Dodaj do ulubionych

Jestem Okropna

IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 05.01.06, 16:30
Jestem brzydka, gruba mam brzydkie włosy, jestem mmocno opalona :(
Dlaczego los mnie tak
skrzywdził? Gdy patrze na inne dziewczyny to im cholernie zazdroszczę :((((
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: Jestem Okropna 05.01.06, 16:38
      A moze poszukaj w sobie atutow?Napewno cos takiego masz.Moze ladne oczy,albo
      sliczna opalenizne,albo zadbana cere,a moze masz piekne dlonie( w koncu to
      nasza wizytowka) a moze masz piekny sumiech,albo sliczny lagodny glos,ktory
      urzeka kazdego.Jak jzu zjadziesz atuty to je pokazuj i zacznij je kochac:)Wtedy
      bedziesz piekna:)
      • Gość: Magda Re: Jestem Okropna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:22
        Tak, bo to los tak Cię skrzywdził i Cię opalił (na solarce zapewne). Przestań
        się nad sobą użalać.
        • Gość: LOLA Re: Jestem Okropna IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.01.06, 18:14
          mam cienkie, delikatne, rzadkie,przetłuszczajace sie włosy---> poszłam do
          fryzjera i mam super fryzurke:)

jestem przerazliwe blada(blondynka)---->poszłam pare razy na solarke i jestem
          brazowiutka:)

mam jasniutkie brwi i strasznie krotkie rzesy:(---> henna i dobry tusz
          zdziałały cuda:)

od zawsze obgrygazam paznokcie ---> tipsy na dwa miesiace i mam długie WŁASNE
          pazurki:)

mam ładne pełne usta i rowniutkie biale zeby wiec sie czesto szeroko usmiecham:)
          jestem młoda i szczupła - wiec staram sie podkreslac swoje atuty odpowiednim
          ubiorem:)
          nie jestem doskonała, ale staram sie dbac o siebie a nie uzalac nad
          niedoskonałosciami
          PIEKNO KOBIETY TKWI W JEJ UMYSLE, JEDYNY PROBLEM STANOWI JEGO WYDOBYCIE!
          pozdrawiam
          • khaki3 Re: Jestem Okropna 05.01.06, 18:30
            I to jest prawdziwa kobieta:)podkresla atuty,wykorzystuje dostepne kosmetyki
            zeby zakryc mankamenty badz je poprostu udoskonalic.Kocha siebie taka jaka jest
            dba o siebie i wie,ze jest kobieca bo potrafi w sobie ta kobiete odnalesc.
    • Gość: zorzapolarna Re: Jestem Okropna IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.01.06, 18:14
      a ja jestem piekna a raczej przepiekna...moge sie z Toba podzielic;p
    • Gość: ja Re: Jestem Okropna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 18:29
      z pewnością nie jest z Tobą tak źle...musisz tlkyo siebie polubić. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka