marcus_crassus 01.04.07, 15:36 prima aprilis (ps-moje badania wskazuja ze 80% lewusow ktorzy to czytaja uwierzylo) :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klemens_z_burdelufka Re: usa upadlo 01.04.07, 15:52 marcus_crassus napisał: > prima aprilis (ps-moje badania wskazuja ze 80% lewusow ktorzy to czytaja > uwierzylo) :) USA miałyby przed sobą świetlaną przyszłość, gdyby nie żydowskie pijawki wysysające ostatnie soki z naiwnych, poczciwych, pracowitych i odważnych Amerykanów... Nie minie ćwierć wieku, a Stany pozostaną daleko w tyle za Chinami... Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville Re: usa upadlo 02.04.07, 18:53 klemens_z_burdelufka napisał: > USA miałyby przed sobą świetlaną przyszłość, gdyby nie żydowskie pijawki > wysysające ostatnie soki z naiwnych, poczciwych, pracowitych i odważnych > Amerykanów... Nie minie ćwierć wieku, a Stany pozostaną daleko w tyle za Chinam > i... Imperium Brytyjskie tez mialo kiedys "zydowska pijawke" - premiera, ktory nazywal sie Beniamin Disraeli. Zaraz, zaraz ... czy to nie bylo w czasie apogeum rozkwitu tego imperium? Ano bylo. Inna "zydowska pijawka" Albert Einstein zmuszony byl uciekac z III Rzeszy, bo jej mieszkancom wpojono takie same poglady jakie wielu tu nawet dzis w Polsce reprezentuje. Moze gdyby nie wyjechal to Niemcy mialyby jako pierwsze na swiecie bombe A i moze by wygraly. Ostatnio w RFN-ie uznano Einsteina za <<najwiekszego Niemca w dziejach>>" Przypominam, ze nie jestem ani Zydem ani folksdojczem. Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: usa upadlo 01.04.07, 16:39 marcus_crassus napisał: ...ps-moje badania wskazuja ze 80% lewusow ktorzy to czytaja > uwierzylo) :) ------------- twoje badania mają taką samą wartość jak tresci na twojej stronce, a także twoje wypowiedzi na FŚ - czyli prymitywizm do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: usa upadlo 02.04.07, 10:36 marcus_crassus napisał: > prima aprilis (ps-moje badania wskazuja ze 80% lewusow ktorzy to czytaja > uwierzylo) :) A kto cie badal? I gdzie te 20 % reszty, lewaku? Odpowiedz Link Zgłoś