Dodaj do ulubionych

Preparaty FLOSLEK pod oczy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.02, 09:02
Proszę, jeśli używałyście żeli pod oczy FLOSLEK, podzielcie się wrażeniami.
Interesuje mnie zwłaszcza Wasza opinia na temat żelu z arniką (na opuchliznę
i cienie).
Anja
Obserwuj wątek
    • staua Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy 19.11.02, 09:47
      Ja pod wplywem opinii z forum zaczelam uzywac tego z chabrem (mama przywiozla
      mi zapas jeszcze jakichs innych wersji, ale na razie zaczelam od tego) i jestem
      bardzo zadowolona. Trzymam go w lodowce, likwiduje opuchlizne i podraznienie
      oczu, przyjemnie odswieza, nie lepi sie.
      Polecam go.
      • Gość: Anja Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.02, 09:53
        Super, muszę spróbować. Mam 24 lata, ale oczy dokładają mi sporo, wyglądam na
        wiecznie zmęczoną....
    • staua Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy 19.11.02, 10:51
      Ja mam 28 lat i oprocz tego zelu uzywam na noc kremu z wit. C, LRP. Ale na
      opuchlizne zel jest lepszy i mysle, ze w Twoim wieku powinien wystarczyc
      (zawsze mozesz cos dolozyc, jesli stwierdzisz, ze daje za slaby efekt)
      Pozdrowienia
      • salja Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy 19.11.02, 15:54
        a czy ten kremik z LRP nadaje sie dla 24 latki? mam drobne zmarszczki i cienie
        pod oczami, ile kosztuje ten kremik
        • Gość: justy Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 18:50
          Tak, Active C LRP nadaje się dla osób w wieku dwadzieścia kilka lat
          • Gość: Salja Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 19.11.02, 19:07
            Justy, a moglabys mi powiedziec ile kosztuje ten kremik? Ewentualnie jaki inny
            kremik bys polecila? Czy ten z Avene kojacy nadaje sie do codziennego
            stosowania czy lepszy bylby thermal s pod oczy? A moze jednak ten LRP??
            • Gość: justy Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 19:56
              Gość portalu: Salja napisał(a):

> Justy, a moglabys mi powiedziec ile kosztuje ten kremik?
              Nie pamiętam dokładnie, mam wrażenie, że kosztuje tak z 60 z hakiem.
              Ewentualnie jaki inny
              > kremik bys polecila? Czy ten z Avene kojacy nadaje sie do codziennego
              > stosowania
              Kojacy Avene nadaje się na codzień, ale to bardzo delikatny kremik, po prostu
              anwilża i nie drażni- jeśli Twoja skóra nie ma jakichś specjalnych (cienie,
              obrzęki, zmarszczki) wymagań, to będzie OK.
              czy lepszy bylby thermal s pod oczy?
              Thermal nawilża i łagodzi obrzęki, jest żelem i dla niektórych osób efekt
              nawilżający będzie za słaby.
              A moze jednak ten LRP??
              Ja bym obstawiała LRP, ale ma on jedną wadę- zawarta w nim witamina C jest
              nietrwała, mimo że producent stara się ją chronić- czasem krem może nie działać-
              poszukaj takiego, który ma przed sobą jeszcze kilka lat ważności, czyli jest
              świeży.
              • staua Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy 19.11.02, 22:34
                Dopiero teraz dobrnelam do domu...
                LRP jest bardzo dobry - przedtem zaden krem pod oczy mi nie pasowal, zawsze
                puchly mi niemilosiernie. Mialam zel Vichy, Biotherm i kilka innych. A ten nie
                uczula i dziala.
                • Gość: Magda Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.02, 10:13
                  staua napisała:

> LRP jest bardzo dobry - przedtem zaden krem pod oczy mi nie pasowal, zawsze
                  > puchly mi niemilosiernie. Mialam zel Vichy, Biotherm i kilka innych. A ten
                  nie
                  > uczula i dziala.

Będę bardzo wdzięczna za dodatkowe informacje dot. tego kremu; gdzie go kupić -
                  apteka, sklep- jaką ma cenę, i co to za firma LRP?????? Nie mam pojęcia, a
                  słyszałam bardzo pochlebne o nim opinie.
                  Bardzo dziękuję za pomoc!
                  Magda
                  • ama3 Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy 20.11.02, 10:21
                    ja slyszalam tez ze diopticreme Lierac jest dobry na cos takiego
                    ale nic wiecej o nim nie wiem
                    wiec moze jesli ktos zna te oba (LIERAC i LRP) to niech sie podzieli opiniami
                    ktory jest lepszy
                  • staua Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy 20.11.02, 10:25
                    LRP= La Roche Posay. Produkty dostepne w aptekach. Ja nie znam ceny w Polsce,
                    ale powyzej justy pisala, ze ok.60 zl.
                    • Gość: salja Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.11.02, 17:39
                      sprawdzalam cene tego kremiku LRP, teraz jest w promocji z kremem activ c do
                      twarzy, calosc kosztuje 67zl, naprawde warto go kupic??
                      • staua Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy 20.11.02, 17:55
                        Ja bym kupila, ale tego do twarzy nie uzywalam, wiec nie wiem, jak moze
                        dzialac.
                        Wydaje mi sie, ze kosmetyki LRP na pewno nie powinny szkodzic, bo sa
                        hipoalergiczne i przeznaczone specjalnie dla osob z roznymi problemami
                        skornymi, ktore nie powinny uzywac kosmetykow drogeryjnych.
                        Mysle, ze warto zaryzykowac.
                        Napisz moze, jesli kupisz i potem, jak juz bedziesz miala jakies wrazenia.
    • erin2 Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy 20.11.02, 13:42
      Kochane,
      a gdzie w Warszawie kupię produkty FLOSLEKU????
      Podpowiedzcie proszę!
      Pozdr.
      E2
      • Gość: Magda Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy IP: *.kety.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 14:59
        Kosmetyki "Floslek" można kupić w każdej aptece i każdej drogerii.
      • Gość: Dominika Re: Preparaty FLOSLEK pod oczy IP: 195.117.129.* 20.11.02, 15:37
        Godzinke temu kupilam sobie zel Flosleku ze swietlikiem i
        chabrem dla osob, ktore spedzaja duzo czasu przed kompem.
        Apteka na Centralnym nad chala glowna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka