ala1986 08.09.05, 16:14 Ile się czeka aby zostać wpisanym na listę użytkowników tego forum? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28695&t=1126188727374 Wysłałam zgłoszenie już jakiś czas temu i nic Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teleskop184 Re: Forum tylko dla konsultantek 08.09.05, 16:37 no własnie! Ja też czekam! Halo!!!! Odpowiedz Link
justa_79 Re: Forum tylko dla konsultantek 08.09.05, 16:57 sister od pewnego czasu ma utrudniony dostęp do Internetu, musicie cierpliwie poczekać, na pewno Was wpisze Odpowiedz Link
misiaania Re: Forum tylko dla konsultantek 09.09.05, 17:33 ja czekam chyba od 30 sierpnia, a Wy? Odpowiedz Link
teleskop184 Re: Forum tylko dla konsultantek 09.09.05, 19:31 ja chyba jakieś 2 tygodnie......! Odpowiedz Link
fastyna Re: Forum tylko dla konsultantek 11.09.05, 17:26 ja tez juz czekam jakis czas ale mam nadzieje ze sie doczekam Odpowiedz Link
selinakonsultantka Re: Forum tylko dla konsultantek 15.09.05, 13:52 Ja niestety zostałam odrzucona Źle podałam nazwisko OKS. Sorry za głupie pytanie, ale kto to ma być?? Bo to chyba nie ta osoba, z którą podpisywałam umowę? Wpisałam nazwisko menadżera sprzedaży (kierowniczka) i się nie zgadza Odpowiedz Link
karioka1985 Re: Forum tylko dla konsultantek 15.09.05, 14:24 OKS to Okręgowa kierowniczka sprzedaży. jej imię i nazwisko znaleźć powinnaś w pakiecie startowym - przewodniku konsultantki. na drugiej stronie powinnaś miećważne telefony i tam powinnaś mieć nazwisko i numer twojej koordynatorki i OKS. a jak nie to jeszcze na fakturze na pierwszej stronie: wiadomości z okręgu. ja zawsze na koniec tych wiadomości mam formułkę: z pozdrowieniami OKS ... wraz z koordynatorami. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Forum tylko dla konsultantek 15.09.05, 21:52 ja akurat nie mam żadnych wiadomości z okręgu czasami nie ma nic do przekazania, to nic tam nie piszą. od razu widać, ile się dzieje w danym okręgu Odpowiedz Link
karioka1985 Re: Forum tylko dla konsultantek 16.09.05, 16:16 ooo...ja mam na każdej fakturze wiadomości. nie są to co prawda żadne nowinki ( raczej harmonogram, biura okręgu, godziny pracy, telefon) ale zawsze są i zawsze podpisuje się pod nimi moja OKS Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: Forum tylko dla konsultantek 16.09.05, 21:16 U mnie bardzo rzadko (raz, moze dwa razy do roku) pojawiają się wiadomości z okręgu Odpowiedz Link
pestka_44 Re: Forum tylko dla konsultantek 16.09.05, 17:01 Na pakiecie startowym jest miejsce na imię i nazwisko OKS, ale nie mam tam nic a nic wpisane. Na fakturze zawsze mam sporo wiadomości z okręgu, a na końcu "Z pozdrowieniami Dział Sprzedaży". I tyle. Nie znam nazwiska mojej OKS, z koordynatorką nie utrzymuję kontaktu, zresztą dowiadywać się o dane OKS to lekkie zawracanie d... , toteż zmuszona jestem obejść się bez Forum tylko dla konsultantek. pzdr Odpowiedz Link
karioka1985 Re: Forum tylko dla konsultantek 16.09.05, 18:35 no, to masz "do dupy" koordynatorke. jak ja podpisywałam umowę, to wypełniła mi wszystkie pola, a teraz jak podpisywał chłopak, to tez się pytała czy wypełnić czy też ja mu wszystko przekażę. z koordynatorką utrzymuję w miarę stały kontakt, zawsze moge na nią liczyć, tak samo z resztą jak na OKS. do obu mam nr komórki i w razie "wątpliwości" zawsze moge dryndnąć. jednym słowem źle trafiłaś chyba... Odpowiedz Link
pestka_44 Re: Forum tylko dla konsultantek 16.09.05, 19:25 Eee tam, ja nie robię problemu, jakoś nie czuję sie pokrzywdzona przez to, że koordynatorka nie wypełniła mi rubryk z danymi OKS (co zreszta zauważyłam dopiero dziś, po przeczytaniu tego wątku ;]) A fakt, ze nie utrzymuję z nią kontaktu wynika tylko i wyłącznie z tego, że nie miałam przez cały czas bycia konsultantką żadnych większych problemów, wątpliwości itp. Czasem dostaję od niej pocztą jakies listy, zaproszenia, harmonogramy. pozdrawiam :] Odpowiedz Link
lavra73 Re: Forum tylko dla konsultantek 16.09.05, 21:14 Pestka_44 to ja mam dokladnie tak samo...widac to nie sporadycznosc...jest wiecej "takich" koordynatorek. Odpowiedz Link
karioka1985 Re: Forum tylko dla konsultantek 16.09.05, 21:52 wiesz, ja utrzymuje w miare stały kontakt z KRD iOKS chociazby ze względu na to, ze do najbliższego COK-u mam 70 km i jak potrzebuję paczkę szybciej, albo jakiś produkt to dzwonię, zeby mi odebrały z COk-u lub kupiły. poza tym jak chce wiedzieć coś na temat danego produktu i to "na już" (a nie ma nic na ten temat na forum) to dzwonię do KRD. fajna młoda babka, widujemy sie co najmniej raz w miesiącu (na spotkaniach okregu, w biurze). zawsze chociaż chwilę pogadamy i wogóle to trafiłam naprawdę na super babkę. nie goni mnie o zamówienia, o opóźnienia w fakturach, jak mi czasem paczkę zatrzymają to interweniuje ( bo czasem robią to mimo wpłaty kasy na konto, bo cos im się w systemie powaliło). jak mam obsuwę z płatnością a potrzebuję jakiś produktów to zamawia mi na siebie itp. normalnie anioł nie kobieta Odpowiedz Link
misiaania Re: Forum tylko dla konsultantek 02.10.05, 15:52 Wysłałam swoje zgłoszenie w sierpniu , a właśnie zaczął się październik. Czy nie jest to już przesada? Zaczęłam sie niecierpliwić!!! Odpowiedz Link
janette0 a jeśli ktoś nie ma OKS ? ;] 02.10.05, 16:59 Ja również miałam nielada problem z nazwiskiem OKS. Wkońcu napisałam maila do Avonu z pytaniem o kontakt z OKS ;] odpisali, że opiekę nad moim okręgiem przejeła Dywizyjna Menedżer Sprzedaży i nie mają jej nr telefonu... Ehh, nawet jej nazwiska nie podali Odpowiedz Link
jaurszula Re: a jeśli ktoś nie ma OKS ? ;] 02.10.05, 21:07 Hm...dziwne rzeczy...przecież powinna wiedzieć to koordynatorka...kto jest OKSką..naprawdę dziwne.. Odpowiedz Link
ancia19 Re: Forum tylko dla konsultantek 02.10.05, 17:37 Ja również czekam i czekam. Czy to jakieś forum jedynie dla łaskawie wybranych? Odpowiedz Link
magdzik83 Re: Forum tylko dla konsultantek 03.10.05, 10:06 No właśnie. Nie rozumiem też wyjasnienia, że ktoś ma jakis problem z siecia, skoro ktos sie tego podjął, to nie powinien tak zaniedbywac. Dziewczyny piszą że od sierpnia czekają!!! Istnieją kawiarenki internetowe, znajomi itp. a my czekamy!!!!! Przy logowaniu napisane jest, że w ciągu 24 godz. dostaniemy odpowiedz! Komuś się dłuzy doba chyba ) Pozdrawiam. (to moj pierwszy poscik, szkoda ze w takim temacie) Odpowiedz Link
nea2 Re: Forum tylko dla konsultantek 03.10.05, 18:50 jeżeli chcecie się zapisać tylko po to,żeby dostawać nowe katalogi to darujcie sobie. Odpowiedz Link
hepinka Re: Forum tylko dla konsultantek 03.10.05, 18:53 żeby ktokolwiek dostawał nowe katalogi ktoś inny musi je mieć i poskanować a na tej drugiej liście chętnych brak Odpowiedz Link
ancia19 Re: Forum tylko dla konsultantek 03.10.05, 19:15 a tobie o co chodziło ??? Ja akurat nie chcę się tam zapisać po katalogi. Ale denerwuje mnie ta niedostępność. Też jestem konsultantką i dlaczego niby inne mogą mieć dostęp, a ja nie? Odpowiedz Link
justa_79 Re: Forum tylko dla konsultantek 03.10.05, 19:19 bo masz pecha? może napisz do sister, że może korzystać z Internetu u Ciebie, wtedy na pewno chętnie uaktualni listę. Odpowiedz Link
one-step Re: Forum tylko dla konsultantek 11.10.05, 15:26 Z tego co wiem to założycielka forum tylko dla konsultantek ma ciągły dostęp do internetu... A zgłoszenie wysłałam tam z miesiąc temu i cisza. Do tego mam katalog przy którym Ona też pracowała. Coś tu nie gra? Odpowiedz Link
justa_79 Re: Forum tylko dla konsultantek 11.10.05, 16:08 no to masz złe informacje. ma zepsuty komputer. w takiej sytuacji stałe łącze nie bardzo się przydaje Odpowiedz Link
ancia19 To już jest przesada 07.10.05, 22:24 Uważam to za jakiś kompletny absurd, że dostęp do zamkniętego forum może udostępnić osoba, która... chyba wcale nie ma dostępu do internetu!!! Albo kompletnie olewa inne konsultantki!!! Ile można czekać????? Odpowiedz Link
dzikaa Re: To już jest przesada 08.10.05, 11:08 to załóz własne forum za które Ty będziesz odpowiadać. mam nadzieje że jak kiedyś Ty nie będziesz mogła czegoś zrobić to też nasłuchasz (lub naczytasz) się takich opinii na swój temat. na miejscu sister bym Was nie wpuściła na forum właśnie za taką postawę ------------------------- masz ochotę na coś specjalnego? poznaj świat kosmetyków Avon www.avon.bialystok.pl Odpowiedz Link
dezole Re: To już jest przesada 08.10.05, 11:25 zgadzam sie z dzikaa to nie wina adminki ze nie ma dostepu teraz do netu wczesniej miała i sie super sprawdza jako adminka i to jest tylko i wyłacznie dobra wola sisters ze was wpusci na forum a wiec nie marudzcie tyle! Odpowiedz Link
ancia19 Re: To już jest przesada 08.10.05, 12:54 To trzeba było forum nazwać "forum dla wybranych miłych konsultantek", a nie forum dla konsultantek. Poza tym jest wolność słowa i mogę chyba wyrazić swoją opinię? A takie postępowanie uważam za dyskryminujące. To tyle na ten temat, bo chyba zaraz zostanę tutaj ukamienowana Odpowiedz Link
dzikaa Re: To już jest przesada 08.10.05, 13:01 jest różnica między wyrażaniem opinii, a atakowaniem kogoś. forum dla konsultantek jest dla wszystkich, które podadzą prawidłowe dane, ale można chyba zrozumieć, że czasami występują jakieś problemy. zawsze można o kosmetykach porozmawiać na tym forum - ale widać ty nie masz na to ochoty. ------------------------- masz ochotę na coś specjalnego? poznaj świat kosmetyków Avon www.avon.bialystok.pl Odpowiedz Link
justa_79 Re: To już jest przesada 09.10.05, 19:22 tylko od założyciela forum zależy, kogo wpuści na forum zamknięte - a więc są takie fora, na które mogą Cię wcale nie wpuścić i musisz się z tym liczyć. sister przynajmniej nie wymaga wiele, bo tylko odpowiedzi na kilka prostych pytań. a czekać Ci nikt nie każe, jest wiele innych forów, możesz też założyć własne. jeśli zależy Ci na wejściu na forum sister, to niestety musisz przestrzegać jej zasad. Odpowiedz Link
misiaania Re: To już jest przesada 10.10.05, 14:28 dzikaa napisała: na miejscu sister bym Was nie wpuściła na forum właśnie za taką postawę Za jaką postawę? coś nie tak? Odpowiedz Link
dzikaa Re: To już jest przesada 10.10.05, 14:57 dobrze wiesz za jaką.. czepianie się sister jest moim zdaniem niewłaściwe. proste. ----------------------- masz ochotę na coś specjalnego? poznaj świat kosmetyków Avon www.avon.bialystok.pl Odpowiedz Link
ancia19 Re: To już jest przesada 10.10.05, 18:20 A to jest forum dla Kosultantek, czy forum dla bojących się wyrazić własne zdanie??? Ja rozumiem problemy z internetem każdy może mieć, ale jak dziewczyny czekają od końca sierpnia tu chyba już jest przesada, co nie? To niech Sister napisze w nagłówku ostrzeżenie - "na dopuszczenie do tego forum czeka sie 2 miesiące". Wtedy wszystko będzie OK. A takie zachowanie uważam za olewanie innych. Po postu. Odpowiedz Link
nea2 Re: To już jest przesada 10.10.05, 20:04 załóż sobie własne forum.Sister nie ma obowiązku wpuszczeć cię na forum. Odpowiedz Link
dzikaa Re: To już jest przesada 11.10.05, 08:53 nie może tak napisac bo nie ma dostepu do internetu ----------------------- masz ochotę na coś specjalnego? poznaj świat kosmetyków Avon www.avon.bialystok.pl Odpowiedz Link
misiaania nikogo się nie czepiam 10.10.05, 20:46 napisałam , że w październiku zaczęłam się niecierpliwić, że moje zgłoszenie z sierpnia zostało przemilczane. uważam za normalne pytania i mam prawo do odpowiedzi bez takich niemiłych przytyków. A Ty byś się nie niecierpliwiła? jak trzeba będzie , mogę poczekać kolejny miesiąc. staram się ćwiczyć silną wolę Odpowiedz Link
justa_79 Re: nikogo się nie czepiam 11.10.05, 12:51 nie chodzi o Ciebie, tylko o wypowiedzi anci. Odpowiedz Link
pestunia26 Re: forum avon w innym wydaniu 11.10.05, 21:17 Dla konsultantek i konsultantów (Wyłącznie!!) www.forumavon.prv.pl Odpowiedz Link