magdakrak 03.11.05, 15:54 czy wiecie kto je sprowadza? Mam niezwykla ochote na fluid Sante, tylko jak to uczynic????? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mokta Re: kosmetyki Logona i Sante 03.11.05, 16:03 sklep internetowy Logony jest - ale ceny strasznie zawyzone Sante chociaz jest odnogą Logony nie ma sklepu w Polsce (a przynajmniej ja nic o tym nie wiem) no i nie wszystko z Sante jest naturalne np. szampony. Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: kosmetyki Logona i Sante 03.11.05, 16:04 Ale po co kupowac Logony czy Sante, skoro jest "wspanialy" Oriflame? :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mokta Re: kosmetyki Logona i Sante 03.11.05, 16:06 matko i córko, chihiro2 nie obrzydzaj mi jedzenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
emma100 Re: kosmetyki Logona i Sante 03.11.05, 17:18 W Szczecinie w dwóch sklepach Bionatury sprzedawane są kosmetyki Logony i Sante.Pani sprzedająca tam proponowala mi kiedyś, że może mi przesyłać kosmetyki pocztą (nie mieszkam w Szczecinie), ale taka oferta jest dobra, jeśli z góry wie się, jaki to ma być kosmetyk. W przypadku podkładu to trochę trudne zaocznie wybrac odcień.Ja sama mam odcień Porzellan Farbe 20. Mam dość jasną cerę, kompletnie nieopaloną i ten odcień jest idealny.Na wszelki wypadek podaję Ci nr tel. do sklepu Bionatury ( z książki telefonicznej, mam nadzieję, że aktualny), może zaryzykujesz telefoniczna konsultację. Tel.0 91 4889823. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alohaa Re: kosmetyki Logona i Sante 04.11.05, 09:33 a hjakie tam sa ceny w porównnaniu ze sklepem internetowym Bionatury? Odpowiedz Link Zgłoś
arch.monika Kolorki 04.11.05, 10:09 Posiadaczki tych podkładów, powiedzcie jak wygląda kolor złoto- brązowy, czy można porównac go np z nr 2 DrHauschki??? I jeszcze, w składzie dla cery mieszanej jest talk, gdzies mi sie obiło ze talk tez nalezy do tych "złych" składników, mam rację czy sie mylę????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
magdakrak podklad Sante 29.11.05, 15:28 Bardzo chwale - mam odcien posredni i jest ok. Fajny bardzo, odpowiednio kryjacy ale nie maskowaty i nie ma wysypu niespodzianek po nim. Polecam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Lavera 30.11.05, 08:53 Kupilam w koncu Lavery,rowniez bardzo dobry:)Cos posredniego pomiedzy podkladem a fluidem,przezroczysty,ale buzia aksamitna:DD Odpowiedz Link Zgłoś