Gość: nat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 19:18 gdzie najlepiej, najczyściej, najmilej, najmniej tłoczno? wole zapytać Was bo na fitnessie to tylko o dietach:-)... dziekuje za wszystkie namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptasia Re: basen w Wwie 05.10.02, 20:28 ja właściwie to byłam tylko 2-3 razy na Kasprzaka, taki w miarę nowy basen, ze 2-3 przytanki tramwajem od centrum - b. higienicznie, dużo miejsca w przymierzalni, natomiast na torze gorzej... przynajmniej 2 osoby :-( per tor. Oglądałam z zewnątrz basen niedaleko Klifa i w niedzielę ok. 12:00 było zadziwiająco mało osób i sam basen prezentował się OK, w tle widziałam jakieś jacuzzi czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: basen w Wwie 05.10.02, 20:28 ja właściwie to byłam tylko 2-3 razy na Kasprzaka, taki w miarę nowy basen, ze 2-3 przytanki tramwajem od centrum - b. higienicznie, dużo miejsca w przymierzalni, natomiast na torze gorzej... przynajmniej 2 osoby :-( per tor. Oglądałam z zewnątrz basen niedaleko Klifa i w niedzielę ok. 12:00 było zadziwiająco mało osób i sam basen prezentował się OK, w tle widziałam jakieś jacuzzi czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: basen w Wwie 05.10.02, 20:39 ojoj... coś mi się podublowało :-) (takie są skutki wina Chianti), a przymierzalnia na Kasprzaka to oczywiście przebieralnia :-), a, są tam też - poza szatnią wspólnią - takie oddzielne boksy - ze 2 - zamknięte, do przebierania się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <Maja> Re: basen w Wwie IP: *.ii.pl 05.10.02, 21:53 a jakie ceny? Bo mnie odstrasza 8 zł za 30 min... A na tańszych basenach jest brudno (pety i stare plastrty pływające w wodzie to nie dla mnie). Słyszałam że na Polnej mają otwierać jakiś nowy basen i ma byc podobno tani. Ale gdzie dokładnie ma się znajdować? Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: basen w Wwie 05.10.02, 22:56 kurczę, na Kasprzaka to nie wiem, bo miałam wejścia za darmo (tj. karnet brata mojego chłopaka), ale chyba super tanio nie było, zaś tam koło Klifu (taka mała uliczka... widać flagi z Okopowej zresztą) chyba najbardziej opłacał się karnet typu 10 wejść, a, ale nie było info, ile casu (czy 30 min czy 60), a pani od info gdzieś wybyła :-(. Coś mi świta, że te 10 wejść to było ponad 100 zł... a może jakoś 90? A, słyszałam, że Warszawianka się poprawiła, o Polnej nic nie wiem, no, i na Inflancką bym się nie pchała. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: basen w Wwie 05.10.02, 23:05 znalazłam jakiś ranking basenów, niestety chyba bez cen, ale może się przyda www.pesk.org.pl/baseny.html, więcej info tam się pojawia po kliknięciu na nzawę basenu Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: basen w Wwie 06.10.02, 00:48 ja chadzam na Wodnika, czysto, może nie deluxe, ale w porzo przed południem w tygodniu tanio, 8 zeta chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: basen w Wwie IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 10:07 Ja chodzę na Jagiellońską i jestem zadowolona.To nowy basen,więc nie ma problemów z czystością. Ceny zależa od wartości karnetu który wykupisz.Jeśli masz mniej niż 24 lata i uczysz się to jednorazowe wejście na półgodziny kosztuje 5,4 (0,18zł/min), przy karnecie 60 zł pół godziny kosztuje 5 zł (0,17zł/min) itd. ,a przy karnecie 250 zł 0,5 h. kosztuje już 3,8zł. Jeśli nie przysługuje ci ulga to płacisz 8,4 zł/0,5h (0,28zł/min)przy jednorazowym wejściu, z karnetem 100 zł 7,8/0,5h(0,26zł/min) itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: basen w Wwie IP: *.pl 06.10.02, 13:33 Ja pływałam kiedyś na Inflanckiej!! Mimo że brudno to i tak mi się podobało. Teraz chodze na Garbińskiego i tez jest fajnie, ale wolę 50 metrówki, a ze mam do nich daleko więc musze korzystac z 25!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marc Spitz Re: basen w Wwie IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 06.10.02, 13:47 Przyjemnego pływania, a zwłaszcza opicia się wodą zawierająca gronkowca i wydzieliny z otworów nie tylko gębowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Basen na Bemowie IP: *.chello.pl 06.10.02, 19:26 Hej Bemowianki... Ma byc nowy basen w okolicach Wola Park, otwarty od 17 bm. ? Wiecie coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <Maja> Re: Basen na Bemowie IP: *.ii.pl 06.10.02, 22:31 Mieszkam tu, i nie zauważyłam aby coś się budowało. Chyba że za tym parkanem koło starych szklarni, ale osobiście w to wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerda 5 Re: Basen na Bemowie IP: 194.119.254.* 07.10.02, 10:28 wybudowano ostatnio nowy basen przy Olawskiej na Bemowie - tuz kolo petli tramwajowej i autobusowej oraz przy Carrefour Bemowo. Ja zamierzam tam chodzic. Czy jakas forumowiczka sie chce dolaczyc? sa karnety po 100, 200 i 300 zl. Jednorazowe wejscie (bez ulgi) kosztuje 9 zl, z karnetem oczywiscie taniej. Basen startuje w tym tygodniu. Czekam na propozycje wspolnego plywania - bedzie razniej:) gerda Odpowiedz Link Zgłoś
diabe Re: Basen na Bemowie 07.10.02, 10:38 a nie wiesz, czy jest tam może aqua aerobic? acha, i czy masz może jakiś telefon do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerda 5 Re: Basen na Bemowie - do diabe i Ady IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.10.02, 21:56 Oczywiscie pytalam o aquaerobik, a jakze! maja go w planach, na razie sprawdzaja czy byloby zainteresowanie. Na wszelki wpadek powiedzialam, ze ok. 10 moich kolezanek byloby chetnych na aquaerobik, wiecie, aby ich zachecic do zorganizowania czegos takiego:)))podaje namiary: hmm, wlasnie widze, ze nr telefonu gdzies mi wcielo:( ale czesto przechodze kolo tego basenu, wiec zobacze. Jesli chodzi o karnety to nie ma limitow czasowych. Basen ma byc czynny codziennie od 6-22, a wykupiony karnet za 100, 300 albo 500 zl mozna wykorzystac kiedy sie chce, a miesiac lu za 4 miesiace np. Jednorazowe wejscie bez ulgi to 9 zl, jak pisalam powyzej, ale juz przy karnecie za 300 te pol godziny plywania to 7,5 zlotego. Uff to tyle. Mam nadzieje, ze sie spotkamy tamze?:) A, woda niestety chlorowana, ale podobno teraz sie odchodzi od ozonowania...hmm, nie bardzo w to wierze, ale skoro mam 5 minut do domu, to bede i w chlorowanym plywac:) ale sie rozpisalam! pozdrawiam....gerda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Basen na Bemowie IP: *.chello.pl 07.10.02, 20:58 Ja chętnie! Chyba miałam złe info, albo źle zapamiętałam. MOże to nie przy Wp, ale przy Kerfurze :) Już od roku nie moge się zmobilizowac, więc teraz musi się udać? Gerdo, dołaczam sie do pytania o aqua aerobic. Czy wiesz tez, czy karnety sią miesięczne w sensie od początki do końca miesiąca, czy przez miesiac od dowolnego dnia? Zdaje się, że będziesz na spotkaniu w San Marzano? :) Może tam się zgadamy? A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerda 5 Re: Basen na Bemowie - do Ady IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.10.02, 21:59 Gość portalu: Ada napisał(a): > Ja chętnie! Chyba miałam złe info, albo źle zapamiętałam. MOże to nie przy Wp, > > ale przy Kerfurze :) > Już od roku nie moge się zmobilizowac, więc teraz musi się udać? > Gerdo, dołaczam sie do pytania o aqua aerobic. Czy wiesz tez, czy karnety sią > miesięczne w sensie od początki do końca miesiąca, czy przez miesiac od > dowolnego dnia? > Zdaje się, że będziesz na spotkaniu w San Marzano? :) Może tam się zgadamy? > A. Wszystko wskazuje na to, ze tam bede:) zgadamy sie oczywiscie. Nie podaje jak wygladam, bo jutro ide do 'zelaznego' krzysia na obciecie i farbowanie wlosow!!!! i sama nie wiem co z tgo wyniknie, pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: basen w Wwie 06.10.02, 19:34 Ja chodzilam na Warszawianke, co prawda juz ponad rok temu, ale bylam calkiem zadowolona, tym bardziej, ze jest tam 50 m basen. Nie korzystalam z jacuzzi, bo nie lubie siedziec z obcymi z bajorku:))) i nie wyplywalam tez na dwor. Ale basen sam w sobie byl w porzadku. Aczkolwiek kiedys bylo lepiej: na karnet (mialam sluzbowy) wchodzilo sie DO BASENU na pol godziny, a szykowac sie przed i po wyjsciu mozna bylo dlugo. A pozniej wprowadzili rejestracje czasowa od przejscia przez bramke, co bylo kaszanka, bo trzeba bylo bardzo sie spieszyc ze wszystkim albo doplacac jakies chore kwoty za kilkuminutowe przekroczenie limitu czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: basen w Wwie IP: *.acn.waw.pl 07.10.02, 23:16 Szkoda, że basen na Oławskiej chlorowany, bo myslałam, że będę miała tuż przy domu pływanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerda 5 Re: basen w Wwie IP: 194.119.254.* 08.10.02, 10:20 Maja, czy bardzo Ci przeszkadza, ze chlorowany? ja tez nie jestem zachwycona, ale mam tak blisko domu, ze az zal nie chodzic:) nie zrazaj sie chlorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: basen w Wwie IP: 212.244.106.* 08.10.02, 11:38 Ja takze polecam Warszawiankę - bylam 2 tygodnie temu, jest czysto, w miare pusto (bylam po 17-tej i mialam na moim torze tylko 2 dziewczyny, a tor jest tak dlugi, ze nie bylo to problemem wcale). Poza tym jest tam naprawde ladnie. czesc dla dzieci ze zjezdzalnia i jacuzzi, ale tez nie lubie kisic sie z obcymi facetami w jednym bajorku. Oczywiscie, jest tez wielki minus - czas licza od przejscia bramki, co doprowadza mnie do furii. Wyobrazacie sobie np. isc tam z jakims brzdacem? Zanim go czlowiek skusi, zeby wylazl z wody, zanim go zlapie zeby umyc, wytrzec, wysuszyc i ubrac, o sobie nie wspominajac - przeciez na to potrzebna jest dodatkowa godzina! Moze jak bedzie wiecej basenow to zaczna konkurowac i pomysla troche. Na razie to naprawde bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
gerda5 Re: basen w Wwie - do ady, diabe, Mai 25.10.02, 14:47 Spiesze Wam doniesc, ze z pewnym opoznieniem, ale wiadomy basen w koncu otworzyli! Jutro sa zawody rodzinne:) Jak jem sniadanie to widze, ze od dwoch dni pelno tam ludzi, raczej malych, pewnie ze szkoly obok. Musze sie dowiedziec o aqauaerobik, jestescie nadal zainteresowane? Jakby co, prosze na priva. dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
diabe Re: basen w Wwie - do ady, diabe, Mai 25.10.02, 14:52 ja jestem koniecznie zaiteresowana!!! i z niecierpliwością oczekuje na aqua aerobic :) Odpowiedz Link Zgłoś