Dodaj do ulubionych

Forum tylko dla konsultantek

08.09.05, 16:14
Ile się czeka aby zostać wpisanym na listę użytkowników tego forum?
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28695&t=1126188727374
Wysłałam zgłoszenie już jakiś czas temu i nic sad
Obserwuj wątek
    • teleskop184 Re: Forum tylko dla konsultantek 08.09.05, 16:37
      no własnie! Ja też czekam! Halo!!!!
    • justa_79 Re: Forum tylko dla konsultantek 08.09.05, 16:57
      sister od pewnego czasu ma utrudniony dostęp do Internetu, musicie cierpliwie
      poczekać, na pewno Was wpisze smile
      • misiaania Re: Forum tylko dla konsultantek 09.09.05, 17:33
        ja czekam chyba od 30 sierpnia, a Wy? smile
        • teleskop184 Re: Forum tylko dla konsultantek 09.09.05, 19:31
          ja chyba jakieś 2 tygodnie......!
          • fastyna Re: Forum tylko dla konsultantek 11.09.05, 17:26
            ja tez juz czekam jakis czas ale mam nadzieje ze sie doczekamsmile
    • anulka365 Re: Forum tylko dla konsultantek 12.09.05, 22:36
      .. i ja czekam
    • selinakonsultantka Re: Forum tylko dla konsultantek 15.09.05, 13:52
      Ja niestety zostałam odrzucona sad Źle podałam nazwisko OKS. Sorry za głupie
      pytanie, ale kto to ma być?? Bo to chyba nie ta osoba, z którą podpisywałam
      umowę? Wpisałam nazwisko menadżera sprzedaży (kierowniczka) i się nie zgadza sad
      • karioka1985 Re: Forum tylko dla konsultantek 15.09.05, 14:24
        OKS to Okręgowa kierowniczka sprzedaży. jej imię i nazwisko znaleźć powinnaś w
        pakiecie startowym - przewodniku konsultantki. na drugiej stronie powinnaś
        miećważne telefony i tam powinnaś mieć nazwisko i numer twojej koordynatorki i
        OKS.
        a jak nie to jeszcze na fakturze na pierwszej stronie: wiadomości z okręgu. ja
        zawsze na koniec tych wiadomości mam formułkę: z pozdrowieniami OKS ... wraz z
        koordynatorami.
        • justa_79 Re: Forum tylko dla konsultantek 15.09.05, 21:52
          ja akurat nie mam żadnych wiadomości z okręgu smile czasami nie ma nic do
          przekazania, to nic tam nie piszą. od razu widać, ile się dzieje w danym
          okręgu wink
          • karioka1985 Re: Forum tylko dla konsultantek 16.09.05, 16:16
            ooo...ja mam na każdej fakturze wiadomości. nie są to co prawda żadne nowinki (
            raczej harmonogram, biura okręgu, godziny pracy, telefon) ale zawsze są i
            zawsze podpisuje się pod nimi moja OKS
          • ciemnogrodzianka Re: Forum tylko dla konsultantek 16.09.05, 21:16
            U mnie bardzo rzadko (raz, moze dwa razy do roku) pojawiają się wiadomości z okręgu
        • pestka_44 Re: Forum tylko dla konsultantek 16.09.05, 17:01
          Na pakiecie startowym jest miejsce na imię i nazwisko OKS, ale nie mam tam nic
          a nic wpisane.
          Na fakturze zawsze mam sporo wiadomości z okręgu, a na końcu "Z pozdrowieniami
          Dział Sprzedaży". I tyle. Nie znam nazwiska mojej OKS, z koordynatorką nie
          utrzymuję kontaktu, zresztą dowiadywać się o dane OKS to lekkie zawracanie
          d... , toteż zmuszona jestem obejść się bez Forum tylko dla konsultantek. wink

pzdr smile
          • karioka1985 Re: Forum tylko dla konsultantek 16.09.05, 18:35
            no, to masz "do dupy" koordynatorke. jak ja podpisywałam umowę, to wypełniła mi
            wszystkie pola, a teraz jak podpisywał chłopak, to tez się pytała czy wypełnić
            czy też ja mu wszystko przekażę. z koordynatorką utrzymuję w miarę stały
            kontakt, zawsze moge na nią liczyć, tak samo z resztą jak na OKS. do obu mam nr
            komórki i w razie "wątpliwości" zawsze moge dryndnąć. jednym słowem źle
            trafiłaś chyba...
            • pestka_44 Re: Forum tylko dla konsultantek 16.09.05, 19:25
              Eee tam, ja nie robię problemu, jakoś nie czuję sie pokrzywdzona przez to, że
              koordynatorka nie wypełniła mi rubryk z danymi OKS (co zreszta zauważyłam
              dopiero dziś, po przeczytaniu tego wątku ;])
              A fakt, ze nie utrzymuję z nią kontaktu wynika tylko i wyłącznie z tego, że nie
              miałam przez cały czas bycia konsultantką żadnych większych problemów,
              wątpliwości itp. Czasem dostaję od niej pocztą jakies listy, zaproszenia,
              harmonogramy.

pozdrawiam :]
              • lavra73 Re: Forum tylko dla konsultantek 16.09.05, 21:14
                Pestka_44 to ja mam dokladnie tak samo...widac to nie sporadycznosc...jest
                wiecej "takich" koordynatorek.
              • karioka1985 Re: Forum tylko dla konsultantek 16.09.05, 21:52
                wiesz, ja utrzymuje w miare stały kontakt z KRD iOKS chociazby ze względu na
                to, ze do najbliższego COK-u mam 70 km i jak potrzebuję paczkę szybciej, albo
                jakiś produkt to dzwonię, zeby mi odebrały z COk-u lub kupiły. poza tym jak
                chce wiedzieć coś na temat danego produktu i to "na już" (a nie ma nic na ten
                temat na forum) to dzwonię do KRD. fajna młoda babka, widujemy sie co najmniej
                raz w miesiącu (na spotkaniach okregu, w biurze). zawsze chociaż chwilę
                pogadamy i wogóle to trafiłam naprawdę na super babkę. nie goni mnie o
                zamówienia, o opóźnienia w fakturach, jak mi czasem paczkę zatrzymają to
                interweniuje ( bo czasem robią to mimo wpłaty kasy na konto, bo cos im się w
                systemie powaliło). jak mam obsuwę z płatnością a potrzebuję jakiś produktów to
                zamawia mi na siebie itp. normalnie anioł nie kobieta wink
                • misiaania Re: Forum tylko dla konsultantek 02.10.05, 15:52
                  Wysłałam swoje zgłoszenie w sierpniu , a właśnie zaczął się październik. Czy
                  nie jest to już przesada? Zaczęłam sie niecierpliwić!!!
      • janette0 a jeśli ktoś nie ma OKS ? ;] 02.10.05, 16:59
        Ja również miałam nielada problem z nazwiskiem OKS. Wkońcu napisałam maila do
        Avonu z pytaniem o kontakt z OKS ;] odpisali, że opiekę nad moim okręgiem
        przejeła Dywizyjna Menedżer Sprzedaży i nie mają jej nr telefonu... Ehh, nawet
        jej nazwiska nie podalisad
        • jaurszula Re: a jeśli ktoś nie ma OKS ? ;] 02.10.05, 21:07
          Hm...dziwne rzeczy...przecież powinna wiedzieć to koordynatorka...kto jest
          OKSką..naprawdę dziwne..
    • ancia19 Re: Forum tylko dla konsultantek 02.10.05, 17:37
      Ja również czekam i czekam. Czy to jakieś forum jedynie dla łaskawie wybranych?
      • magdzik83 Re: Forum tylko dla konsultantek 03.10.05, 10:06
        No właśnie. Nie rozumiem też wyjasnienia, że ktoś ma jakis problem z siecia,
        skoro ktos sie tego podjął, to nie powinien tak zaniedbywac. Dziewczyny piszą
        że od sierpnia czekają!!! Istnieją kawiarenki internetowe, znajomi itp. a my
        czekamy!!!!! Przy logowaniu napisane jest, że w ciągu 24 godz. dostaniemy
        odpowiedz! Komuś się dłuzy doba chyba smile)

Pozdrawiam.
        (to moj pierwszy poscik, szkoda ze w takim temacie)
        • misiaania Re: Forum tylko dla konsultantek 03.10.05, 18:30
          ;-(((
          • nea2 Re: Forum tylko dla konsultantek 03.10.05, 18:50
            jeżeli chcecie się zapisać tylko po to,żeby dostawać nowe katalogi to darujcie
            sobie.
            • hepinka Re: Forum tylko dla konsultantek 03.10.05, 18:53
              żeby ktokolwiek dostawał nowe katalogi ktoś inny musi je mieć i poskanować
              a na tej drugiej liście chętnych brak wink
            • ancia19 Re: Forum tylko dla konsultantek 03.10.05, 19:15
              a tobie o co chodziło ??? Ja akurat nie chcę się tam zapisać po katalogi. Ale
              denerwuje mnie ta niedostępność. Też jestem konsultantką i dlaczego niby inne
              mogą mieć dostęp, a ja nie?
              • justa_79 Re: Forum tylko dla konsultantek 03.10.05, 19:19
                bo masz pecha? wink może napisz do sister, że może korzystać z Internetu u
                Ciebie, wtedy na pewno chętnie uaktualni listę.
                • mona0 Re: Forum tylko dla konsultantek 03.10.05, 19:25
                  big_grin
              • one-step Re: Forum tylko dla konsultantek 11.10.05, 15:26
                Z tego co wiem to założycielka forum tylko dla konsultantek ma ciągły dostęp do
                internetu... A zgłoszenie wysłałam tam z miesiąc temu i cisza. Do tego mam
                katalog przy którym Ona też pracowała. Coś tu nie gra?
                • justa_79 Re: Forum tylko dla konsultantek 11.10.05, 16:08
                  no to masz złe informacje. ma zepsuty komputer. w takiej sytuacji stałe łącze
                  nie bardzo się przydaje wink
    • ancia19 To już jest przesada 07.10.05, 22:24
      Uważam to za jakiś kompletny absurd, że dostęp do zamkniętego forum może
      udostępnić osoba, która... chyba wcale nie ma dostępu do internetu!!! Albo
      kompletnie olewa inne konsultantki!!! Ile można czekać?????
      • dzikaa Re: To już jest przesada 08.10.05, 11:08
        to załóz własne forum za które Ty będziesz odpowiadać. mam nadzieje że jak kiedyś Ty nie będziesz mogła czegoś zrobić to też nasłuchasz (lub naczytasz) się takich opinii na swój temat. na miejscu sister bym Was nie wpuściła na forum właśnie za taką postawę

-------------------------
        masz ochotę na coś specjalnego?
        poznaj świat kosmetyków Avon
        www.avon.bialystok.pl
        • dezole Re: To już jest przesada 08.10.05, 11:25
          zgadzam sie z dzikaa to nie wina adminki ze nie ma dostepu teraz do netu
          wczesniej miała i sie super sprawdza jako adminka i to jest tylko i wyłacznie
          dobra wola sisters ze was wpusci na forum a wiec nie marudzcie tyle!
          • ancia19 Re: To już jest przesada 08.10.05, 12:54
            To trzeba było forum nazwać "forum dla wybranych miłych konsultantek", a nie
            forum dla konsultantek. Poza tym jest wolność słowa i mogę chyba wyrazić swoją
            opinię? A takie postępowanie uważam za dyskryminujące. To tyle na ten temat, bo
            chyba zaraz zostanę tutaj ukamienowana wink
            • dzikaa Re: To już jest przesada 08.10.05, 13:01
              jest różnica między wyrażaniem opinii, a atakowaniem kogoś. forum dla konsultantek jest dla wszystkich, które podadzą prawidłowe dane, ale można chyba zrozumieć, że czasami występują jakieś problemy.
              zawsze można o kosmetykach porozmawiać na tym forum - ale widać ty nie masz na to ochoty.

-------------------------
              www.avon.bialystok.pl
            • justa_79 Re: To już jest przesada 09.10.05, 19:22
              tylko od założyciela forum zależy, kogo wpuści na forum zamknięte - a więc są
              takie fora, na które mogą Cię wcale nie wpuścić i musisz się z tym liczyć.
              sister przynajmniej nie wymaga wiele, bo tylko odpowiedzi na kilka prostych
              pytań. a czekać Ci nikt nie każe, jest wiele innych forów, możesz też założyć
              własne. jeśli zależy Ci na wejściu na forum sister, to niestety musisz
              przestrzegać jej zasad.
              • misiaania Re: To już jest przesada 10.10.05, 14:28
                dzikaa napisała:
                na miejscu sister bym Was nie wpuściła na forum właśnie za taką
                postawę

Za jaką postawę? coś nie tak?
                • dzikaa Re: To już jest przesada 10.10.05, 14:57
                  dobrze wiesz za jaką.. czepianie się sister jest moim zdaniem niewłaściwe.
                  proste.

-----------------------
                  www.avon.bialystok.pl
                  • ancia19 Re: To już jest przesada 10.10.05, 18:20
                    A to jest forum dla Kosultantek, czy forum dla bojących się wyrazić własne
                    zdanie??? Ja rozumiem problemy z internetem każdy może mieć, ale jak dziewczyny
                    czekają od końca sierpnia tu chyba już jest przesada, co nie? To niech Sister
                    napisze w nagłówku ostrzeżenie - "na dopuszczenie do tego forum czeka sie 2
                    miesiące". Wtedy wszystko będzie OK. A takie zachowanie uważam za olewanie
                    innych. Po postu.
                    • nea2 Re: To już jest przesada 10.10.05, 20:04
                      załóż sobie własne forum.Sister nie ma obowiązku wpuszczeć cię na forum.
                    • nea2 Re: To już jest przesada 10.10.05, 20:04
                      wpuszczać miało być.
                    • dzikaa Re: To już jest przesada 11.10.05, 08:53
                      nie może tak napisac bo nie ma dostepu do internetu big_grin

-----------------------
                      www.avon.bialystok.pl
                  • misiaania nikogo się nie czepiam 10.10.05, 20:46
                    napisałam , że w październiku zaczęłam się niecierpliwić, że moje zgłoszenie z
                    sierpnia zostało przemilczane. uważam za normalne pytania i mam prawo do
                    odpowiedzi bez takich niemiłych przytyków.
                    A Ty byś się nie niecierpliwiła? jak trzeba będzie , mogę poczekać kolejny
                    miesiąc. staram się ćwiczyć silną wolę tongue_out
                    • justa_79 Re: nikogo się nie czepiam 11.10.05, 12:51
                      nie chodzi o Ciebie, tylko o wypowiedzi anci.
          • pestunia26 Re: forum avon w innym wydaniu 11.10.05, 21:17
            Dla konsultantek i konsultantów (Wyłącznie!!) www.forumavon.prv.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka