Dodaj do ulubionych

Dalam plame u gin!!!

IP: *.kalisz.mm.pl 23.12.05, 09:35
W srode bylam 1wszy raz u ginekologa. A ze jestem dziewica to lekarz badal
mnie przez kiszke. No wlasnie... (cholera az wstyd mi o tym pisac!! jest mi
tak glupio!)... upackalam go!!! Myslalam, ze spale sie ze wstydu, chcialam
zwiac jak najdalej.
A ja musze tam wrocic...

I co ja mam teraz zrobic?

TYlko prose nie wysmiejcie mnie. Wiem, ze jest to forum o urodzie ale tu nie
ma chamstwa
Obserwuj wątek
    • waztre Re: Dalam plame u gin!!! 23.12.05, 09:40
      Wiesz... dla Ciebie to wstyd, ale dla lekarzy to normalka. Gastrolodzy np.
      tylko i wyłącznie w ten sposób badają, podobnie urolodzy. Naprawde nie ma sie
      czym przejmować uwierz mi. Do następnej wizyty on już i tak nie będzie pamiętał
      io tym incydencie. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia (moja koleżanka ostatnio
      zarzygała pół personelu szpitalnego) a wstyd to kraść i kłamać ;)
      POzdrawiam
      • Gość: BEBE Re: Dalam plame u gin!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 09:42
        No wieesz co/?? Tż masz problem!! Nie przejmuj się taką głupotą i normalnie idź
        do gina. A aby uniknąć takich sytuacji nastepnym razem przed badaniem zrób
        sobie lewatywę. Nie będziesz sie stresować. Głowa do góry.
    • Gość: sola Re: Dalam plame u gin!!! IP: *.canea.com.pl 23.12.05, 09:41
      A co to kogo obchodzi?Czy to jest forum śmietnik czy uroda?
      • Gość: BEBE Re: Dalam plame u gin!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 09:43
        Po co ta złośliwość?? Jak cie nie obchodzi to po co czytasz?
        • Gość: sola Re: Dalam plame u gin!!! IP: *.canea.com.pl 23.12.05, 09:46
          Bo to jest forum URODA,a nie o kłopotach z wypróżnianiem.I co z tego ,że
          popuściła?Wszyscy muszą o tym wiedzieć?Niedobrze mi sie robi.
          • Gość: Ania Re: Dalam plame u gin!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 10:23
            To idź sie zwymiotuj a nie włazisz tu bez przerwy i komentujesz.
            • Gość: sola Re: Dalam plame u gin!!! IP: *.canea.com.pl 23.12.05, 10:34
              Taki urok śmietnika Uroda.Można pisać na dowolne tematy,czyż nie?
              Autorce wątku proponuję wizytę u proktologa.
              Reszcie życzę,abyście wreszcie przestały dawać wkręcać się w idiotyczne tematy.
            • Gość: sola Aniu,jak to jest się zwymiotować? IP: *.canea.com.pl 23.12.05, 10:35
              • Gość: 123 Re: Aniu,jak to jest się zwymiotować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 11:03
                Mniejsza o to czy miejsce jest odpowiednie czy nie. Zastanawiam sie jak taka
                osoba o nicku sola może wytrzymać sama ze sobą. Jak można być tak złośliwym i
                nieprzyjemnym? Dziewczyna poważnie przeżyła swoja wpadkę u gina a ty
                ironizujesz, pogardzasz i wyśmiewasz sie. Życzę ci aby w twoim życiu wszystko
                układało sie bez wpadek i abyś nadal mogła naśmiewać sie z tych, którym coś sie
                nie powiadło. A do autorki wątku- nie przejmuj się ani tym co sie stało ani tą
                złośliwą uwagą koleżanki- nie warto.
                • Gość: Magda Re: Aniu,jak to jest się zwymiotować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 11:08
                  Soli chodziło zapewne o to, że taki wątek nie powinien się w ogóle znaleźć na
                  forum Uroda, tylko na forum Ginekologia, Zdrowie Kobiety czy Kobieta. Po prostu
                  ten problem nie pasuje do tematyki tego forum, z czym się zgadzam z solą. A wy,
                  moje drogie, okazałyście się po prostu chamskie, zwyzywałyście ją, nagadały od
                  wyżygania się i co tak jeszcze.
                  • Gość: nimfa lesna Re: Aniu,jak to jest się zwymiotować? IP: *.kalisz.mm.pl 23.12.05, 11:24
                    Dziewczy:** baaaardzo Wam dziekuje:) Ehhh... myslalam, ze spale sie ze wstyd bo
                    co ten facet sobie o mnie pomyslam...

I jeszcze raz przepraszam, ze zalozylam watek na tym forum.
                    MAgada masz racje-waatek powinien sie znalezc na innym forum (zreszta na samym
                    poczatku z gory przeprosilam, ze zasmiecam Wam urode).. Bylam juz z tym na
                    Zdrowiu... ale forumowiczki mnie wysmiely:/ A to wcale nie jest przyjemne. To
                    byla moja pierwsza wizyta wiec dlatego tak "to" przezywam! Skoro nie mozesz
                    mi "pomoc" to dlaczego w ogole to czytasz?!
                    A tak poza tym to zobacz sama ile watkow nie-temetycznych znajduje sie tu...

Pozdrawiam Was i zycze Wesolych Swiat:)
                    • aknee Re: Aniu,jak to jest się zwymiotować? 23.12.05, 11:42
                      Nie przejmuj sie, a gina popros, by badal Cie wziernikiem dla dzieci, po
                      prostu. Ja bylam tak badana jako dziewica. Nie boli, nie martw sie.
    • Gość: Asienka81 Re: Dalam plame u gin!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 14:28
      nie przejmuj sie, ginekolog w swojej praktyce ma setki takich sytuacji i nie
      masz sie czego wstydzic, glowa do gory, pozdrawiam:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka