Dodaj do ulubionych

Kupilam dzisiaj krem Iwostin (na noc) i

18.02.06, 19:54
mam pytanie - moze go uzywac takze na dzien? Czy nadaje sie jako krem
nawilzajacy po mikrodermabrazji?
Obserwuj wątek
    • Gość: Beti Re: Kupilam dzisiaj krem Iwostin (na noc) i IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.06, 20:10
      Nie daruj sobie, naljepsze są naturalne metody- ja robie krem z jogurtu i
      masła, bardzo polecam !!
      • Gość: kociubek Re: Kupilam dzisiaj krem Iwostin (na noc) i IP: *.broker.com.pl 18.02.06, 20:21
        Napisz prosze jak robisz ten krem, ciekawa jestem bardzo i czy nadaje sie do
        cery mieszanej.
        • Gość: beti Re: Kupilam dzisiaj krem Iwostin (na noc) i IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.06, 20:31
          Normalnie, masło i jogurt w takich samych proporcjach , ubijam i na buzie.
          Nawilża i natłuszcza b. dobrze. Polecam też maseczki naturalne- np z kupki.
          • pump_it_up Re: Kupilam dzisiaj krem Iwostin (na noc) i 18.02.06, 20:33
            ona sie z was nabija dziewczeta:D
            • Gość: pfff Re: Kupilam dzisiaj krem Iwostin (na noc) i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:45
              Beti, jakoze twoj poprzedni watek zostal skasowany, chcialam zapytac czy ta
              cudowna maseczke twoj maz narobil na twarz??? hahaha
    • Gość: Nessie Re: Kupilam dzisiaj krem Iwostin (na noc) i IP: *.acn.waw.pl 18.02.06, 20:55
      A możesz podać nazwę tego kremu na noc? Bo Iwostin robi różne...
      • Gość: Beti Re: Kupilam dzisiaj krem Iwostin (na noc) i IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.06, 21:01
        Jejku Nessie, a ty z Kabat ??
    • justa_79 Re: Kupilam dzisiaj krem Iwostin (na noc) i 18.02.06, 22:03
      kremy na noc nie zawierają filtrów, a przy mikrodermabrazji należałoby używać
      na dzień porządnych, aptecznych filtrów.
    • oxy_gen_86 Chodzi mi o ten krem 19.02.06, 08:45
      vena-vita.pl/product_info.php?products_id=601
      A jesli nie stosuje mikrodermabrazji to krem nadaje sie teakze na dzien?
      • Gość: Nessie Re: Chodzi mi o ten krem IP: *.acn.waw.pl 19.02.06, 15:33
        Po mikro odradzałabym. Może cię bardziej podrażnić, niż pomóc, zwłaszcza, że ma
        niby zmniejszać łojotok. A bez mikro... to już musiałabyś sama spróbować, czy
        nie będziesz się po nim świecić. Kremy na noc mają to do siebie, że się świecą :)))
        • vitaminka_86 Re: Chodzi mi o ten krem 21.02.06, 13:09
          Ja tez uzywalam Iwostin'u ale tylko na noc bo w dzien strasznie swiecila mi sie
          twarz. Osobisice odradzam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka