Gość: Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:48 Czy znacie jakieś podpaski bez folii? Te bez siateczki niby sa bawełniane, ale pod spodem i tak mają folię a ja poszukuje bardziej przewiewnych, własnie bez folii, bo mnie odparza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: podpaski bez folii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 14:18 up;) Odpowiedz Link Zgłoś
beataanna1 Re: podpaski bez folii 09.12.05, 14:33 ja kupuję femina...i jestem z nich zadowolona,bo są m.in chłonniejsze i dają uczucie świeżości, z tego co widzę to są pokryte delikatnym materiałem,który nie jest śliski i mnie nic nie podrażnia. hihi.A odrzuciłam nawet olwaysy. pozdrawiam. (...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: podpaski bez folii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 14:53 Nie znam ich, ale chyba sie nie zrozumiałyśmy:) Maja być nie tylko bawełniane, ale nie mieć tej folii pod spodem:) Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: podpaski bez folii 09.12.05, 14:35 Nie wiem czy są takie podpaski, ale jak to sobie wyobrażasz przecież podpaska bez folii będzie przeciekać! usiądziesz i wszystko wsiąknie w spodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: podpaski bez folii 09.12.05, 14:36 ups, chyba coś źle zrozumiałam myślałam że chodzi o folię zabezpieczającą na spodzie podpaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: podpaski bez folii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 14:55 Właśnie o nią mi chodzi:) Wydaje mi sie, że nawet jak jej nie będzie a w miarę czesto bede zmieniac podpaskę to nic nie przecieknie. Ale mogę się mylić.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abrakadabra Re: podpaski bez folii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 14:50 przerzuć się na tampony. komfortowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula993 Re: podpaski bez folii IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 09.12.05, 14:54 albo czesciej zmieniac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: podpaski bez folii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 14:56 Uzywam tamponów róznież, ale podpaska wydeje mi sie bardziej naturalna i mam wrażenie, że okres trwa krócej wtedy. Tamponów uzywam na wieksze wyjscia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: podpaski bez folii IP: *.acn.waw.pl 09.12.05, 14:59 Lignina w aptece. Jak najbardziej naturalnie i bez folii, kleju, skrzydełek, czy co tam jeszcze może przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: podpaski bez folii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 15:03 Nie wiem czy Ty tak poważnie, ale taka lignina na bank się zwija przy noszeniu. A mi chodzi o podpaski, najlepiej ze skrzydłami ale bez tych cholernych folii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: podpaski bez folii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 15:15 Zajmuję się dystrybucją art.higienicznych i zapewniam cię, że wszystkie podpaski od spodu mają folię, bo inaczej przeciekałyby i klej by nie trzymał, a przy chodzeniu by się rozlatywała. Odpowiedz Link Zgłoś
dagny1001 Re: podpaski bez folii 09.12.05, 15:45 Myślicie, że naszym babkom też coś ciągle przeciekało? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: podpaski bez folii 09.12.05, 15:27 wydaje mi się, że takie najzwyklejsze podpaski Bella są bez folii, bo na spodzie jest papier i klej, są bez skrzydełek i są bardzo grube, coś okropnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
ana_01 Re: podpaski bez folii 10.12.05, 00:30 o matko..te wielkie ksiazki telefonicze...masakra:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: podpaski bez folii IP: *.acn.waw.pl 09.12.05, 16:38 kobieto, nie ma takich podpasek! a to,ze folia, która jest pod warstwami ligniny cie uczula to jakaś totalna bzdura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila Re: podpaski bez folii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.12.05, 16:54 A ja pamiętam z lat 80-tych takie podpaski: wata zapakowana w taką bawełniana siatkę. Zawiązane na obydwu koncach i już. Albo po prostu wata - wata. Kobity sobie z tym radziły a i spodnie nosiły obcisłe. Matko jedyna, na bezludnej wyspie to by sobie niektóre nie poradziły... Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: podpaski bez folii 09.12.05, 19:00 oj byly takie i byly okropne! przeciekaly, przesuwaly sie itd. Majtki zawsze sie ubrudzily nawet jak sie je zmienialo bardzo czesto. A wata sie kleila do tylka... Co do podpasek bez folii - wydaje mi sie, ze nie ma takich. Probowalas podpaski Bella - cienkie ze skrzydelkami, w niebieskim opakowaniu? Te sa jedyne, ktore mnie nie odparzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: podpaski bez folii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.05, 02:16 A że bobasy mają odparzone tyłki od pieluch to też bzdura? Nikt nie pisze o alergii, tylko o ODPARZENIU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka są takie... IP: *.laczpol.net.pl 10.12.05, 02:26 to się chyba nazywa wkłady higieniczne, nie ma kleju, nie ma folii, jest przeogromne i zakłada sie paniom po porodzie. Nie polecam, ale odpowiadam na pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś