Gość: eva IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:41 ktory z tacerzy podobal wam sie najbardziej. ja stawiam na maseraka. bossssssssski! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: werbenna Re: taniec z gwiazdami IP: *.menos.org / 83.238.176.* 05.12.05, 17:45 dla mnie takie pedanciki:)widać ze mamisynki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: taniec z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:56 uwazasz, ze mezczyzna zadbany, wysportowany i z pasja jest maminsynkiem? mam rozumiec, ze twoj facet chodzi po domu zarosniety, upieprzony smarem a jak tanczy gibie sie ledwo ledwo i bez przerwy depcze po palcach, tak? no to wspolczuje gustu i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: taniec z gwiazdami 05.12.05, 18:11 oj tacy usmarowani smarem sa najlepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: taniec z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 18:23 mnie zawsze pociągał taniec. A jak każda dyscyplina na parkiecie trzeba wyglądać w określony sposób. Jesli facet świetnie się rusza i jest przystojny- super. Odrzuca mnie bizuteria i tony żelu. Z tej edycji programu stawiam na Maseraka. Fajny. I ma krzywy noc. Więc idealny to on nie jest;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: taniec z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:56 a ktory to ten Maserak?z ktora tanczyl,bo tak po nazwisku nie kojaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: taniec z gwiazdami IP: *.chello.pl 05.12.05, 20:25 z Pania M.Foremniak tańczył Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: taniec z gwiazdami 05.12.05, 23:48 wlasnie ogladam epilog tego tanca (calosci nie widzialam, jakies urywki tylko...) i wlasnie stracilam cala sympatie dla pani Foremniak... ujecia z jej prob - zloscila sie jak obrazona na tatusia czterolatka infantylna, do tego robi wrazenie nierozgarnietej a ja ja lubilam... (ps. prosze na mnie nie krzyczec, ze jestem zazdrosna, zawistna, albo mam kompleksy;))) Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: taniec z gwiazdami IP: 217.97.133.* 06.12.05, 11:09 A kiedy następna edycja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: taniec z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 11:12 jak bedzie to na wiosne Odpowiedz Link Zgłoś