet nie zorientujecie!!! Ja nie potępiam markowych ubrań(
        mówiłam już że sama lubie) ale bez przesady ubrania stamtąd może nie sa
        najlepszej jakości ale po jednym praniu nadają se jak najbardziej do noszenia
        nie tylko w domu!!!!
        • ewat7 Re: Stadion 27.09.02, 21:20
          Może źle trafiłam (?), ale z koszulki zrobiła się szmata, zapewniam! acha i
          farbowała okrutnie...
        • Gość: saxony Re: Stadion IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.09.02, 21:42
          to ja juz wole miec dwie porzadne bluzki niz kilka lichych.ale to oczywiscie
          kwestia wyboru kazdej z nas.mam za soba rozne etapy w swoim zyciu,byl i taki,ze
          kupowalam i sobie i dzieciom ubrania na bazarach i powiem szczerze ciesze
          sie,ze mam to za soba.jednak jakosci nie da sie w zaden sposob oszukac,a nauke
          z tego wynioslam taka,ze lepiej jest miec mniej ale w lepszym gatunku.
    • miriam_73 Re: Stadion 27.09.02, 21:19
      Trzeba wiedzieć gdzie szukać ;))) A tak poważnie, np. jest w jednym miesjcu
      miły starszy pan, który handluje oryginalnymi perfumami i wodami, ceny, jako że
      imporcik priv i bez ceł, akcyz itp. paskudnych wynalazków baardzo konkurencyjne
      w stosunku do sklepów. Kiedyś też kupowałam u Białorusinów komplety kryształów,
      i mam w tej chwili całkiem pokaźną kolekcję rozmaitych kieliszków itp
      pierdułek. Natomiast jeśli chodzi o ciuchy, no to nie za bardzo. Jakieś tam np.
      jednorazowe trykoty na lato, kiedyś, jak mieszkałam po tej stronie Wisły i nie
      chciało mi się ciągnąć do centrum, a i portfel był nieco mniej zasobny. Całe
      wieki tam nie byłam.
    • miriam_73 Re: Stadion 27.09.02, 21:37
      Trzeba wiedzieć gdzie szukać ;))) A tak poważnie, np. jest w jednym miesjcu
      miły starszy pan, który handluje oryginalnymi perfumami i wodami, ceny, jako że
      imporcik priv i bez ceł, akcyz itp. paskudnych wynalazków baardzo konkurencyjne
      w stosunku do sklepów. Kiedyś też kupowałam u Białorusinów komplety kryształów,
      i mam w tej chwili całkiem pokaźną kolekcję rozmaitych kieliszków itp
      pierdułek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka