Dodaj do ulubionych

:::::manicure -wroclaw::::::::

25.10.02, 11:09
czesc Wszystkim!
mam pytanko do dziewczyn z Wrocławia-gdzie i za ile mozna zrobic manicure???
prawdopodobnie ten temat juz byl, ale dzisiaj komp mi chodzi jakby chcial a
nie mogl wiec prosze o odpowiedz...
najlepiej cos sprawdzonego i blisko centrum- chociaz niekoniecznie
..no i zeby sie nie przerazili stanem moich paznokci i skorek!!!!
pozdroweczka....
Obserwuj wątek
    • ladybird77 Re: :::::manicure -wroclaw:::::::: 25.10.02, 11:40
      :::::::DO GORY::::::::::
      • Gość: fitek Re: :::::manicure -wroclaw:::::::: IP: *.imx.pl / 192.168.1.* 26.10.02, 21:59
        • Gość: REMIK Re: :::::manicure -wroclaw:::::::: IP: *.imx.pl / 192.168.1.* 26.10.02, 22:05
          drogie panie polecam manicure w salonie cosmopolitan we wroclawiu w
          rynku.Pracuje tam sympatyczna p.Kasia specjalistka od paznokci i tipsow.Jak
          patrze na dlonie mojej dziewczyny jestem pelen podziwu!!!!!!
    • elve Re: :::::manicure -wroclaw:::::::: 26.10.02, 03:57

• Gość: r Re: :::::manicure -wroclaw:::::::: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.02, 12:45
      coś "wygrzebałam" na ten temat, więc bitte
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=211&w=2811447&a=2811447&v=2
    • amelia_ Re: :::::manicure -wroclaw:::::::: 27.10.02, 01:29

• ladybird77 Re: :::::manicure -wroclaw:::::::: 28.10.02, 11:00
        dzieki wielkie za odzew i podanie tego linka...dzieki...
        a moze ktos jeszcze cos dpoisze...
        moze blizej centrum!!!!
        • Gość: sallmon Re: :::::manicure -wroclaw:::::::: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.02, 00:24
          polecam studio w hotelu Polonia (vis a vis operetki). Nazywa się bodajże
          Iwonka. Właścicielka zajmuje się pazurkami od dawna, jest przedstawicielką
          jakieś amerykańskiej firmy od pazurków. Jest szybka, czysta i profesjonalna.
          Zaopiekowała się moimi łapkami bardzo troskliwie, a było czym (byłam po
          wypadku, pazurki połamane, dwóch brakowało). Teraz chodzę tam już tylko na
          manicure i zdobienia - podoba mi się też to, że zawsze mogę popróbować różnych
          lakierów nim się zdecyduję, a Iwonka jest cierpliwa :)
          Szczerze mówiąc - nie wiem nic o pedicurze.

Buziaczki
          • Gość: E. do Sallmon Re: :::::manicure -wroclaw:::::::: IP: *.tlsa.pl 04.11.02, 08:58
            Gość portalu: sallmon napisał(a):

> polecam studio w hotelu Polonia (vis a vis operetki). Nazywa się bodajże
            > Iwonka. Właścicielka zajmuje się pazurkami od dawna, jest przedstawicielką
            > jakieś amerykańskiej firmy od pazurków. Jest szybka, czysta i profesjonalna.
            > Zaopiekowała się moimi łapkami bardzo troskliwie, a było czym (byłam po
            > wypadku, pazurki połamane, dwóch brakowało).

A jakie są tam ceny?
    • lorna.d sprzatanie n/txt 29.10.02, 00:14
    • Gość: Vera Re: :::::manicure -wroclaw:::::::: IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 09:11
      A czy może któraś z Was była w tym salonie kosmetyczno- fryzierskim, bo tam
      bardzo są przystępne ceny i częste promocje tylko nie wiem czy aby jakość idzie
      z ceną tam w parze?
      pozdr
      Vera
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka