Dodaj do ulubionych

podpaski bez folii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:48
Czy znacie jakieś podpaski bez folii? Te bez siateczki niby sa bawełniane, ale
pod spodem i tak mają folię a ja poszukuje bardziej przewiewnych, własnie bez
folii, bo mnie odparza.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: podpaski bez folii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 14:18
      up;)
      • beataanna1 Re: podpaski bez folii 09.12.05, 14:33
        ja kupuję femina...i jestem z nich zadowolona,bo są m.in chłonniejsze i dają
        uczucie świeżości, z tego co widzę to są pokryte delikatnym materiałem,który
        nie jest śliski i mnie nic nie podrażnia. hihi.A odrzuciłam nawet olwaysy.
        pozdrawiam.
        (...)
        • Gość: Marta Re: podpaski bez folii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 14:53
          Nie znam ich, ale chyba sie nie zrozumiałyśmy:) Maja być nie tylko bawełniane,
          ale nie mieć tej folii pod spodem:)
      • jade.fox Re: podpaski bez folii 09.12.05, 14:35
        Nie wiem czy są takie podpaski, ale jak to sobie wyobrażasz przecież podpaska
        bez folii będzie przeciekać! usiądziesz i wszystko wsiąknie w spodnie...
        • jade.fox Re: podpaski bez folii 09.12.05, 14:36
          ups, chyba coś źle zrozumiałam
          myślałam że chodzi o folię zabezpieczającą na spodzie podpaski.
          • Gość: Marta Re: podpaski bez folii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 14:55
            Właśnie o nią mi chodzi:) Wydaje mi sie, że nawet jak jej nie będzie a w miarę
            czesto bede zmieniac podpaskę to nic nie przecieknie. Ale mogę się mylić..
    • Gość: abrakadabra Re: podpaski bez folii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 14:50
      przerzuć się na tampony. komfortowo.
      • Gość: anula993 Re: podpaski bez folii IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 09.12.05, 14:54
        albo czesciej zmieniac
      • Gość: Marta Re: podpaski bez folii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 14:56
        Uzywam tamponów róznież, ale podpaska wydeje mi sie bardziej naturalna i mam
        wrażenie, że okres trwa krócej wtedy. Tamponów uzywam na wieksze wyjscia;)
        • Gość: Nessie Re: podpaski bez folii IP: *.acn.waw.pl 09.12.05, 14:59
          Lignina w aptece. Jak najbardziej naturalnie i bez folii, kleju, skrzydełek, czy
          co tam jeszcze może przeszkadzać.
          • Gość: Marta Re: podpaski bez folii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 15:03
            Nie wiem czy Ty tak poważnie, ale taka lignina na bank się zwija przy noszeniu.
            A mi chodzi o podpaski, najlepiej ze skrzydłami ale bez tych cholernych folii.
            • Gość: az Re: podpaski bez folii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 15:15
              Zajmuję się dystrybucją art.higienicznych i zapewniam cię, że wszystkie
              podpaski od spodu mają folię, bo inaczej przeciekałyby i klej by nie trzymał, a
              przy chodzeniu by się rozlatywała.
              • dagny1001 Re: podpaski bez folii 09.12.05, 15:45
                Myślicie, że naszym babkom też coś ciągle przeciekało?
            • justa_79 Re: podpaski bez folii 09.12.05, 15:27
              wydaje mi się, że takie najzwyklejsze podpaski Bella są bez folii, bo na
              spodzie jest papier i klej, są bez skrzydełek i są bardzo grube, coś
              okropnego :)
              • ana_01 Re: podpaski bez folii 10.12.05, 00:30
                o matko..te wielkie ksiazki telefonicze...masakra:)
    • Gość: miki Re: podpaski bez folii IP: *.acn.waw.pl 09.12.05, 16:38
      kobieto, nie ma takich podpasek! a to,ze folia, która jest pod warstwami
      ligniny cie uczula to jakaś totalna bzdura!
      • Gość: Mila Re: podpaski bez folii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.12.05, 16:54
        A ja pamiętam z lat 80-tych takie podpaski: wata zapakowana w taką bawełniana
        siatkę. Zawiązane na obydwu koncach i już. Albo po prostu wata - wata. Kobity
        sobie z tym radziły a i spodnie nosiły obcisłe.
        Matko jedyna, na bezludnej wyspie to by sobie niektóre nie poradziły...
        • mikams75 Re: podpaski bez folii 09.12.05, 19:00
          oj byly takie i byly okropne! przeciekaly, przesuwaly sie itd. Majtki zawsze sie
          ubrudzily nawet jak sie je zmienialo bardzo czesto. A wata sie kleila do tylka...

Co do podpasek bez folii - wydaje mi sie, ze nie ma takich.
          Probowalas podpaski Bella - cienkie ze skrzydelkami, w niebieskim opakowaniu?
          Te sa jedyne, ktore mnie nie odparzaja.
      • Gość: len Re: podpaski bez folii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.05, 02:16
        A że bobasy mają odparzone tyłki od pieluch to też bzdura?
        Nikt nie pisze o alergii, tylko o ODPARZENIU.
    • Gość: emka są takie... IP: *.laczpol.net.pl 10.12.05, 02:26
      to się chyba nazywa wkłady higieniczne, nie ma kleju, nie ma folii, jest
      przeogromne i zakłada sie paniom po porodzie. Nie polecam, ale odpowiadam na
      pytanie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka