Gość: marysia IP: *.lodz.mm.pl 13.11.02, 19:08 Wyslalam wlasnie dzisiaj smsy na konkurs TS, tam gdzie trzeba podac ktory to bedzie numer TS (jubileuszowy). Czy ktoras z was tez wyslala? Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marysia Re: TS- nowe konkursy IP: *.lodz.mm.pl 14.11.02, 14:36 Nic. Jestem ciekawa zy duzo dziewczyn wysyla smsy na takie konkursy! Odpowiedz Link Zgłoś
zooza Re: TS- nowe konkursy 14.11.02, 14:55 Gość portalu: marysia napisał(a): > Nic. Jestem ciekawa zy duzo dziewczyn wysyla smsy na takie konkursy! Na pewno dużo. Wysłałam.... ale nie łudźmy się. To konkurs sms-owy, zatem w gruncie rzeczy - komputerowy. Jestem pewna, że zwycięzcy zostają wyłonieni nawet jeszcze przed rozpoczęciem konkursu.... Przecież w redakcji też mają głowy, telefony, etc. :o( Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: TS- nowe konkursy 15.11.02, 22:38 wlasnie przy takim konkursie trudno jest o jakiekolwiek naduzycie, bo malo ktore wydawnictwo ma wlasne centrum informatyczne do takich spraw, najczesciej wynajmuje sie zewnetrzne. nikt normalny nie powiedzialby, ze wygrac maja smsy z numerow takich-a-takich. po prostu, takich rzeczy sie nie robi. predzej mozna wylosowac podlozone wczesniej kartki, jesli konkurs jest kuponowy i rozwiazuje go przygodna pracownica redakcji. inna sprawa, ze i tak mozna opublikowac falszywe nazwiska albo zapomniec o rozwiazaniu konkursu, ale nie podejrzewalabym o to osob pracujacych w najwiekszych pismach branzowych w kraju - nie ta klasa. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marla Re: TS- nowe konkursy IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.02, 07:53 A ja mam pytanie: czy właścicielki pre-paidów, czyli telefonów na kartę, też mogą wysyłać, czy tylko abonentki, żeby w razie wygranej firma miała ich dane? Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: TS- nowe konkursy 17.11.02, 15:43 prepaidow tez. to nie jest tak, ze jak wygra numer jakis tam, to pancia z TS lapie za sluchawke i dzwoni do ery, plusa czy idei dowiedziec sie, kto zacz. dzwoni pod ten numer. xx. Odpowiedz Link Zgłoś