llilly 30.01.06, 17:17 Hej!Czy ktoś używał/używa?Warto?Czy faktycznie efekt jest równie spektakularny jak cena? :-)))) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jolik Re: la prairie IP: *.net 30.01.06, 17:27 może ten link conieco rozjaśni.. www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=1059&highlight=praire&mforum=biochemiaurody tylko nie jestem pewna czy kazdemu sie otwiera Odpowiedz Link Zgłoś
piani Re: la prairie 30.01.06, 23:58 Uzywam od kilku lat La Praire. Najchetniej serii z kawiorem, choc inne tez zdarzylo mi sie sprawdzic. Ta firma ma kilka genialnych kremow. Naprawde GENIALNYCH. I wiele zupelnie niedobrych. Sa i takie, ktore odradzam absolutnie, bo szkoda pieniedzy. Dwa kremy - i to nie najdrosze - daja na mojej skorze kosmiczne efekty. Zaden srodek, zadnej firmy nie jest - przynajmniej dla mnie - tak dobry i tak efektywny, jak te dwa. Jakie?! - zapytacie niecierpliwie. Napisze na priva. OK? Napisze tez, jesli bedziecie o to pytaly, na co -moim zdaniem- szkoda pieniedzy i dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
rae Re: la prairie 31.01.06, 09:47 Bez sensu. Nie po to jest forum, żeby pisać na priv. Powiedz lepiej wprost, że nie masz nic do powiedzenia o tych produktach. Odpowiedz Link Zgłoś