Dodaj do ulubionych

DZIEWCZYNY MOZE WY BEDZIECIE WIEDZIEC!!!!!???

IP: *.acn.waw.pl 27.11.05, 14:40
dziewczyny nie jest to na temat urody ale zdrowia..pisze tu bo zazwyczaj
dobrze potraficie poradzic...moj problem zaczal sie tydz temu po imieninach u
znajomej..mam od tyg wzdety brzuch na poczatku bylo to tylko na jelitach..bylo
to dziwne uczucie...lekarz stwierdzil ze mam zagazowane jelita..przepisal
espumisany,jakis polprazol..jem te proszki od tyg +koper pije..nic nie pomaga
a najgorsze jest ze teraz jakby te wzdecie przenioslo sie z jelit na zoladek i
to jest jeszcze gorsze uczucie:(jak rano wstaje brzuch mam caly jak balon..od
3dni bez wzgledu czy cos zjem czy nie..mam wrazenie jakby brzuch byl pelny
choc czuje glod:(nie wiem moze to jakas bakteria bo to zagazowanie by az tydz
trwalo:((???moze ktos mial podobnie??zaznaczam ze nic mnie nie boli..tylko to
cholerne wzdecie:(dziewczyny doradzcie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ann Re: DZIEWCZYNY MOZE WY BEDZIECIE WIEDZIEC!!!!!??? IP: *.ols.vectranet.pl 27.11.05, 14:51
      Może na tym forum poszukaj odpowiedzi:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13008
      • foty.foty Re: DZIEWCZYNY MOZE WY BEDZIECIE WIEDZIEC!!!!!??? 27.11.05, 15:07
        thx tam tez sie rozejrze:)
    • Gość: ines Re: DZIEWCZYNY MOZE WY BEDZIECIE WIEDZIEC!!!!!??? IP: *.acn.waw.pl 27.11.05, 23:55
      hmm mama podobne objawy...ktos mial takie cos??
      • mopsik12 Re: DZIEWCZYNY MOZE WY BEDZIECIE WIEDZIEC!!!!!??? 27.11.05, 23:57
        Po ostatnich swiętach miałam cos podobnego,i to była wątroba...
        jeśli czujesz kłujacy ból po prawej stronie zaczynający się pod żebrani to moze
        być to...
        • mopsik12 Re: DZIEWCZYNY MOZE WY BEDZIECIE WIEDZIEC!!!!!??? 28.11.05, 00:01
          Ciebie nic nie boli więc to napewno nie to..
    • Gość: Ewa Re: DZIEWCZYNY MOZE WY BEDZIECIE WIEDZIEC!!!!!??? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 28.11.05, 10:52
      Moja przyjaciółka miała to samo!!!! Uważaj to może być cysta!!! Idź jak
      najszybciej do ginekologa!!! Moja koleżanka tez nie wiedziała co to jest,
      mieszka w Niemczech więc miała większy problem, bo nie wiedziała do kogo się
      zwrócić, w końcu miała taki atak bólu że zabrali ją do kliniki i tam
      przeprowadzili operację. Teraz wszystko jest ok! Zgłos się jak najszybciej do
      dobrego ginekologa
      • Gość: kiki Re: DZIEWCZYNY MOZE WY BEDZIECIE WIEDZIEC!!!!!??? IP: *.acn.waw.pl 28.11.05, 14:43
        bylam u dobrego ginekologa 3dni temu wszystko wykazalo ok!eh wiec to nie to:(
        • Gość: dwa_buciki Re: DZIEWCZYNY MOZE WY BEDZIECIE WIEDZIEC!!!!!??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 14:59
          Byc może przesadziłaś z tłustym i ciężkim jedzonkiem... Jak to na imieninach;)
          Albo z alkoholem. Musisz się zgłosić do gastrologa, nie ginekologa. Wygląda to
          na problem z enzymami wątrobowymi lub trzustkowymi. Jeżeli brałaś kiedyś przez
          dłużyszy czas tabletki antykoncepcyjne, lub piłaś alkohol kilka razy w tygodniu,
          to jest to jeszcze bardziej prawdopodobne. Nie ma co gdybać, trzeba się zabrać
          do lekarza i zrobić badania:)
          • Gość: kiki hmmm IP: *.acn.waw.pl 28.11.05, 15:40
            no dobrze bylam u lekarza i przepisal mi to co napislam i powiedzial ze
            przejdzie ale po tyg sie nic nie zmienilo z wzdecia sie jeszcze bardziej
            nasilily:(no rzezcywiscie lubie pojesc sobie ostro i niezdrowo..a nie gdybam
            tylko pytam czy moze ktoras juz tak miala..i co to mzoe byc..tabletek nie
            biore.skoro lekarz mowi ze to zagazowane jelita a mnie teraz to siedzi na
            zoladku:(eh...
            • Gość: dwa_buciki Re: hmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 15:54
              No widzisz, bo lekarze zazwyczaj są niedouczonymi tłukami. Najlepiej iść do
              innego lekarza, prywatnie (bo Cię nie zbędzie byle czym), w wieku 35-45 lat,
              czyli do takiego, który juz coś wie, ale nie jest na tyle strary, aby wszystko
              zapomnieć i popaść w rutynę. A jeżeli nie chcesz lekarza, to zrób od razu
              badania na enzymy wątrobowe i trzustkowe. Tylko, że musisz to zrobic prywatnie i
              zapłacić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka