heart_of_ice Re: kolagen naturalny na rozstępy 17.11.05, 12:27 czytalam niedawno artykul o tym kolagenie.... wypowiadali sie lekarzi generalnie opinia byla taka, ze ten kolagen nie moze pomagac na nic:) (a reklamuja, ze na wszystko;)) moze napinac, naciagac lekko skore... nie pamietam za dokladnie, ale chyba chodzi o to, ze ten kolagen nie ma jak wniknac w skore, zeby dzialac od wewnatrz; poszukam potem linka do tego artykulu, to chyba gdzies na stronach gazety bylo Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: kolagen naturalny na rozstępy 17.11.05, 14:56 znalazlam kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53661,2998580.html tez bym chciala, zeby na rozstepy dzialal:))) Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: kolagen naturalny na rozstępy IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 16:43 ile osób tyle opinii.mi akurat pomogł i to bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: kolagen naturalny na rozstępy 17.11.05, 17:00 Gość portalu: m napisał(a): > ile osób tyle opinii.mi akurat pomogł i to bardzo Moze opowiesz nam " swoja przygode " z tym kolagenem . Cos wiecej , Jak dlugo stosowalas , w jaki sposob , z czym , jak czesto i podobne detale ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvie Re: kolagen naturalny na rozstępy IP: *.77.classcom.pl 18.11.05, 01:14 mysle, ze aczej zapytajmy, ile opakowan sprzedala.... mam dosc tych pan wciskajacych kolagen z kazdej strony, "polecajacych , bo pomaga jak nie wiem co". dziewczyny, a co to za kolagen?? ludzki jest duzy, nierozpuszczalny w wodzie po wydaleniu z komorki, nie wchlania sie przez naskorek, nie pomoze juz "urosnietym" wlosom. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: kolagen naturalny na rozstępy 18.11.05, 10:11 to nie jest ludzki kolagen, tylko rybi ;) podobno ma mniejsze cząsteczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: kolagen naturalny na rozstępy IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:32 Pani mądralińska wcale nic nie sprzedałam bo tego nie sprzedaje tylko używam.Używałam pół roku,razem ze zwykłym mydłem i kremem nivea.Rozstępy się ładnie wybieliły.Ot co.Nawet mnie nie znasz więc po co te opinie co sprzedałam.Nic nie sprzedaje,wypowiadam się anonimowo nespa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvie Re: kolagen naturalny na rozstępy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:38 se vre, a tak powaznie-no to cie chyba rozczaruje-rozstepy sie same "wybielaja" i jasnieja. tylko na poczatku, swieze rozstepy sa fioletowosino-rozowe. potem bledna, jak to blizna. wiec pewnie kolagen wiele nie pomogl-i tak by zjasnialy. a zniknac nie znikana:/ niestety Odpowiedz Link Zgłoś
e_madziq Re: kolagen naturalny na rozstępy 18.11.05, 08:20 Ja tak rozpytuję sie zapobiegawczo, bo choć po pierwszej ciąży sie nie pojawiły, to nie wiem co będzie teraz, po drugiej. Dzięki za linka, nabiorę więcej sceptycyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: kolagen naturalny na rozstępy IP: *.chello.pl 18.11.05, 19:55 a ja po wiloletniej bezskutecznej walce z rozstepami postanowilam zaryzykowac i pozbyc sie rozstepow za pomoca mikrodermabrazji w salonie kosmetycznym,mam nadzieje ze nie wyrzuce kasy w bloto, kiedys ktos na tym forum pisal ze wlasnie pozbyl sie rozstepow dzieki mikrodermabrazji... juz zapisalam sie na wizyte dam znac jak juz bede po... Odpowiedz Link Zgłoś