IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 12:37
Kto wie jak można cos zamówic z ich apteki zielarskiej????????
Obserwuj wątek
    • Gość: odrakontra Re: BONIFRACI IP: *.opawska.osi.pl 12.02.06, 17:13
      bonifratrzy z legnicy, oto link do sklepiku w internecie:

bonifratrzy-legnica.anv.pl/shop/szablony/0003/index.php?fun=stowary2&gA=kate&gB=0&gC=10&gD=0

pozdrawiam,
      o.
      • Gość: dunia23 Re: BONIFRACI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 19:21
        Niestety wyswitla sie bład na stronie tzn.że zły link ale prosze o wszelkie
        informacje.Pozdrawiam
        • Gość: odrakontra Re: BONIFRACI IP: *.opawska.osi.pl 12.02.06, 20:20
          przepraszam, nie wiem co poknocilam, mialam wrazenie, ze u mnie sie otwiera
          wlasnie z tego linku...

tu jest strona glowna, moze stamtad przejdz
          bonifratrzy-legnica.anv.pl
          link powyzszy sprawdzilam ;)
          pozdrawiam
          o.
          • Gość: odrakontra Re: BONIFRACI IP: *.opawska.osi.pl 12.02.06, 20:22
            zeby bylo konkretniej: ze strony glownej przejdz na "punkt ziolowy", tam jest
            formularz, przez ktory mozna zamawiac.
            pozdrawiam.

• Gość: dunia23 Re: BONIFRACI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 20:27
            Dzięki bardzo,potrzebowałam bo słyszałam że można u nich dostac Meizitang lecz
            niestety oglądając ich oferty nie zauważyłam i musze szukac innej możliwości
            gdzie go moe kupic.Pozdrowionka
            • Gość: odrakontra Re: BONIFRACI IP: *.opawska.osi.pl 12.02.06, 20:38
              dunia, ja juz kiedys tez o meizitancu pisalam w jakims watku... tylko nie wiem
              czemu go nie ma w wyszukiwarce.
              tzn pisalam o objawach jakie daje i efektach. szczerze powiem, bylabym teraz
              dosc ostrozna z polecaniem go. kiedy bralam ok1/5 dawki - bylo ok, po jakims
              czasie stosowalam polowke- i dosc negatywnie moj organizm zareagowal.
              moze wlasnie sprobuj ziola bonifratrow na odchudzanie?
              albo wiesz, ja jakis czas temu kupilam w aptece( i juz troche bralam)
              humavit "morwa biala", ktory reguluje cukier w organizmie i wspomaga
              odchudzanie.
              powiem ci, ze nie mam takich objawow niemilych jak przy meizitancu , a apetyt
              na slodycze mi przeszedl.
              ten "humavit" polecala znajoma diabetolog, nawet osoby chorujace na cukrzyce
              moga go stosowac bezpiecznie.
              • Gość: dunia23 Re: BONIFRACI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 20:49
                Skoro go stosowałas to napewno mi powiesz gdzie go dostane bo nikt nie chce
                pomóc a jeżeli nie chcesz na forum napisz mi maila dunia23@vp.pl ja naczytałam
                sie wszelkich opini i jestem swiadoma skutków ubocznych ale chce zaryzykowac
                wiec prosze napisz gdzie go kupie.BEdE Ci bardzo wdzieczna.Pozdrawiam
                • Gość: odrakontra Re: BONIFRACI IP: *.opawska.osi.pl 12.02.06, 21:08
                  kupowalam go w takim punkcie zielarskim, gdzie glownie prowadzone sa
                  bioenergoterapie, kregarstwo...
                  wlasciwie to nie funkcjonuje jako sklep jako taki. kupujesz od pani
                  bioenergoterapeutki, ktora do tego "sprawdza" wahadelkiem czy "powinnas" go
                  zazywac.
                  nie wiem wlasciwie sama jak sie do tego odniesc , bo nie jestem raczej
                  zwolenniczka bioenergoterapii i wahadelek, jakkolwiek tez nie bede potepiac
                  tego w czambul.
                  no ale prawda jest taka - bylam i kupilam. w pewien sposob "spod lady".
                  i nie zastanowialam sie wtedy czy to legalne czy nie, bo nie przyszlo mi to do
                  glowy.
                  mysle, ze forumowiczki mialy meizitanc z podobnych zrodel, dlatego trudno ci
                  doradzic gdzie mozna kupic, nie chodzi o to, ze ktos nie chce ci pomoc. mysle
                  ze moga to miec w punktach medycznych "chinskich" czyli np. tam, gdzie lekarze
                  z mongolii czy chin prowadza np. akupunkture i inne zabiegi.
                  ale tak jak pisze - osobiscie namawialabym cie bardziej do tej bialej morwy.
                  zawsze mozesz sprobowac jesli nie uda ci sie dostac meizitancu. rozgladaj sie
                  za punktami zielarskimi.
                  pozdrawiam, o.

• Gość: dunia23 Re: BONIFRACI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 16:55
      Większośc dziewczyn pisało że kupiły meizitang u bonifratów,odwiedziłam ich 2
      strony w celu możliwości zamówienia ale niestety,przejrzałam również ich
      wszelkie oferty i nie znalazłam meizitangu.Więc jak to jest???Może ktoś kto to u
      nich dostał niech napisze prosze w jakim miescie bo może nie w każdym jest dostępne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka