Dodaj do ulubionych

Próbki po prośbie

IP: *.polsl.gliwice.pl / *.bmj.net.pl 23.10.02, 17:20
Postanowiłam sprawdzić jak różne polskie firmy kosmetyczne o nas dbają.
Wysłałam do 4 różnych firm maile z prośbą o przysłanie mi próbek kosmetyków z
jakiejś tam określonej serii. I wiecie co, jak narazie odezwał się Eris z
wiadomością, że mi te próbki już wysłał (ale jeszcze nie doszły). Inne firmy
(czyli Oceanic, Florina i Flos Lek) się jeszcze nie odezwały, a maile
wysłałam w sobotę (Eris się odezwał już w poniedziałek). Co wy o tym
sądzicie, bo ja poczułam jakąś taką sympatię do Erisa. Wiem, że koszty
promocji są niemałe, ale samo wysłanie jakiś tam próbeczek może
firmie "załatwić" pare klientek, no nie? Poza tym lubię jak się dba o
moje "potrzeby".
Obserwuj wątek
    • k.leo Re: Próbki po prośbie 23.10.02, 17:26
      fajnie ja też do nich poczułam sympatję te próbki oczywiście darmowe mam prośbę
      o adres bo może ja tez bym do nich napisała a jak jest z kosztami przesyłki
      • znak_yrden Re: Próbki po prośbie 23.10.02, 20:26
        ja kiedyś wysyłam info z prośbą do orayi i mi przesłali jakies próbki. Ale
        spróbuje z erisem - w koncu to customer service ! a więc warto skorzytsać.
        Ja poprosze o te próbki z folacyną ..... a co mi tam ;-)
        • ptasia Re: Próbki po prośbie 23.10.02, 20:27
          eris na pewno wysyłał próbki tej serii 30 i 40, jak ją wprowadzali
        • Gość: ignis Re: Próbki po prośbie IP: *.elzam.com.pl / 10.3.72.* 24.10.02, 07:41
          znak_yrden napisała:

> Ja poprosze o te próbki z folacyną ..... a co mi tam ;-)

nabyłam ze dwa tygodnie temu maseczkę aktywnie regeneracyjną z folacyną - tę
          nową (przy okazji zakupu dostałam próbkę kremu na twarz i na szyję, też z
          folacyną)
          maseczka jest super, naklada się ją TYLKO na 5 min, więc spoko można nawet
          rano. Fajnie wygładza i jakoś tak sprawia, że gębusia się mieciutka i
          odżywiona robi.
          Polecam, kosztuje jakieś 12 pln.

pozdrawiammmmm
          ig
      • Gość: Fuga Re: Próbki po prośbie IP: *.waw-pie.leased.ids.pl 08.11.02, 12:03
        Wystarczy wejść do ich gabinetów i reż poprosić o próbki i jeszcze doradzą.
        Jeden z gabinetów jest na ul. Puławskiej ( w W-wie) Adresy są zresztą na ich
        stronie POzdrawiam
    • asiulek1 Re: Próbki po prośbie 23.10.02, 20:39
      Eris wysyla probki i szybciutko odpowiada na maile..tak samo bylo z St.Ives
      • znak_yrden Re: Próbki po prośbie 24.10.02, 00:30
        wogole lepiej sie kontakwac z producentem czy dystrybutorem bezposrednio w
        sparwie prasówek, próbek itp.
        Ale a propos to poszukajcie w sklepach kosmetyków z serii Institure GARRAUD,
        to nowa seria, która opisałam w poście "nowe marki na polskim rynku" - kremy
        maja wielkie 5ml probki (starcza na 3 dni.)
        Polecam zwł. krem brzoskwinkowy na dzień - b. apetyczny.
    • isia67 Re: Próbki po prośbie 24.10.02, 18:57
      Dziewczyny, a może znacie adres mailowy do L'Oreala w Polsce. Mam ochotę
      przetestować jeden z szamponów Kerastase. W salonach uparcie twierdzą, że
      próbek nie mają (mają tylko nie chcą dawać, albo z łaski jak się coś kupi)
      kupiłam już kilka różny produktów, ale ciągle szukam tego najlepszego i widzę,
      że nie można polegać na podpowiedziach "konsultantów" w salonach (ciekawe czy
      można pogodzić fakt, że jednocześnie sprzedaje się coś i ma się z tego zysk z
      uczciwą informacją o produkcie, a szczególnie o jego przydatności dla
      konkretnej osoby. OK. Produkt sam w sobie może być rewelacyjny, ale dla moich
      włosów może okazać się nie dobry. Kupowanie czegoś za 50,- w celu tylko
      przetestowania uważam za paranoję. W ten sposób wydałam już sporą sumkę.
      O rany ale się rozpisałam. Przepraszam, ale ponosi mnie, jak w kółko słyszę, no
      niestety próbek nie dostajemy, ale inne równie wykrętne i pokretne odp. Uparłam
      się na tą firmę, bo w sumie wiem, że mają b. dobre produkty.
      A może znacie jakiś porządny salon, w którym dają próbki (bez kupowania czegoś
      innego, bo wtedy dla mnie to nie próbka, a nagroda za zostawienie kasy. A
      nagroda powinna być chyba jakaś bardziej okazała. No nie? ;-))
      Pozdrawiam i proszę wybaczcie, że tak dużo i troszkę obok tematu. Musiałam
      sobie popsioczyć.
      • znak_yrden Re: Próbki po prośbie 26.10.02, 19:26
        z próbkami tych szamponów jest istny sajgon: mi kiedys babki w jean Luis
        Davidzie dały same z własnej woli, bo byłam jakaś umeczona i chciały mnie
        chyba w ten sposób pocieszyć. Innym razem, jak chciałam przetestowac konkretny
        produkt, to w tym samym salonie wpierano mi, że próbek nie ma ;-)
    • amelia_ Re: Próbki po prośbie 27.10.02, 01:34

• alter_ego_ Re: Próbki po prośbie 28.10.02, 23:10
    • patrynia Re: Próbki po prośbie 28.10.02, 23:42
    • lorna.d sprzatanie n/txt 28.10.02, 23:58
      • Gość: lulea Re: próbki - fakty IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 08:55
        ja napisałam maila do bio-medu w sparwie neostraty i poprosiłam o próbke
        kremu z 8% AHA (jestem ostatnio fanką kwasów) i ponoc w poniedziałek mi ja
        wysłali poczta, więc w sumie dzis powinna ja miec w domu i sie na noc
        namaścić ... obaczym....

• Gość: sceptyczka Re: próbki - fakty IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 11:39
          O, ciekawe. Mi odpisali, że produkty są w aptekach więc mają i próbki. Jak
          zapytałam (a maja cały regał NeoStraty) to pani mgr zrobila wielkie oczy:
          próbki? Ależ oni nie mają! Hm, to jak Ci przyslą to daj znać. Będę się upierać,
          że też chcę. POzdrawiam.
    • Gość: jola Re: Próbki po prośbie IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 06.11.02, 19:49
      No nareszcie mam czas i ochotę, żeby napisać, co było dalej z tymi próbkami.
      Otóż Eris mi je przysłał poleconym, nie poniosłam żadnych kosztów oprócz tego,
      że musiałam iść na pocztę. Przysłali mi 15 ml próbkę kremu do twarzy w takim
      małym słoiczku jak są kremy pod oczy. Oprócz tego dostałam dwie klasyczne
      próbki kremu pod oczy właśnie.
      Oprócz Erisa w tym samym tygodniu nie dając uprzedniej odpowiedzi na mój mail
      dostałam prosto do domu pudełko próbek Flos-Leka. Po 21 próbek dwóch rodzajów
      (lub rodzai, chyba chamieję bo ostatnio mam problemy z odmienianiem, to są coś
      mi się zdaje początki analfabetyzmu wtórnego) kremów do twarzy i po 23 próbki
      dwóch rodzajów kremów pod oczy. To nie całkiem to co chciałam, bo z tej serii o
      którą prosiłam dostałam tylko jeden rodzaj kremu do twarzy, ale mama się
      ucieszyła z reszty próbek, bo akurat jej "zapełniły dziurę na półce".
      Oprócz tego 4 listopada się w końcu odezwał Oceanic (maila wysłałam 19
      października) i napisali mi, że mi wysyłają próbki. Jak dostanę to napiszę co
      mi przysłali.
      Oprócz tego 2 listopada wysłałam 4 następne maile (do Bielendy, Inter-
      Fragrances, Ziaji i Miraculum). 6 listopada (czyli dziaiaj) odezwał się I-F z
      wiadomością, że wysyłają mi próbki. Jak dojdą to dam znać co przysłali.
      Czyli podsumowując: nie jest źle z tymi naszymi firmami. Ja osobiście jestem
      mile zaskoczona.
      Narazie siostry.
      Zapomniałam dodać, że te próbki które do tej pory dostałam nic mnie nie
      kosztowały, czyli koszt przesyłki poniósł producent, a to też mnie zaskoczyło,
      no bo u nas coś takiego jak promocja jest dość różnie pojmowane i można się
      wszystkiego spodziewać.
      • anexxa Re: Próbki po prośbie 06.11.02, 21:00
        jestem pod wrazeniem, naprawde.

ja do tej pory testowalam pod tym katem tylko st.ives
        (gdzie sa ich wspaniale balsamy z pompka?!), szybki
        kontakt, probek tez niemalo, aczkolwiek nie te, o ktore
        pytalam - bo to byla nowa seria i jeszcze nie mieli
        probek. no, nie wiem.

aha, pisalam tez do soleo, tych od
        przyspieszczy/utrwalaczy opalania, z tym ze od nich
        chcialam info a nie probki, tez wszystko ok.

mysle o mailu do oceanic, sprobowalabym czegos pod oczy z
        tej nowej serii.

a, pisalam maila do st.ives w sprawie probek sorayi, bo
        skoro przejeli ich dystrybucje... niestety, poki co, bez
        odzewu. no, ale i tak mam pelno kosmetykow, moze to i
        lepiej, ze mi nie odpisali, bo znow bym poleciala i cos
        kupila;)

xx.
    • Gość: Ginger Re: Próbki po prośbie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.02, 23:18
      Kilka miesiecy temu napisalam @ do firm Ziaja i Eris/Privi. Od Ziaji dostalam
      natychmiastowa odpowiedz i za kilka dni probki chyba wszystkich ich produktow
      oraz katalogi z oferta. OdPrivi dostalam odp, ze nie maja probek, a jakies 2
      tygodnie pozniej znalazlam w skrzynce list od firmy Eris z katalogiem PRIVI i
      jedna probka podkladu rozswietlajacego. Bylam pozytywnie zaskoczona.
      Najbardziej dziwi mnie jednak fakt, ze w sklepach NIGDY nie spotkalam sie z
      probkami wlasnie tych konkretnych firm.
      Pzdr
      Ginger
      • Gość: justin Re: Próbki po prośbie IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 07.11.02, 12:01
        O jakie probki mozna prosic?? Czy tylko kremow do twarzy i pod oczy?? Czy sa
        tez jakies inne?
    • ladyblue Re: Próbki po prośbie 07.11.02, 12:00
      kobietki, pytanie może głupie, ale co piszecie w mailach do tych firm? bo też
      sie zastanawiam i jakoś treść maila nie chce mi przyjsć do głowy ;)
      • margoo77 Re: Próbki po prośbie 07.11.02, 16:16
        ladyblue napisała:

> kobietki, pytanie może głupie, ale co piszecie w mailach do tych firm? bo też
        > sie zastanawiam i jakoś treść maila nie chce mi przyjsć do głowy ;)

Ja napisałam tydzień temu do Oceanica i podobno próbki są już w drodze. A w
        mailu napisałam, że jestem zainteresowana ich nową serią AA EYE Perfect, ale
        niestety w żadnym sklepie nie mogę dostać próbek, więc byłabym bardzo wdzieczna
        gdyby mi je wysłali. Coś w tym stylu. I od razu wysłali mi maila z prośbą o
        adres etc.

Pozdrawiam,
        Margoo.
    • Gość: jola Re: Próbki po prośbie IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 07.11.02, 16:45
      Dziewczyny jestem w ciężkim szoku. Dzisiaj doszły do mnie próbki od Ziaji i
      Miraculum.
      To Ziaja mnie tak cholernie zszokowała, oczywiście pozytywnie. No bo poprosiłam
      ich o maseczki (chyba cztery różne rodzaje) i co prawda nie przysłali mi
      wszystkich rodzajów a tylko jedną, ale UWAGA dostałam standartowe 50
      mililitrowe opakowanie maseczki z dobrą datą ważności (czyli nie jakieś tam
      starocie z magazynu tylko pełnowartościowy produkt). Oprócz tego przysłali mi
      również katalog, o którym już ktoś wcześniej wspomniał, oraz parę próbek innych
      produktów, oraz list z podziękowaniami za zainteresowanie, ale nie taki który
      można wysłać do każdego bez względu na to, o co prosił, ale taki bardziej.....
      no wiecie, taki adresowany do mnie. Może to głupie, że to mnie tak zaskoczyło,
      ale chociaż Ziaję cenię już od dawna, to i tak jestem pod wrażeniem.
      Jeżeli chodzi o Miraculum to przysłali mi taki mini-katalog o tej serii, o
      którą prosiłam i próbki ponad połowy kosmetyków z tej serii. Do tego dołączony
      był list również nie standartowy a na dodatek ręcznie podpisany (autentycznie
      ręcznie długopisem, bo tarłam ten podpis, żeby sprawdzić czy to nie jest
      wydrukowane i się normalnie rozmazał). To mnie też nieźle zaskoczyło. Jestem
      chyba przyzwyczajona do listów zachęcających przed wyborami do głosowania na
      danego kandydata, które mają drkowane komputerowo podpisy, co dla mnie jest
      oznaką lekceważenia i braku profesjonalizmu.
      Czekam na przesyłki od Oceanica i Inter-Fragrance. Narazie.
      • Gość: justin Re: Próbki po prośbie - do Joli IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 07.11.02, 18:16
        A co Ty Jolu piszesz w tych mailach?? Jak napisac zeby przyslali probki??
        Pozdrawiam i dziekuje.
        • Gość: jola Re: Próbki po prośbie - do Joli IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 07.11.02, 22:39
          Gość portalu: justin napisał(a):

> A co Ty Jolu piszesz w tych mailach?? Jak napisac zeby przyslali probki??
          > Pozdrawiam i dziekuje.

Piszę po prostu, że jestem zainteresowana ich kosmetykami, ale mam problemową
          cerę i nim coś kupię-wolę przetestować, a że w Polsce w drogeriach są problemy
          z dostaniem próbek więc proszę ich o przysłanie mi paru z takiej a takiej
          serii.
          Powodzenia! I nie martw się tym co napisać, bo nie musisz walić jakimiś mądrymi
          zdaniami i wazeliniarskimi formułkami ponieważ oni nie wysyłają tych próbek
          tylko dla tych, którzy się im odpowiednio "podliżą" lub coś w tym rodzaju. Na
          początku też miałam obawy co napisać, żeby nie zabrzmiało po chamsku lub tak
          jakbym chciała ich naciągnąć, ale jakoś mi się udało przez to przebrnąć.
          • Gość: marysia Re: Próbki po prośbie - do Joli IP: *.lodz.mm.pl 07.11.02, 22:44
            Ja wyslalam do Oceanic, Miraculum, Eris, Kolasyny, Sorayi, Flosleku i do
            Ziaji. Na razie dostalam odpowiedz tylko od Eris i Kolastyny.
    • martaa2 Re: Próbki po prośbie 07.11.02, 19:40
      Z tymi próbkami to rzeczywiście różnie bywa.Niektórym firmom zależy na
      potencjalnych klientach i przysyłają,a inne mają to w d...
      Mnie też Oceanic przysłał próbki,podobnie I-F i Eris.Natomiast słynna i
      renomowana Dermika w ogóle nie odpisała na maila.Nie wiem,może te ich kremy z
      cenami z sufitu się tak świetnie sprzedają,że nie zależy im na klientach?
      Podobnie niegrzecznie zachował się pan z Polleny Ewy.Napisałam do nich maila z
      prośbą o próbki serii z bursztynem.A on mi mailem przysłał listę drogerii w
      Warszawie,gdzie mogę poprosić o próbki.Śmieszne i niesmaczne zarazem.Po
      pierwsze ja wiem doskonale gdzie znajduje się Galeria Mokotów w Warszawie,a
      próbek za cholerę nie dają nigdzie.
      • coralin Re: Próbki po prośbie 07.11.02, 20:15
        Ja ostatnio przekonuję się do polskich kosmetyków pielęgnacyjnych. Kupując w
        perfumerii droższe, zagraniczne kremy zawsze mogę wcześniej przetestować.
        Niestety prawie nigdy nie zdarza mi się dostać próbek w drogerii sprzedającej
        kremy polskie ze średniej półki. Jeśli jak piszecie tania firma Ziaja produkuje
        próbki to tym bardziej wcale nie taniutkie kremy Dermiki czy Eris też mają
        takowe.Pocieszające jest to ,że pewnie niedługo panie w drogeriach przestaną
        może brać je dla siebie , bo jak widać można zdobyć próbkę przez internet i tą
        samą drogą kupic kosmetyk.Jak zacznie ubywać klientów w zwykłych sklepach to
        zaczną o niego dbać.Mam wrażenie, że od 3 lat jest tak w perfumeriach
        sprzedających kosmetyki selektywne. Zdają tam sobie sprawę ,że ludzie
        podróżują, kupują w strefach bezcłowych, przez internet więc trzeba byłoby być
        niespełna rozumu by kupić o wiele droższy niż na Zachodzie produkt bez
        przetestowania.Mnie w każdym razie w ekskluzywnych perfumeriach próbki dają.Za
        to dziś kupując w drogerii krem na noc pod oczy Oceanic, gdy wyraziłam ochotę
        zakupu lekkiego kremu na dzień z tej serii i jednocześnie obawę czy będzie
        dobry i chciałabym wypróbować, usłyszałam,że próbek nie ma . Kupiłam ten na
        noc, ale jestem zła ,że daję zarobić takim bufoniastym paniom.A Oceanica cenię
        i lubię i pewnie jak Wy napiszę z prośbą,zeby wysłali mi te próbki swoich
        produktów (i Matisa, którego są dystrybutorem). Kuszą mnie kremy Matisa,ale nie
        dam 120zł za nieprzetestowany produkt i już!!
        • martaa2 Re: Próbki po prośbie 07.11.02, 20:23
          Coralin,a o jakim kremie Oceanic piszesz? Tym z retinolem,czy jakimś innym?
          • coralin Re: Próbki po prośbie 07.11.02, 20:35
            Na noc , pod oczy z nowej linii Eye Perfect. Już nałożyłam , nie powinien mnie
            uczulić :))A ta seia wzorowana jest na Matisie, który też ma linię preparatów
            pod oczy(miałam kiedyś balsam pod oczy), a przecież Oceanic ich produkty
            rozprowadza w Polsce.Oceanic to mój zdecydowany faworyt ostatnio. Kupiłam nawet
            ich szampon pomidorowy w ramach protestu;) przeciwko coraz gorszej jakości
            produktom do włosów (szeroko reklamowanym ). Trochę drogi jak na szampon( 22-
            24? zl),ale dobry.
    • martaa2 Re: Próbki po prośbie 07.11.02, 20:57
      Ja też lubię AA,chociaż seria z koenzymem Q10 jest bublem.Po 2 tygodniach kremy
      potwornie się zaśmierdły,a niestety na maila z reklamacją nie odpowiedzieli.
      Teraz używam serii z retinolem i jestem zadowolona,pomimo,że mam 30 lat-a seria
      przeznaczona jest dla bardziej dojrzałych cer.Ja jednak widzę zdecydowaną
      poprawę cery-drobne zmarszczki zniknęły,twarz jest bardziej napięta i
      rozjaśniona.
      Lubię też ich toniki,mleczka do demakijażu i maseczki (ale nie
      wszystkie).Generalnie mają solidne kosmetyki i ceny nie szokują (jak np. w
      przypadku Dermiki)
      • coralin Re: Próbki po prośbie 07.11.02, 21:03
        Ja z serii AA uwielbiam peeling-maskę złuszczająco -rewitalizującą. To genialny
        produkt za śmieszną cenę. Wspaniałe są produty do ciała,chociaż wolę balsamy w
        większych opakowaniach i z dozownikiem.
        • Gość: Magda Re: Próbki po prośbie IP: *.kety.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 13:23
          Przyłączam się do prośby o adresiki.
    • Gość: marysia Re: Próbki po prośbie IP: *.lodz.mm.pl 07.11.02, 21:12
      Jola, to ile czekalas na probki poszczegolnych firm? Po ile czasu?
      • Gość: jola Re: Próbki po prośbie IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 07.11.02, 22:47
        Gość portalu: marysia napisał(a):

> Jola, to ile czekalas na probki poszczegolnych firm? Po ile czasu?

Różnie. Najszybciej odpowiedział Eris, ale przesyłkę wysłał parę dni po
        odpowiedzi, trwało to od momentu wysłania maila chyba z tydzień. Na flos lek
        czekałam krócej, ale oni nie dali odpowiedzi tylko mi zrobili niespodziankę. Na
        Miraculum i Ziaję czekałam cztery dni robocze (mail wysłałam w sobotę) i te
        firmy też zrobiły mi niespodziankę. A Oceanic odezwał się po prawie dwóch
        tygodniach w tym, że próbki jeszcze nie doszły.
        • Gość: marysia Re: Próbki po prośbie IP: *.lodz.mm.pl 07.11.02, 22:52
          Ja do ziaji wyslalam 1 listopada a do miraculum dzisiaj....Nic jeszcze nie
          dostalam. Od Eris dostalam 4 listopada list, ze 4. XI wyslali mi probki.
          • Gość: REnata Re: Próbki po prośbie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 11:10
            Dziewczyny, ale mnie zachęciłyście do napisania maili do tych firm
            kosmetycznych prosząc o próbki. Napiszcie proszę adresiki do nich.
            'Dziękuję i pozdrawiam
            REnata
    • Gość: Aguśka14 Re: Próbki po prośbie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 20:44
      czesc dziewczyny
      mam takie pytanie: czy pisząc maile do różnych firm list ma taki "formalny"
      wygląd tzn. Wasz adres z lewej strony, data i miejscowość?
      dzięki za info
      pzd.
      • Gość: katrina Re: Próbki po prośbie IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 10.11.02, 20:53
        no coś Ty, to nie podanie do LO :)

na adresy nikt nie zwraca uwagi, bo maile wysyła sie przez linki kontakt na
        stronach firm
    • Gość: marysia Re: Próbki po prośbie IP: *.lodz.mm.pl 12.11.02, 17:56
      Dostalam dzisiaj 6 probek kremow z FloSleKu.
    • bambi_ Re: Próbki po prośbie 13.11.02, 14:30
      Mnie eris odpisał juz w godzine po wysłaniu maila, a probki mi pośla w
      czwartek:)
    • Gość: justin Re: Próbki po prośbie IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 23.11.02, 23:52
      A ja w koncu sie pochwale jakie do mnie przyszly probki:) Pierwsze bardzo
      szybko dostalam od Eris: miniaturke (15 ml) kremu matujaco-nawilzajacego i 3
      probki roznych kremow z serii forte 25+ oraz probke zelu myjacego
      antybakteryjnego. Oprocz tego mnostwo roznych ulotek informacyjnych i ich
      katalog. Pozniej otrzymalam probki od firmy Soraya: 2 probki zelu pod prysznic
      cytusowo-zenszeniowego i 2 probki zelu antybakteryjnego do mycia twarzy.
      Nastepnie od firmy St.Ives 3 probki pilingu morelowego. I 2 dni temu od Privi
      2 probki fluidu Hydra Illumin. I jestem very happy:) Tak wiec warto pisac!! A
      tak w to watpilam...
    • Gość: MoniKa Re: Próbki po prośbie IP: *.slawa-slaska.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 15:46
      Cześć! Zachęcona Waszymi sukcesami postanowiłam sprawdzić jak to jest z tymi
      próbkami. Wysłałam tyle maili ile tylko firm przyszło mi do głowy /dużo/.Już na
      drugi dzień odpowiedziała Ziaja i Privi, a na trzeci dzień Nivea, Kolastyna i
      Eris. Próbki niby są wysłane, jak tylko coś dostanę - napiszę.Aha - dzisiaj /4
      dzień/ odpowiedziała IsaDora, że próbek nie mają są dostępne w sklepach /ha ha/.
      Nie mogę znależć stron z "lepszymi" firmami jak Vichy, Revlon itp. Czy ktoś
      zna??
    • szymanka Re: Próbki po prośbie 21.05.03, 16:59
      Mam koleżankę która nie kupuje praktycznie żadnych kosmetyków. Dlaczego?
      Dlatego że pracuje w dużej hurtowni farmaceutycznej i próbki przekazywane przez
      producentów kosmetyków zupełnie zaspokajają jej potrzeby. Zaspokajaja także
      potrzeby wszystkich pozostalych pracowników hurtowni i ich żon, znajomych, itd.
      Niewielka część (według kolezanki jakieś 10%próbek) trafia do aptek, co z kolei
      zostaje przejęte przez panie farmaceutki. Niedawno widziałam nawet kobietę
      handlującą próbkami Vichy na pobliskim ryneczku.
      Już wiecie dlaczego my zwykłe klientki nie możemy doprosic się próbek w
      aptekach?:-)
      • eviy Re: Próbki po prośbie 21.05.03, 19:24
        Tak, tak to prawda!!:) nie wierzcie, że w aptekach nie ma próbek. Moja znajoma
        aptekarka dosteje całą masę a nawet takie całe darmowe produkty z vichy.
        Zawsze mi coś podrzuci gratisowo jak u niej jestem:):)
        A wracajac o tematu... próbowałyście do innych firm nie tylko polskich?? Np.
        loreal itd?? ciekawe jak z nimi jest...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka