Dodaj do ulubionych

Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC????

IP: *.attu.pl 25.11.05, 15:59
Obserwuj wątek
    • f_emmefatale Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? 25.11.05, 16:02
      Czy to jest forum telewizyjne?
      • Gość: Stasia Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? IP: *.attu.pl 25.11.05, 16:06
        nie telewizyjne tylko o urodzie. Ten program dotyczy scisle urody, prawda? Chce poznac wasze zdanie na ten temat i dlatego pytam.
        • f_emmefatale Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? 25.11.05, 16:08
          Dlatego ja tez zapytalam. Co to za program?
    • Gość: G. Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:11
      Hm, a co to jest "labedz"?
      • f_emmefatale Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? 25.11.05, 16:19
        :> moja Ukochana rozmówczyni. Witaj!

Ehhkem....no wlasnie...co to? :P
        • Gość: G. Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:23
          Już zostałam "ukochaną":) No proszę...;) Witam, "fatalna" kobieto:)
          • f_emmefatale Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? 25.11.05, 16:29
            Ukochana-dopóki to ja nie zrobie błędu-inni mogą:)
            • Gość: G. Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:31
              Ojej, jestem obiektem wybiórczego uczucia.:) Już zrobiłaś, ale się nie
              doczepię.;)
      • butters77 Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? 28.11.05, 14:46
        Rozumiem, G., ze przeszkadza Ci brak polskich znakow??? Bo jesli tak, to duuuzo
        roboty masz na forum... Dlaczego chocby - "sadzicie"? Tez jest w poscie
        autorki:) Sama jestem zwolenniczka pietnowania bledow ort. w sieci, ale - brak
        polskich znakow??:)
    • portretkobiety Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? 25.11.05, 16:33
      Bardziej podoabł mi się "W 10 dni, 10 lat młodsza".

Portret Kobiety
    • wojtow Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? 25.11.05, 19:35
      lubię metamorfozy i oglądam
    • Gość: Ola Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? IP: *.stk.net.pl 25.11.05, 19:45
      Jest to jeden z moich ulubionych programów.Dziewczyny przechodza ogromna
      metamorfozę ,z brzydkiego kaczątka staja sie pięknymi kobietami...brrr ale ile
      musza sie nacierpieć po tych operacjach,przeraża mnie to...
    • Gość: efka2 Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? IP: *.brochow.net 25.11.05, 19:46
      Stasia uwielbiam oglądac takie programy . Jakbym się dostała do takiego
      programu to tak bym zaszalała że obawiam się że mogłabym skończyć jak
      Jackson .Ach chciałabym , chciała . Niesamowite rzeczy tam robią.Podciągnęłabym
      sobie cycki,odessała nogi,laserowo usunęłabym wszystkie włosy zbędne,itd.
      • Gość: juli Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:23
        Podajcie godzine i program w którym nadawane to jest..
        • iselle Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? 25.11.05, 20:51
          Podajcie adres ich www bo zapomniałam :)
        • Gość: kasia Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:52
          w TV 4, godziny wieczorne.natomiast w Clubie jest program w tym samym
          stylu "Ekstremalne metamorfozy" chyba codziennie ok, 19 i 24.
          rozne cuda wyczyniaja w tych programach,ale jedno mi sie nie podoba - wielkie i
          biale zeby, ktore jakos nie pasuja do calosci.
    • Gość: sumire Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? IP: *.zagorze.net.pl 25.11.05, 20:43
      Jeśli to komuś potrzebne, to ok, ale dla mnie to smutne raczej. Te dziewczyny w większości mają potworne problemy ze sobą.
    • f_emmefatale Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? 25.11.05, 21:59
      Wlasnie moja 12 letnia siostra ogladala to na CLUBIE. Uczy sie tanca
      towarzyskiego od dziecka i ma obsesje na punkcie swojego wygldau. Kazalam jej
      wylaczyc. Odpowiedzcie wiec teraz...czy taki program to dla niej przestroga? Nie
      sadze....widzi mnostwo mozliwosci.
      • Gość: Stasia Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? IP: *.attu.pl 26.11.05, 18:26
        a mnie troche przerza takie poprawianie skalpelem, tu podciagnac, tam dodac, tam ujac, tu symetryczniej tam asymetryczniej... wiele z tych kobiet mogloby byc pieknymi bez skalpela, przy odpowiedniej diecie, cwiczeniach, makijazu itp. Niektore z nich sa ladne w naturalny sposob a z programu wychodza jak wielkie napompowane lalki barbie. Mam wrazenie , ze tam wszyscy w tym programie to maja sztuczne zeby, plastikowe cycki, sztuczne wlosy, odessany tluszcz itp. Ja wole jednak poprawki bardziej naturalnymi metodami. Wszak nie ma brzydkich kobiet tylko sa takie, ktore nie wierza w swoja urode i o nia nie dbaja.
        • Gość: gosciówa Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.11.05, 20:23
          buahahaha, no jasne, piękne są przed ;) Tłuste, z fatalnymi fryzurami, krzywymi
          zębami, obwisłymi cyckami i podwójnymi podbrodkami. Ale grunt, że naturalne,
          prawda? >:)
          • Gość: Stasia Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? IP: *.attu.pl 28.11.05, 11:29
            nie gosciowa, nie zrozumialas mnie. Wcale nie wygladaja pieknie, ale nie przyszlo ci do lba, ze celowo sa tak pokazane? Po to aby wywolac szokujace wrazenie na koniec i udowodnic, ze baez skalpela nic sie nie da osiagnac? Zauwazylas moze, ze sa pokazane czesto nawet na czarno bialym filmie? W dodatku w "odpowiednim" oswietleniu aby podkreslic since, zmarszczki itp?
            W wielu przypadkach wystarczylo by im umyc leb, ostrzyc i pofarbowac wlosy, zrobic fajny makijaz, ubrac i efekt tez bylby super. O wiele fajniejszy byl program Straznicy mody.
            • Gość: sumire Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? IP: 213.17.128.* 28.11.05, 13:49
              Ano, coś w tym jest...
              Mnie przeraża raczej to, że traktuje się ten skalpel jako panaceum. Nie
              przeczę, że operacja plastyczna może komuś dodać pewności siebie, ale - za
              przeproszeniem - spieprzonego życia nie naprawi.
              • sigrun Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? 28.11.05, 14:14
                Najbardziej nurtuje mnie jak przerabiają wszystkich na jedno kopyto.
                Zauważyliście, że wyszyscy po przeróbkach mają ten sam "uśmiech" - model Nick
                Nolte nr.5, czyli nieskazitelnie białe (podejrzewam, że nawet świecą w nocy), o
                idealnym, regularnym kształcie łopaty w miejscu dawnych zębów? Ot, jak to
                implanty leczą z kompleksów, lenistwa i braku polotu w życiu zarówno zawodowym
                jak i osobistym. Siłownia, dieta, psycholog? A po co się wysilać skoro jest
                skalpel - panaceum 21 wieku? Ciekawe jak długo uda się tym cyborgom utrzymać
                efekty "przepoczwarzenia"? Who knows? ;-)
    • Gość: S. Re:Na MTV jest z kolei"Chcę mieć znaną trwarz" IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.11.05, 15:24
      Co tydzień w niedzielę jest ten program.Tortury na własne życzenie, w
      większości nie po to aby coś poprawić u siebie ale zwyczajnie upodobnić do
      ukochanej gwiazdy :)Najgorsze jest to,że niewiele osób jest rzeczywiście
      podobnych nawet po operacji,cieszą się ,że mają chociaż podobny nos czy
      usta,normalnie tragedia.Pozdrawiam
    • cioccolato_bianco Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? 28.11.05, 15:30
      nie znam takiego programu.
      • Gość: Kornelia Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? IP: *.rajskanet.pl 28.11.05, 16:10
        a ja po takim programie zawsze myslę, że chciałabym zobaczyc te lalki barbie
        które znich robią za rok np. Ciekawa jestem jak one sobie poradzą jak trzeba
        będzie wrócić z Los Angeles na swoje zadupie i tu nagle licówka poleci z ząbka
        albo sztuczne włoski juz trzeba odczepic bo zgrzewy widać, dietę tez trudno
        utrzymać w kraju plastikowego zarcia. Tez mi się wydaje jak jednej z moich
        przedmówczyń, że celowo przed operacjami są pokazywane specjalnie niekorzystnie
        bo zwróćcie uwagę, że wszystkie są bez makijazu z byle jak upietymi w kucyk
        włosami, fatalnie oswietlone.
      • Gość: Stasia Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? IP: *.attu.pl 28.11.05, 16:10
        Ameryka zwariowala, niedlugo w Hollywood nie bedzie ano jednego czlowieka jakim go stworzyla natura a moze juz nie ma... tak jak ktoras z dziewczyn powiedziala, skalpel nie zmieni zycia, nastawienia do swiata i w ogole nikomu nie zagwarantuje sukcesu i powodzenia. Dlaczego niektore kobiety zaliczane do tzw. przecietnych maja cholerne powoedzenie i odnosza sukcesy, mimo ze nie sa idealami i nie poprawily sie skalpelem? Bo prawda wydaje sie banalna- uroda, urok i co tam jeszcze bija ze srodka.
        P.S. a te lopatowate zeby pod linijke to faktycznie porazka.
    • nina117 Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? 30.11.05, 20:20
      Moim zdaniem to fajny program! Sama bym chętnie poddała sie operacji! =)
    • kate-gun Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? 30.11.05, 20:41
      jak dla mnie to te babki wygladaja strasznie zarowno "przed", jak i "po".
      tym Holenderkom chyba nic juz nie pomoze, jezeli SKALPEL nie zrobil z nich
      super lasek [a przeciez jest to najbardziej radykalna i inwazyjna metoda]
      :/
      • polla4 Re: Co sadzicie n.t. programu LABEDZIEM BYC???? 30.11.05, 21:13
        ciekawe, ale kto im sponsoruje te operacje???
        efekt jest oszałamiający, choć formuła programu kiczowata i naciągana. Panie
        stają się piękne, szkoda tylko, że wszystkie tak łudząco podobne do siebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka