Gość: Anja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.02, 09:02 Proszę, jeśli używałyście żeli pod oczy FLOSLEK, podzielcie się wrażeniami. Interesuje mnie zwłaszcza Wasza opinia na temat żelu z arniką (na opuchliznę i cienie). Anja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staua Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy 19.11.02, 09:47 Ja pod wplywem opinii z forum zaczelam uzywac tego z chabrem (mama przywiozla mi zapas jeszcze jakichs innych wersji, ale na razie zaczelam od tego) i jestem bardzo zadowolona. Trzymam go w lodowce, likwiduje opuchlizne i podraznienie oczu, przyjemnie odswieza, nie lepi sie. Polecam go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.02, 09:53 Super, muszę spróbować. Mam 24 lata, ale oczy dokładają mi sporo, wyglądam na wiecznie zmęczoną.... Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy 19.11.02, 10:51 Ja mam 28 lat i oprocz tego zelu uzywam na noc kremu z wit. C, LRP. Ale na opuchlizne zel jest lepszy i mysle, ze w Twoim wieku powinien wystarczyc (zawsze mozesz cos dolozyc, jesli stwierdzisz, ze daje za slaby efekt) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
salja Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy 19.11.02, 15:54 a czy ten kremik z LRP nadaje sie dla 24 latki? mam drobne zmarszczki i cienie pod oczami, ile kosztuje ten kremik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 18:50 Tak, Active C LRP nadaje się dla osób w wieku dwadzieścia kilka lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salja Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 19.11.02, 19:07 Justy, a moglabys mi powiedziec ile kosztuje ten kremik? Ewentualnie jaki inny kremik bys polecila? Czy ten z Avene kojacy nadaje sie do codziennego stosowania czy lepszy bylby thermal s pod oczy? A moze jednak ten LRP?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 19:56 Gość portalu: Salja napisał(a): > Justy, a moglabys mi powiedziec ile kosztuje ten kremik? Nie pamiętam dokładnie, mam wrażenie, że kosztuje tak z 60 z hakiem. Ewentualnie jaki inny > kremik bys polecila? Czy ten z Avene kojacy nadaje sie do codziennego > stosowania Kojacy Avene nadaje się na codzień, ale to bardzo delikatny kremik, po prostu anwilża i nie drażni- jeśli Twoja skóra nie ma jakichś specjalnych (cienie, obrzęki, zmarszczki) wymagań, to będzie OK. czy lepszy bylby thermal s pod oczy? Thermal nawilża i łagodzi obrzęki, jest żelem i dla niektórych osób efekt nawilżający będzie za słaby. A moze jednak ten LRP?? Ja bym obstawiała LRP, ale ma on jedną wadę- zawarta w nim witamina C jest nietrwała, mimo że producent stara się ją chronić- czasem krem może nie działać- poszukaj takiego, który ma przed sobą jeszcze kilka lat ważności, czyli jest świeży. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy 19.11.02, 22:34 Dopiero teraz dobrnelam do domu... LRP jest bardzo dobry - przedtem zaden krem pod oczy mi nie pasowal, zawsze puchly mi niemilosiernie. Mialam zel Vichy, Biotherm i kilka innych. A ten nie uczula i dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.02, 10:13 staua napisała: > LRP jest bardzo dobry - przedtem zaden krem pod oczy mi nie pasowal, zawsze > puchly mi niemilosiernie. Mialam zel Vichy, Biotherm i kilka innych. A ten nie > uczula i dziala. Będę bardzo wdzięczna za dodatkowe informacje dot. tego kremu; gdzie go kupić - apteka, sklep- jaką ma cenę, i co to za firma LRP?????? Nie mam pojęcia, a słyszałam bardzo pochlebne o nim opinie. Bardzo dziękuję za pomoc! Magda Odpowiedz Link Zgłoś
ama3 Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy 20.11.02, 10:21 ja slyszalam tez ze diopticreme Lierac jest dobry na cos takiego ale nic wiecej o nim nie wiem wiec moze jesli ktos zna te oba (LIERAC i LRP) to niech sie podzieli opiniami ktory jest lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy 20.11.02, 10:25 LRP= La Roche Posay. Produkty dostepne w aptekach. Ja nie znam ceny w Polsce, ale powyzej justy pisala, ze ok.60 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salja Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.11.02, 17:39 sprawdzalam cene tego kremiku LRP, teraz jest w promocji z kremem activ c do twarzy, calosc kosztuje 67zl, naprawde warto go kupic?? Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy 20.11.02, 17:55 Ja bym kupila, ale tego do twarzy nie uzywalam, wiec nie wiem, jak moze dzialac. Wydaje mi sie, ze kosmetyki LRP na pewno nie powinny szkodzic, bo sa hipoalergiczne i przeznaczone specjalnie dla osob z roznymi problemami skornymi, ktore nie powinny uzywac kosmetykow drogeryjnych. Mysle, ze warto zaryzykowac. Napisz moze, jesli kupisz i potem, jak juz bedziesz miala jakies wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
erin2 Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy 20.11.02, 13:42 Kochane, a gdzie w Warszawie kupię produkty FLOSLEKU???? Podpowiedzcie proszę! Pozdr. E2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy IP: *.kety.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 14:59 Kosmetyki "Floslek" można kupić w każdej aptece i każdej drogerii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy IP: 195.117.129.* 20.11.02, 15:37 Godzinke temu kupilam sobie zel Flosleku ze swietlikiem i chabrem dla osob, ktore spedzaja duzo czasu przed kompem. Apteka na Centralnym nad chala glowna. Odpowiedz Link Zgłoś