arancia 27.10.02, 12:44 Jakie kosmetyki trzymacie w lodówce? Czytałam ostatnio, że podkład, który jest nie używany, warto tam przechowywać. Co jeszcze dluzej zachowa swoje wlasnosci, jeśli będzie trzymane w lodówce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AEL Re: kosmetyki z lodówki IP: *.instytut.com.pl 27.10.02, 13:58 ja trzymam lakiery do paznokci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shisha Re: kosmetyki z lodówki IP: *.88net.trzepak.pl 27.10.02, 18:36 Kremy do twarzy, szczególnie te w standardowych opakowaniach czyli słoiczkach - ostatnio kosmetyczka również mi to doradzała. Dodatkowo dobrze działa nakładanie chłodnego kremu na buzię z tendencją do puchnięcia. No i wszystkie otwarte kosmetyki, jeśli się ich nie używa. No i poza tym wszystkie kosmetyki lepiej jest chronić przed temperaturą powyżej 20st, niekoniecznie w lodówce, raczej chodzi o chłodniejszy kącik w łazience. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella Re: kosmetyki z lodówki IP: *.vgernet.net 27.10.02, 20:02 Ja w lodowce trzymam balsam do ciala ale tylko latem, gdyz tu gdzie mieszkam upaly sa nie do wytrzymania wiec sama przyjemnoscia jest smarowanie sie schlodzonym balsamem. Polecam. A jesli chodzi o przechowywanie kosmetykow ze wzgledu na trwalosc to nie mam pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: kosmetyki z lodówki IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.10.02, 20:16 Ja trzymam w lodówce lakiery do paznokci, kremy do twarzy (ale to dlatego gdyż lubię czuć chłód na twarzy przy nakładaniu). W zamrażalniku trzymam pomadki do ust. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: kosmetyki z lodówki 28.10.02, 20:26 ja trzymam tylko to, czego nie używam - krem na zimę z zeszłego roku i krem z filtrami z lata (zabieram na narty) Odpowiedz Link Zgłoś