19.12.05, 10:21
Umowilam sie dzis na strzyzenie do Avangardy. Jestem bardzo ciekawa co oni
tam potrafia. Chcialam do Macka Wroblewskiego, ale nie ma terminow:/ nad czym
ubolewam bardzo. A w Avangardzie nigdy nie bylam i nie wiem czego sie
spodziewac.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Avangarda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 10:24
      No i?
    • tora83 Re: Avangarda 19.12.05, 10:42
      I ide ... na 15.30, o ile uda mi sie wyjsc wczesniej z pracy. Tym samym czekam
      na Wasze opinie, moze ktoras byla?
      • Gość: tu ewa Re: Avangarda IP: *.chello.pl 19.12.05, 22:54
        hej, no i co????? jak wrazenia? prosze napisz :)

ja bylam u daniela i wyszlam b. zadowolona. Chce do niego wrocic - i jesli
        ponownie wszystko bedzie ok, to nie zdradze go NIGDY

pozdrawiam
        • asiulka81 Re: Avangarda 19.12.05, 23:25
          a gdzie jest Avangarda? podajcie dokładny adres i telefon jesli mozecie :)
          • tora83 Re: Avangarda 20.12.05, 09:31
            No wiec - owszem, bylam wczoraj w Avangardzie i tez u Daniela :o). Bardzo mily
            facet i swietny fachowiec. Najpierw okreslil ksztalt mojej twarzy, spytal jak
            na codzien ukladam wlosy, co bym chciala zrobic, ile maksymalnie mozemy skrocic
            wlosy itp. Potem, kiedy juz wybralismy fryzure wytlumaczyl mi, dlaczego wlasnie
            taka bedzie dobra itp. Podczas samego obcinania caly czas plotkowalismy.
            Zapewnial mnie, ze fryzura bedzie wygladala rownie dobrze po umyciu wlosow i
            nawet bez zbednego ukladania. Rano umylam wlosy ... i rzeczywiscie ... sa
            naprawde dobrze sciete, nie mialam wiekszego problemu z ulozeniem ich tak, jak
            chcialam. Zreszta nawet wysuszone tylko sama suszarka beda wygladaly dobrze.
            Tak wiec pewnie ... jeszcze tam wroce.
          • tora83 Re: Avangarda 20.12.05, 09:32
            Asiulka - ten salon jest na rogu Bałuckiego i Racławickiej, tel. 844 16 68.
            • asiulka81 wielkie dzieki toro za adres! :) 20.12.05, 09:49
              buziak :)
    • tora83 Re: Avangarda 20.12.05, 10:20
      Kolezanki chwala, wiec chyba jest dobrze :o)
      • magdalena801 Re: Avangarda 20.12.05, 19:55
        A mogłabyś powiedzieć jak kształtują się ceny w tym salonie? Mieści się on w
        Warszawie jak mniemam
        • Gość: Ewaq Re: Avangarda IP: *.aster.pl 20.12.05, 20:30
          Bez rewelacji jeśli chodzi o farbowanie, pasemka robiła mi uczennica, żadnej
          finezji,jasny/ciemny jasny /ciemny jasny/ciemny. Jasny oczywiście zwykłym
          rozjaśniaczem.
          Żadnego pomyślunku nad grą kolorów, sztampa.
          To samo mam w każdym osiedlowym zakładzie.
          • tora83 Re: Avangarda 20.12.05, 20:39
            Ewaq - widocznie takie chcialas. Ja nie dalabym sobie zrobic na glowie niczego,
            co by mi nie odpowiadalo i czego bym nie chciala. Pozatym ... upieralabym sie,
            ze jednak umawialam sie do fryzjera, a nie do uczennicy. No ale, jak kto woli.
        • tora83 Re: Avangarda 20.12.05, 20:38
          Zaplacilam za strzyzenie 110 zl. Nie wiem jak z koloryzacja.
          • Gość: tu ewa Re: Avangarda IP: *.chello.pl 20.12.05, 21:07
            ja robilamprocz strzyzenia kolor - no i nie byla to najtansza koloryzacja w
            moim zyciu,a le ceny nie pamietam :) z tym, ze ten kolor mi naprawde
            odpowiadal - dobralismy go wspolnie z danielem, ja powiedzialam jakie mniej
            wiecej chce, a on zasugerowal konkretny odcien. I faktycznie - obslugiwala mnie
            panienka, ale on podchodzil i kontrolowal. A panienka tak sensowna, ze tez
            dalam jej napiwek, wiec napraewde bylo ok. Tylko tej ceny nie pamietam :)
            • tora83 Re: Avangarda 20.12.05, 21:30
              Ja z pewnoscia wroce do Daniela ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka