Gość: deltoidka IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 05.01.06, 16:30 Jestem brzydka, gruba mam brzydkie włosy, jestem mmocno opalona :( Dlaczego los mnie tak skrzywdził? Gdy patrze na inne dziewczyny to im cholernie zazdroszczę :(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: Jestem Okropna 05.01.06, 16:38 A moze poszukaj w sobie atutow?Napewno cos takiego masz.Moze ladne oczy,albo sliczna opalenizne,albo zadbana cere,a moze masz piekne dlonie( w koncu to nasza wizytowka) a moze masz piekny sumiech,albo sliczny lagodny glos,ktory urzeka kazdego.Jak jzu zjadziesz atuty to je pokazuj i zacznij je kochac:)Wtedy bedziesz piekna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Jestem Okropna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:22 Tak, bo to los tak Cię skrzywdził i Cię opalił (na solarce zapewne). Przestań się nad sobą użalać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLA Re: Jestem Okropna IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.01.06, 18:14 mam cienkie, delikatne, rzadkie,przetłuszczajace sie włosy---> poszłam do fryzjera i mam super fryzurke:) jestem przerazliwe blada(blondynka)---->poszłam pare razy na solarke i jestem brazowiutka:) mam jasniutkie brwi i strasznie krotkie rzesy:(---> henna i dobry tusz zdziałały cuda:) od zawsze obgrygazam paznokcie ---> tipsy na dwa miesiace i mam długie WŁASNE pazurki:) mam ładne pełne usta i rowniutkie biale zeby wiec sie czesto szeroko usmiecham:) jestem młoda i szczupła - wiec staram sie podkreslac swoje atuty odpowiednim ubiorem:) nie jestem doskonała, ale staram sie dbac o siebie a nie uzalac nad niedoskonałosciami PIEKNO KOBIETY TKWI W JEJ UMYSLE, JEDYNY PROBLEM STANOWI JEGO WYDOBYCIE! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Jestem Okropna 05.01.06, 18:30 I to jest prawdziwa kobieta:)podkresla atuty,wykorzystuje dostepne kosmetyki zeby zakryc mankamenty badz je poprostu udoskonalic.Kocha siebie taka jaka jest dba o siebie i wie,ze jest kobieca bo potrafi w sobie ta kobiete odnalesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorzapolarna Re: Jestem Okropna IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.01.06, 18:14 a ja jestem piekna a raczej przepiekna...moge sie z Toba podzielic;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jestem Okropna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 18:29 z pewnością nie jest z Tobą tak źle...musisz tlkyo siebie polubić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś