agusiab1980 29.11.09, 13:53 Witam mam pytanko jakie miałyście zlecone badania do II IMSI ,pierwsze nieudane, bardzo słabe nasienie męża. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocha500 Re: Provita - II IMSI 12.07.10, 19:04 niby po 1 imsi czy icsi nie robi sie jakichs badan poniewaz no jakby nie bylo to jest tylko albo az 50% szans zatem mieliscie pecha znalezc sie w tej drugiej polowie.z tego co wiem to lekarze gdziekolwiek robia badaia po 3 nieudanych podejsciach! w naturze u zdrowej pary okolo 60% ciaz jest ronionych w dniu spodziewanej miesiaczki wiec jeszcze nie ma co si emartwic. Odpowiedz Link Zgłoś
ahittos Re: Provita - II IMSI 19.07.10, 16:54 Dlatego pisałam o Invi Medzie bo wiem ze maja dobre wyniki IMSI Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: Provita - II IMSI 31.08.10, 18:27 albo maja tak dobre w tym invimedzie albo tak sie nimi chwala tylko. provita sie nie wychwala jakos szczegolnie tylko robi swoje. omijac trzeba tylko kilku lekarzy i nic wiecej.jak dla mnie dr biernat gretka i juz nie pracujacy kiecka to idealy i naprawde mozna im zaufac w pelni!!!! sprobuj podejsc jeszcze do tego 2 imsi i dopiero bedziesz sie martwic jak sie nie uda!!! a o tym invimedzie piszecie tak jakby mieli tam 100% szans po imsi!!! invimed ostatnio sie mega reklamuje tak jak nowum wiec dlatego wszyscy tak gorliwie go polecaja. no nic mi sie w proicie udalo ale jesli by mi sie ni eudalo tez bym polecala,moze dlatego ze trafilam na dr kiecke,nie naciagal na kase,byl bardzo kompetentny i mial cholerna wiedze!!!! a czy invimed ma metode mrozenia zarodkow zwana witryfikacja??? pytam z czystej ciekawosci. Odpowiedz Link Zgłoś