Gość: mafer IP: *.aster.pl 12.02.06, 12:41 podobno jest dobry. uzywałyscie? gdzie mozna go zakupic w w-wie. jakas sieciówka? (geant/real...) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
children_of_the_evolution Re: FlosLek -samoopalacz 12.02.06, 14:19 Gość portalu: mafer napisał(a): > podobno jest dobry. uzywałyscie? gdzie mozna go zakupic w w-wie. jakas > sieciówka? (geant/real...) Chciałabym wiedzieć dokładnie to samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: FlosLek -samoopalacz IP: *.kosson.com 12.02.06, 18:01 Ja kupiłam wczoraj właśnie samoopalacz w żelu Flos Leku. Ten oto: tinyurl.com/79w9u Dziś rano go użyłam, więc o efektach na razie nie mogę się wypowiedzieć. Jedyne co zauważyłam to brak zapachu! Przy nakładaniu owszem, czuć jakiś zapapach, jakby winogronowy... Ale on szybko znika i później już nic nie pachnie w żaden sposób. Łatwo się też rozprowadza i szybko wchłania. Kupiłam go w Galerii Mokotów, a konkretnie w Galerii Centrum w Galerii Mokotów (jak można tak ponazywać sklepy?!). Kosztował 11,90! Pozdrawiam, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: children_of_the_ev Re: FlosLek -samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 20:36 To napisz jak się spisuje:) Czy nadaje się jako samoopalacz do nóg dla bardzo bladej osoby z uczuleniem na słońce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: FlosLek -samoopalacz IP: *.kosson.com 13.02.06, 10:15 Myślę, że tak. Ja mam zamiar stosować tylko na twarz. Efekt jest delikatny i naturalny (po pierwszym użyciu). Niestety, nie udało mi się go równo położyć i mam przy linii włosów i na nosie plamy :( No, ale tłumaczę to sobie brakiem wprawy (peeling wcześniej oczywiście zrobiłam). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: FlosLek -samoopalacz 13.02.06, 10:51 Floslek najszybciej kupisz w aptece lub sklepie zielarskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: FlosLek -samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 12:22 no tak- tylko w jakim........ Odpowiedz Link Zgłoś