Dodaj do ulubionych

Wkładki higieniczne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 16:58
Jak, a dokładniej kiedy i po co używa sie tzw. "wkładek hignienicznych"??
Rozumiem, ze to nie działa jak podpaska, mimo podobnego wyglądu. Nigdy nie
używałam wiec nie wiem. Dzięki za wszelkie info.
Obserwuj wątek
    • neti13 Re: Wkładki higieniczne 28.10.05, 17:21
      Gość portalu: Kasia89 napisał(a):

> Jak, a dokładniej kiedy i po co używa sie tzw. "wkładek hignienicznych"??
      > Rozumiem, ze to nie działa jak podpaska, mimo podobnego wyglądu. Nigdy nie
      > używałam wiec nie wiem. Dzięki za wszelkie info.

Wkladek uzywasz " na codzien". Dobra rzecz , polecam .
      • Gość: munia Re: Wkładki higieniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 17:31
        ale po co na codzień?ja też jestem ciekawa.....przecież jak sie niema okresu to
        po co ?
        • Gość: Majka Re: Wkładki higieniczne IP: *.server.ntli.net 28.10.05, 17:35
          Dziewczyny, nie zadawajcie takich pytan.
        • Gość: arleta Re: Wkładki higieniczne IP: 195.94.193.* 28.10.05, 17:39
          Że się tak precyzyjnie wyrażę - chcecie powiedzieć że jak nie macie okresu to
          majtki wieczorem są w kroku czyściutkie? Nie mam na myśli jakichś upławów ale
          naturalną wydzielinę...
        • Gość: Lania Re: Wkładki higieniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 17:41
          No,jak to po co-np.w czasie owulacji kobieta wydziela śluz,podobie przed
          miesiączką,to są sprawy bardzo indywidualne,ale właśnie o to chodzi,żeby czuć
          się "zawsze świeżo i pewnie",a nie za przeproszeniem,mieć mokro w majtkach.
          • Gość: ania Re: Wkładki higieniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 18:00
            ja zawsze mam czyste majtki nawet jak wydzielam śluz:)wiec nie uzywam wkladek!
            • Gość: acce Re: Wkładki higieniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 18:18
              Hmmm... To na co wydzielasz, jeśli majtki nietknięte?
              • Gość: ala Re: Wkładki higieniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 18:30
                nie wydzielam wcale:)widocznie ..
                • Gość: sabrina Re: Wkładki higieniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 18:32
                  Ej dziewczyno, to z Tobą coś nie tak.
                  Normalnie rozwinięta kobieta jednak coś wydziela;)
                  • Gość: oda Re: Wkładki higieniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 18:40
                    uhaha! moja kolezanka tez nic nie wydziela, ale "zapaszek"pozostaje;(
                    • neti13 Re: Wkładki higieniczne 28.10.05, 23:39
                      No wlasnie . To moze z powodu tego " zapaszku" powinna uzywac wkladek ;)
                      • Gość: @@ Re: Wkładki higieniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 10:36
                        Z powodu "zapaszku" powinna się myć a jeśli to nie pomaga iść do doktora. Ja
                        też nie potrzebuję wkładek. Wydzielam śluz ale nie brudze nim bilelizny, która
                        codziennie piorę a wkładek używam w ostatnich dniach okresu.
                        • neti13 Re: Wkładki higieniczne 29.10.05, 10:43
                          Gość portalu: @@ napisał(a):

> Z powodu "zapaszku" powinna się myć a jeśli to nie pomaga iść do doktora. Ja
                          > też nie potrzebuję wkładek. Wydzielam śluz ale nie brudze nim bilelizny,
                          która
                          > codziennie piorę a wkładek używam w ostatnich dniach okresu.

O kurcze ! codziennie zmieniasz majtki ? Twoja wypowiedz zabrzmiala tak , jakby
                          kobiety uzywajace wkladek nigdy sie nie myly , a gatki nosily minimum tydzien.
                          Pomysl , zanim cos napiszesz ;)

Pozdrawiam :)
                          • Gość: kasia Re: Wkładki higieniczne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.05, 12:06
                            nie wyobrazam sobie nie uzywac wkladek.. uzywam od ok 10 lat, najczesciej
                            always (jak i podpasek zreszta), ale ostatnio odkrylam swietne wkladaki z
                            Rossmanna, air flow czy cos takiego, z siateczka - wygladaja jak always, a sa
                            polowe tansze:) za 32 wkladki zaplacilam chyba 2,50 czy 3..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka