Gość: Hanuś IP: *.net.autocom.pl 22.10.02, 09:17 Znacie tą firmę, miałyście coś z jej kosmetyków? Jakie są? www.idea25.com.pl Pozdrawiam Hanuś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Deine_Nahe Re: Idea 25 ????? IP: 212.160.90.* 22.10.02, 10:30 Hej :) Z Idei 25 uzywam: 1. Krem rozowy do biustu (naprawde swietny i bardzo wydajny !) 2. Pianka do higieny intymnej (najbardziej lubie z extraktem kory debu, ale maja tez mnostwo innych), 3. Krem do nog zmeczonych i ze sklonnoscia do zylakow. Nie mam sklonnosci do zylakow, ale pigulki przeciw dzieciom robia swoje :/ - a krem bardzo ladnie pachnie, fajnie sie wchlania i czuje sie po nim "dopielegnowana" 4. Balsam do ciala antycellu z wyciagiem z bluszczu uzywam na zamiane z Vichy. Preparat pachnie jakos tak cynamonowo, ladnie sie wchlania i mnostwo dziewczyn bardzo sie o nim pochlebnie wyraza :) 5. Olejek antycellu do masazu - mam od niedawna, trudno po 3 dniach stosowania powiedziec cos o efektach, dam znac, jakie beda po zuzyciu calego opakowania. Tyle mam. I 1-4 moge smialo Wam zarekomendowac. - pozdrawiam - deine Odpowiedz Link Zgłoś