Gość: ariadna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 02:26 mam problem z nieladnie pachnacymi butami... nie chodzi o to ze sie nie mie myje ale latam bez skarpetek.czy jest cos co zabije brzydki zapach z moich butow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: zapach buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 10:36 Ni lataj bez skarpetek, logiczne. Zlikwiduj przyczynę, a nie tylko skutek Twojego działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: zapach buty IP: 62.233.195.* 12.11.05, 14:03 Może masz buty nie ze skóry naturalnej? Odpowiedz Link Zgłoś
sineira Re: zapach buty 12.11.05, 14:07 Polecam spray do butów Scholla. Ma działanie antybakteryjne i antygrzybowe, jest skuteczny i ma dość przyjemny zapach. Jeśli buty zaczynają "pachnieć", to znak, że nie powinnaś ich nosić codziennie. Muszą mieć czas, żeby porządnie w środku wyschnąć. Inna rzecz, że chodzenie bez skarpetek jest raczej mało higieniczne, no ale to Twój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: zapach buty IP: *.chello.pl 12.11.05, 14:07 z doswiadczenia wiem ze ze sportowych butów usunie go tylko pranie w pralce :( nie kazde to przezyją, ja juz zrezygnowałam z chodzenia bez skarpet oraz w skarpetkach ze sztucznych włokien Odpowiedz Link Zgłoś