Gość: Gosc IP: *.cable.smsnet.pl 30.07.10, 01:43 Co sadzicie o tej szkole tanca? Czy warto tam isc ? Moze polecicie jakas inna ? Moze byc na terenie Sosnowca,albo DAbrowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zioło Re: Avangarda IP: *.pikonet.pl 07.08.10, 02:36 NAJGORSZA SZKOŁA TAŃCA W JAKIEJ KIEDYKOLWIEK BYŁAM!!! Tańczyłam już w wielu szkołach w woj. małopolskim i śląskim i nigdy nie spotkałam się z takim brakiem profesjonalizmu. Zapisałam się na zajęcia z hip-hopu i kiedy przyszłam na nie po raz pierwszy okazało się, że oprócz mnie zapisanych jest jeszcze... ok. 40 osób! Biorąc pod uwagę wielkość sali, w której lustro znajduje się na krótszej ścianie, widziało się w nim max. 10 osób w pierwszych dwóch rzędach. Co więcej, pani która to miała prowadzić spóźniła się o pół godziny i kiedy weszła oświadczyła, że na początek zrobi nam zajęcia z dancehallu! Niestety miała o nim nikłe pojęcie, nauczyła nas w ciągu godziny kroku podstawowego, podnoszenia nogi którego nikt w tym stylu nie używa oraz innego niezbyt trudnego kroku. Niestety, miałam zaplanowany później dwutygodniowy wyjazd i uprzedziłam o tym panią w recepcji, by to odnotowała i powiadomiła mnie telefonicznie o ewentualnych zmianach. Nie byłoby tak źle gdyby nie to, że kiedy przyszłam po wyjeździe na te same zajęcia to okazało się, że... zostaliśmy podzieleni na dwie grupy i akurat zajęcia dla starszych zostały przeniesione! Chcę podkreślić, że mieszkam daleko i specjalnie dojeżdżałam, a zapisując się na zajęcia podałam swój numer telefonu. Kiedy rozmawiałam o tym z panią z recepcji pojawiła się kierowniczka, która na wstępie zaczęła na mnie podnosić głos, jak ja śmiem mieć jakieś obiekcje! Dodała, że nie mają obowiązku do kogokolwiek dzwonić, bo to mój problem i to ja mam się interesować. Jeśli mam dzwonić przed każdymi zajęciami by spytać, czy aby na pewno dalej są o tej samej godzinie i w tym samym dniu, to podziękuję! Kiedy zażądałam zwrotu pieniędzy okazało się, że na tych dwóch razach kiedy mnie nie było zostałam zaznaczona jako obecna! Natomiast za czwarte zajęcia nie mogłam otrzymać zwrotu, ponieważ... weszłam do budynku i pani recepcjonistka już mi zaznaczyła te zajęcia jako zaliczone! To był ostatni raz, kiedy moja noga stanęła w tej szkole tańca. ODRADZAM!!! Mogę Ci za to polecić Novą Szkołę Tańca tuż obok - ceny trochę wyższe, ale warto! Indywidualne podejście do każdego uczestnika kursu, nie tak wiele osób i pełen profesjonalizm. Super! Odpowiedz Link Zgłoś