IP: 195.116.133.* 29.09.02, 22:35
Ostatnio widzialam w TV jakis program o leczeniu tradziku. Mowiono o jakims
nowym zabiegu, ktory nazywal sie jet-skin(jesli nic nie pokrecilam). Z tego,
co pokazywali, to daje on bardzo dobre efekty. Czy ktoras z Was cos o tym
slyszala lub moze juz z tego skorzystala?
Obserwuj wątek
    • anexxa Re: jet-skin 29.09.02, 22:47
      nic na temat nie wyguglalam, wiec chyba nie tak sie nazywa.

ale ciekawe, co to w takim razie jest i jak sie nazywa:)

xx.
      • Gość: toolie Re: jet-skin IP: 195.116.133.* 29.09.02, 22:57
        Sorki anexxa, faktycznie przekrecilam. Ale niewiele:) Zabieg nazywa sie skin-
        jet. W TV pokazywali dziewczyny, ktore podobno mialy ciezka odmiane tradziku,
        a po zabiegach - skore wrecz idealna. Ja mam raczej niewielki tradzik, ale
        chetnie poprawie sobie cere. Wiec jesli ktos juz sprobowal...
        • anexxa Re: jet-skin 29.09.02, 23:01
          duzo mi sie czytac nie chcialo, ale widze, ze to jakas
          kolejna metoda naukowego zdrapywania naskorka (dermabrazji).

skutki interesujace.

www.skin-jet.com/uk/
          xx.
    • Gość: toolie Re: jet-skin IP: 195.116.133.* 30.09.02, 17:05
      Wyciagam, bo moze ktos zainteresowany przeoczyl:)
    • Gość: yaga Re: jet-skin IP: 213.206.132.* 01.10.02, 08:40
      Wiem że taki zabieg robiono w salonie Bella, zadzwoń tam a na pewno podadza Ci
      detale, ja wiem tylko że trzeba to robić na wyleczona buzię, bez zmian z ropą (
      żeby nie roznieśc), wykorzystuje się do zabiego kryształy krzemu, 1 zabieg
      kosztuje ok. 200 pln, żeby był efekt potrezba ich 5-6
      a tel do Belli, 625 33 00
      • Gość: toolie Re: jet-skin IP: 195.116.133.* 01.10.02, 09:33
        Dzieki wielkie. Zadzwonie. Ale chcialabym wiedziec, czy to jest naprawde
        skuteczne. Przeciez w salonie nie powiedza mi, ze to sie nie oplaca:)
        • Gość: Eliza Re: jet-skin IP: 212.75.117.* 01.10.02, 09:47
          Nie, nie jest skuteczne. Jeden zabieg kosztuje 250 zł a trzeba ich wziąć
          przynajmniej 6. Ja po 4-tym zrezygnowałam widzac marny efekt tej zabawy, a
          chciałam tylko zlikwidować przebarwienia, które jak mi pani powiedziała znikną
          na pewno już po 3-cim zabiegu. Zniknęła mi tylko gotówka z portfela.
          Jedyny efekt to ten,że cera przez krótki czas była b. gładka ale to nie było
          warte aż takich pieniędzy. E.
          • Gość: toolie Re: jet-skin IP: 195.116.133.* 01.10.02, 09:57
            Rozumiem, ze skora byla gladka tylko w czasie chodzenia na zabiegi, tak? Czy
            teraz, jak przestalas chodzic, skora jest w takim samym stanie jak sprzed
            kuracji? Zadnych dlugotrwalych efektow?
            Sorki, ze tak mecze, ale powaznie sie nad tym zastanawiam. Teraz widze, ze
            chyba jednak nie sprobuje.
            Pzdr
        • Gość: yaga Re: jet-skin IP: 213.206.132.* 01.10.02, 10:20
          wiesz w Belli na wszystkie zabiegi kieruje lekarz dermatolog, ona oczywiście
          wychwala zabiegi, ale mysle że warto się do niej przejść, pokazać jak wygląda
          twarz, bo tak jak mówiła mi kosmetyczka to nie jest metoda leczenia tradziku, a
          raczej doleczania buzi po kuracji, niwelowania śladów, spłycania porów itp.
          Wiem tez że wprowadzaja nową metodą złuszczania chyba aminokwasami,a le o tym
          dowiem się więcej jak bede na czyszceniu za miesiąc.
          • Gość: miinia Re: jet-skin IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.10.02, 10:38
            Gość portalu: yaga napisał(a):

> wiesz w Belli na wszystkie zabiegi kieruje lekarz dermatolog, ona oczywiście
            > wychwala zabiegi, ale mysle że warto się do niej przejść, pokazać jak wygląda
            > twarz, bo tak jak mówiła mi kosmetyczka to nie jest metoda leczenia tradziku,
            a
            >
            > raczej doleczania buzi po kuracji, niwelowania śladów, spłycania porów itp.
            > Wiem tez że wprowadzaja nową metodą złuszczania chyba aminokwasami,a le o tym
            > dowiem się więcej jak bede na czyszceniu za miesiąc.

tez chodze do belli i potwierdzam to co mowi yaga, najpierw trzeba dokladnie
            wyleczyc skore, nie moze byc zadnych ropnych wypryskow.
            ja sie zastanawialam nad tym zabiegiem, ale doszlam do wniosku, ze nie
            mam 'ziobow', przebarwien itd zeby koniecznie wywalac ponad tysiac zl.
            opinie sa rozne niektorzy chwala inni twierdza, ze nie warto.

pzdr
            • Gość: toolie Re: jet-skin IP: 195.116.133.* 01.10.02, 11:52
              Ja rowniez nie mam strasznego tradziku. Wlasciwie to cere mam nie najgorsza.
              Zwlaszcza po uzyciu dobrego fluidu;) Ale nigdy nie jest tak dobrze, zeby nie
              moglo byc lepiej:)))
              Dzieki za wszystkie opinie. Na razie sie wstrzymam... i poczekam az stanieje:)
          • Gość: miinia Re: jet-skin IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.10.02, 09:19
            Gość portalu: yaga napisał(a):

(...)
            > Wiem tez że wprowadzaja nową metodą złuszczania chyba aminokwasami,a le o tym
            > dowiem się więcej jak bede na czyszceniu za miesiąc.

Bylam wczoraj na czyszczeniu i za duzo o tych aminokwasach sie nie
            dowiedzialam, chociaz Pani doktor oczywiscie zachwalala i namawiala zebym
            kuracje zaczela juz za 2 tygodnie, hmm nie chce byc krolikiem doswiadczalnym :))
            oto informacje:
            1 zabieg kosztuje 120 zl
            srednio robi sie 6 zabiegow (2 razy stezenie 20%, nastepne 2 40%, nastepne 60%)
            ten zabieg nie podraznia tak skory jak skin-jet, i ogolnie wszyscy sa nim
            zachwyceni...

a teraz pytanko: dziewczyny czy ktoras z Was slyszala o zluszczaniu
            aminokwasami? prosze o opinie.

pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka