Dodaj do ulubionych

Seria AA eye perfect

30.10.02, 09:52
Pojawiła sie w sklepach nowa seria kosemtyków AA pod oczy. Szczególnie nęci
mnie krem na noc, likwidujący obrzęki. Prosiłam firmę o przesłanie próbki,
ale wyraźnie mają z tym jakiś problem, bo czekam już trzeci tydzień (mimo
obietnicy, ze wysłali). Może któraś z Was miała więcej szczęścia i
wypróbowała krem na własnej skórze? Czy faktycznie likwiduje obrzęki?
Obserwuj wątek
    • drzazga1 Re: Seria AA eye perfect 30.10.02, 10:32
      Podbijam do góry, moją mamę wszystko uczula, nie chcę jej kupować tak zupełnie
      w ciemno.
      • masia27 Re: Seria AA eye perfect 30.10.02, 10:33
        Ja też mam od byle czego podrażnione spojówki. No i cena tez nie jest tak
        przystępna, żeby ryzykować.
        • Gość: vesna1 Re: Seria AA eye perfect IP: proxy / 217.96.43.* 30.10.02, 11:42
          Moja mame wszystko uczula, zwlaszcza kremy pod oczy. Kupila sobie cala serie
          AA i jest zachwycona. Tak wiec w jej imieniu polecam.
        • Gość: vesna1 Re: Seria AA eye perfect IP: proxy / 217.96.43.* 30.10.02, 11:42
          Moja mame wszystko uczula, zwlaszcza kremy pod oczy. Kupila sobie cala serie
          AA i jest zachwycona. Tak wiec w jej imieniu polecam.
    • ewakam Re: Seria AA eye perfect 30.10.02, 13:18
      co to jest za seria ? czy jest na ich www ? prosze o więcej info,

a co do przesyłania próbek - to nie zdziw się, gdy ich nie dostaniesz, w moim
      przypadku zawiniła poczta, w skrzynce znalazłam list ale otwarty i przesłane mi
      próbki zniknęły, wściekłam się !
      • masia27 Re: Seria AA eye perfect 30.10.02, 13:32
        Mąż własnie do mnie dzwonił, że dostałam poleconym dużą paczkę z prókami od
        ceanica. Dziś zaczynam testować i opiszę wrażenia w poniedziałek.
        • masia27 Re: Seria AA eye perfect 04.11.02, 09:36
          Hej
          Jak już pisałam dostałam w środę od Oceanica dużą paczkę pełną próbek, w tym
          kremy pod oczy z serii Eye Perfect. Jeden z nich jest odzywczy, usuwający
          obrzęki, przeznaczony na noc, a drugi to lekki żel na dzień. Używam ich od
          środy. Od dłużeszgo czasu budziłam się rano z opuchniętymi powiekami,
          piekącymi, czerwonymi oczami. Mimo, że starałam się używać specyfików
          przeznaczonych od oczu wrażliwych. Odkąd używam próbek AA widzę wyraźną
          poprawę. Oczy są mniej podpuchnięte i nie bolą rano. Podoba mi się zwłaszcza
          ten krem na noc, jest dość gęsty i tłusty, ale doskonale koi skórę. Do tej pory
          po nałożeniu kremu pod oczy miałam nieprzyjemne uczucie wysuszenia.
          A żel na dzien jest oczywiście lżejszy, szybciej się wchłania, ale b. dobrze
          napina skórę.
          Zużyję wszystkie próbki, które dostałam, a potem pobiegnę do sklepu.
          • Gość: triss Re: Seria AA eye perfect IP: proxy / *.markom.krakow.pl 04.11.02, 11:42
            wow, a czy mogłabyś zdradzić jak udało Ci się przekonać firmę Oceanic do
            przesłania Ci próbek? mailowo? bo ja kiedyś zadałam im pytanie mailem i nie
            raczyli mi odpowiedzieć [chociaż zachęcaja do zadawania pytan] :-( a co dopiero
            marzyć o przysłaniu próbek...
            • masia27 Re: Seria AA eye perfect 04.11.02, 11:47
              O próbki poprosiłam wysyłając email na adres:marketing@oceanic.com.pl.
              Otrzymałam odpowiedź, że wysyłają próbki. Po dwóch tygodniach nic nie dostałam,
              więc napisałam do nich raz jeszcze, że starsznie sie czuję olewana, że od Erisu
              dostałam próbki już dawno i że jeśli tak im zależy na kliencie, to ja dziękuję.
              I następnego dnia kurier przywiózł paczkę pełną próbek, dostałam też całą, dużą
              tubkę maseczki aromaterapeutycznej z serii HydraOxygen, chusteczki do
              czyszczenia twarzy z tej serii i dużą tubkę kremu pod oczy z serii QR (tego na
              razie nie używałam, bo testuję próbki Eye Perfect).
              • Gość: al3 Re: Seria AA eye perfect IP: *.statsbiblioteket.dk 04.11.02, 12:13
                A dostalas tez spis wszystkich szkodliwych i trujacych organizm srodkow
                zawartych w tych kosmetykach.
                Po paru latach trwoja skora bedzie pogniecina jak stara torba bo wogole nie ma
                szans normalnie funkcjionowac i juz jestes niewolnica tych firm ...
                • masia27 Re: Seria AA eye perfect 04.11.02, 12:28
                  Wiesz, ja już wyglądam jak stara pognieciona torba, dlatego sie nie boję
                • Gość: EwaW Re: Seria AA eye perfect IP: *.warta.pl / 172.20.6.* 04.11.02, 14:14
                  Gość portalu: al3 napisał(a):

> A dostalas tez spis wszystkich szkodliwych i trujacych organizm srodkow
                  > zawartych w tych kosmetykach.
                  > Po paru latach trwoja skora bedzie pogniecina jak stara torba bo wogole nie
                  ma
                  > szans normalnie funkcjionowac i juz jestes niewolnica tych firm ...

O, widzę, że Paula Begoun ma swoje wyznawczynie. Al3, na jakiej podstawie
                  piszesz o truciznach w kremach Oceanica czy Erisu? Mam bardzo duzo lat, a jakoś
                  się do tej pory nie pogniotłam (wg mnie właśnie dzięki temu, ze zażywam
                  te "trucizny").
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka