Gość: Kasssia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 17:59 Macie jakieś wypróbowane perfumy? ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolanta73 Re: zapach, który działa na mężczyzn... 06.11.05, 18:29 witam, jezeli jesteś zainteresowan prześlę ofertę jolanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bellisima Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 18:52 jolanta, nie ośmieszaj się wciskaniem tu tych refanów. No i nie na temat jest Twój post. Do autorki wątku: Deep Red, Devotion, mocne, ogniste zapachy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marvellous Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 18:53 Z zapachów które miałam, facetów rozbrajał na maxa tylko jeden: J'adore Diora :o) . Odpowiedz Link Zgłoś
jasna77 Re: zapach, który działa na mężczyzn... 06.11.05, 19:11 Truth-Calvin Klein Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 06.11.05, 19:17 amo amor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasssia Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 19:19 Faktycznie, nie o ofertę mi chodziło ;) lecz o Wasze zdanie i o sprawdzone afrodyzjaki.. Podobno panowie lubią mocne zapachy, gdyż czują słabiej od nas ;) A te perfumki o których piszecie to chyba z górnej półki cenowej? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasssia Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 19:21 Zaciekawiłyście mnie, chyba poeksperymentuje na Panach z tymi zapachami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: zapach, który działa na mężczyzn... 06.11.05, 19:42 Far Away Avona też jest chyba nie kiepski w te klocki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili202 Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.ls.net.pl 06.11.05, 20:23 Hot Couture Givenchy (edt) i Cinema YSL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katiusha Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 00:04 JPG Classique, Herrera 212, Intense Bossa - oto moje :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.acn.waw.pl 04.12.05, 17:39 Hot Couture Givenchy - potwierdzam! Dziala :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werciula Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 01:04 Naukowo potwierdzono działanie dwóch nut zapachowych: grejpfruta i ambry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 09:07 Mój facet uwielbia versusa czerwonego time for pleasure. Pachnie grejfrutowo, wiśniowo- mówi, słodko pachniesz jak cukiereczek. Jednocześnie zapach nie dusi mnie samej i jest bardzo sexi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 09:44 Ojjj chyba rzeczywiście działa na facetów bo ja od mojego dostałam już drugą butelkę pod rząd :(( Mi się bardzo podoba ten zapach, ale chciałabym coś nowego tymbardziej, że w starej butelce zostało mi jeszcze sopro.. a już nowa czeka. Jak chcesz to chętnie odsprzedam za śmieszne pieniądze. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.pcmedia.com.pl / 80.55.145.* 07.11.05, 12:28 Ja chętnie kupię. Za jaką cenę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Do MAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 12:37 Jestem zainteresowana...podaj szczegóły - cenę pozdr. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doris115 Re: zapach, który działa na mężczyzn... 17.11.05, 13:50 z ch ęcią odkupie podaj cene tel. 698 397 822 Odpowiedz Link Zgłoś
doris115 Re: zapach, który działa na mężczyzn... 17.11.05, 13:56 sorki pomyłka w tel 608 397 822 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: 80.64.14.* 07.11.05, 12:54 Gucci Rush, Lancome Hypnose, CK Euphoria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;):) Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 14:42 Powiem Ci ze sama nie wierzylam w to ze jakis zapach moze tak dzialac ,ale jednak!!jest to coco chanel mademoisel.Niestety zapch nie jst tani ,ale trudni przejsc obojetnie..:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Versus Time for pleasure- dla zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 17:00 Hej dziewczyny jak któraś jest zainteresowana czerwonym Versusem to proponuję 125ml za 120zł + przesyłka (chyba 5zł). W perfumerii kosztuje 280zł. Są bez pudełka ale z etykietą nałożoną na butelkę i oczywiście ze złotą bransoletką Versace. Mój adres mailowy an.ol@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassis Re: Versus Time for pleasure- dla zainteresowanyc IP: *.gov.pl 18.11.05, 10:49 No to jesteś niekonkurencyjna... www.allegro.pl/show_item.php?item=72616827 Odpowiedz Link Zgłoś
czarna167 Re: zapach, który działa na mężczyzn... 21.11.05, 17:56 coco chanel strasznie kocham ten zapach a do tanich nie nalezy ale jak tu przeczytalam ze on dziala na facetow to moj facet chyba jest troszke inny bo on nienawidzi jak sie poperfumuje nimi muwi ze pachne jak emerytka i co mam na to poradzic ale za to bardzo leci jak sie popsikam perfumami j.lo (jennifer lopez) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasssia Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 12:06 Qrcze, jeżeli na facetów zapach działa podobnie jak niektóre męskie perfumy na mnie, to chyba warto poszalec i zainwestować w taki specyfik ;p Kiedys na ulicy jeden osobnik tak pachniał, że zamiast skręcić w moją uliczkę poszłam za nim dalej.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
blahasprawka Gucci Envy Me 14.11.05, 12:22 to jest dopiero zapach!!! I Dolce & Gabanna Light Blue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Gucci Envy Me IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.05, 12:27 opisany Twój Styl. Zapach, który wybrali sami meżczyźni jako najlepiej na nich działa. To" L'instant de Guerlain " Odpowiedz Link Zgłoś
kiciunia_kicia Re: Gucci Envy Me - moge sprzedac!!! 14.11.05, 12:59 Moge sprzedac!!Mam Gucci Envy me 100ml - 100zł..Mam jeszcze Diora - Dune i Chanel - No. 5..Prosze pisac na maila gazetowego albo tu.. A co do tematu postu to mam dwa typy: 1.Coco Chanel Mademoiselle 2.Hugo Boss Intense To moje dwa ulubione Odpowiedz Link Zgłoś
doris115 Re: Gucci Envy Me - moge sprzedac!!! 17.11.05, 13:58 z chęcią kupie GUCCI TEL. 608 397 822 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Gucci Envy Me - moge sprzedac!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:11 Kiciuniu, wysłałąm Tobie maila :)Czekam na odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doriss115 Re: Gucci Envy Me - moge sprzedac!!! IP: *.gdynia.mm.pl 18.11.05, 10:45 nie dostalam podaj tel. zadzwonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doriss 115 Re: Gucci Envy Me - moge sprzedac!!! IP: *.gdynia.mm.pl 18.11.05, 10:13 czekam na odpowiedz masz jeszcze do sprzedania??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Gucci Envy Me IP: *.acn.waw.pl 04.12.05, 17:43 Z pewnosci mezczyzni badani przez Twoj Styl wachali tylko mala grupke perfum i wynik dotyczy tylko prefum, podsunietych im przez redakcje TS i co za tym idzie REKLAMODAWCOW. Odpowiedz Link Zgłoś
doris115 Re: zapach, który działa na mężczyzn... 17.11.05, 14:09 poszukuje zapachu VOMEN VERSACE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasssia Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:35 Toż to post się w giełdę zapachów zamienił ;p hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edith Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:11 Lacoste pour Femme GUCCI Rush Odpowiedz Link Zgłoś
kiciunia_kicia Do Dorris 18.11.05, 22:24 Jak chcecie jakies perfumy to piszcie na maila,bo tutaj rzadko zaglądam..Buzki:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doriss Re: Do Dorris IP: *.gdynia.mm.pl 21.11.05, 09:36 moj tel z checia kupie 608 397 822 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doriiss Re: Do kiciuni IP: *.gdynia.mm.pl 21.11.05, 09:37 z checia kupie nr tel 608 397 822 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DORIS Re: DO KICIUNI IP: *.gdynia.mm.pl 21.11.05, 13:28 KOCHANA KMAM PROBLEMY Z WYSŁANIEM MAILA CZEKAM NA SYGNAŁ.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
kiciunia_kicia Re: DO Dorris 21.11.05, 21:19 No to Ty chcesz kupic perfumy,a Ja mam do Ciebie dzwonic?? Napisz na maila gazetowego,albo na valerka@wp.pl (albo GG: 4477864) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.acn.waw.pl 18.11.05, 22:26 Z własnego doświadczenia wiem, że na mężczyzn najlepiej działają zapachy: - pizzy, - świeżo upieczonego ciasta, - grilla, - kotletów schabowych. Wpływ powyższych na męską psychikę jest natychmiastowy i gwarantowany. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasssia Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 19:06 EUREKA! Nessie, qrcze Ty masz faktycznie racje... pracuje nad perfumami o zapachu piwa z mieszanką grilla, chyba zaden facet się nie oprze ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kasialubi Re: zapach, który działa na mężczyzn... 20.11.05, 20:56 Witam!!!! Jesli chodzi o to co moze dzialac na mezczyzne polecam Light Blue. dolce gabbana pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zyta244 Re: zapach, który działa na mężczyzn... 21.11.05, 11:12 a moj facet sam kupowal mi perfumy i dla niego exra jest CITY GLAM Versace Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta Re: zapach, który działa na mężczyzn... 21.11.05, 18:04 Escada-Magnetism albo Kenzo Jungle Elephant. Używam na zmianę :) Choć na mojej koleżance zniewalająco pachnie Dior Pure Poison. Najlepiej zapach dobrać do siebie po prostu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kadka4 Re: zapach, który działa na mężczyzn... 22.11.05, 12:05 pefumy First Arpege Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.acn.waw.pl 05.12.05, 22:43 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.smstv.pl / 81.210.104.* 22.11.05, 13:18 mojemu męzowi podobają się: eternity (zielone) envy eau de dolce vita leau par kenzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.smstv.pl / 81.210.104.* 22.11.05, 13:22 aha! i kręci nosem na wszystkie mocne, słodkie, orientalne,kadzidlane zapachy, które z kolei mi się podobają :)) nie znosi wanilli w perfumach, kokosa, wiśni. więc wszystko chyba jest kwestią gustu, tak jak u nas kobiet. Ale coś w tym jest że mężczyznom (przynajmniej tym w moim otoczeniu) podobają się raczej delikatne, wiosenne zapachy- bo najwiecej komplementów zbierałam właśnie za 5th avenue, sunflowers, a mój brat był zachwycony coco madamoiselle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula26 Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.viknet.pl 22.11.05, 13:25 dwa ale calkiem rozne zapachy : sensi-giorgio armani i envy me-gucci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.atol.com.pl 22.11.05, 15:02 z mojego doświadczenia wiem ze dziala Mexx Woman :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.astral.lodz.pl 22.11.05, 15:36 Very Irreestible - Givenchy (lubił były) a mój obecny facet najbardziej lubi zapach mojego ciała bez specyfików Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilaaa Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.compower.pl 22.11.05, 16:24 Versus - granatowy -boski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasssia Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 22:31 amo amor... ostatnio nabyłam ten specyfik, ale ostatnio coraz bardziej wydaje mi sie ze ten zapach jest słodki i duszący... jakos mi sie pozmieniało... qrcze ;| Odpowiedz Link Zgłoś
yasemin cynamon 29.11.05, 16:41 A czy perfumy z domieszką cynamonu będą przyciągać facetów? Chciałabym sobie takie kupić, bo mnie nęci ten zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: cynamon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 00:49 hmm...mnie zapach cynamonu kojazy sie apetycznie bo z szarlotką ;) więc moze i na panów podziala zapach ciasteczka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDITH Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 16:32 Lacoste Pour Femme L'eau Par Kenzo Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: zapach, który działa na mężczyzn... 04.12.05, 16:42 Sensi Giorgio Armani, Hot Couture Givenchy, ale najbardziej jednak podobaly sie Poeme Lancome'a. Panowie, nawet koledzy pytali czym pachne tak ladnie. Mysle, ze tan zapach pasuje do mojej osobowosci i dlatego tak dobrze sie w nim czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
qurki Re: zapach, który działa na mężczyzn... 04.12.05, 19:02 Lancome Poeme! Zapach mozna kochac albo nie. JA go uwielbiam i moj facet tez. Natomiast kolezanki mowia ze ochyda. No ale to nie je ma podniecac. Odpowiedz Link Zgłoś
qurki Re: zapach, który działa na mężczyzn... 04.12.05, 19:05 Zapomnialam dodac. Poeme uzywam tylko wieczorem. Natomiast w dzien burberry weekend. Do obu tych zapachow mam balsamy do ciala. Sa suuuuuper! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa_buciki Re: zapach, który działa na mężczyzn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 21:41 Dziewczyny... Przecież każdy ma inny gust. Tak samo, jak my wlubimy jakies zapachy, tak samo mężczyźni. Gdyby było inaczej, istniałby jeden rodzaj perfum, dla wszystkich, bo i tak każdy by lubił ten sam zapach i to samo by na niego działało. Skoro byłyby te "najpiękniejsze", to po co inne zapachy?:) Ja nienawidzę zapachów klasycznych: CK, żadnych Sensi, na pewno żadnych Diorów, Lancomów, Chaneli. Mówiłyście coś o grejpfrutach. Ja lubiętaki zapach, a mój chłopak średnio... Mówi, że ładne, ale szalej i "węszy" np. za Ralphem Ralpha Laurent:) Dobrze się składa, bo to akurat mój ulubiony zapach. I w morzu perfum nic mi się nie podoba. Ale zapach Ralpha, lub taki który mi sie naprawdę podoba, nigdy nie pozostanie "bez odzewu". Po prostu fizjologicznie mnie do niego ciągnie:) Ale każdy lubi coś innego i wymienianie zapachów, które jakoby mają być najlepsze jest trochę bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
lili202 Re: zapach, który działa na mężczyzn... 05.12.05, 08:19 No tak ale jak ktos ma np wiele zapachow to jest w stanie zauwazyc ktore szczegolnie przyciagaja mezczyzn. Ja np zauwazylam ze jak sie spsikam light blue to raczej zaden nie reaguje (mojemu bylemu sie podobaly bardzo ale to bylo dawno), natomiast za Hot Couture edt to ciagle slysze jakies komplementy, nie mowiac o tym ze 2 razy trafily mi sie takie smieszne sytuacje, ze po prostu faceci zblizali sie do mojej szyii bo ich ten zapach tak przyciagal i oczywiscie pytali czym tak pieknie pachne Odpowiedz Link Zgłoś