oxy_gen_86 18.02.06, 19:54 mam pytanie - moze go uzywac takze na dzien? Czy nadaje sie jako krem nawilzajacy po mikrodermabrazji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beti Re: Kupilam dzisiaj krem Iwostin (na noc) i IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.06, 20:10 Nie daruj sobie, naljepsze są naturalne metody- ja robie krem z jogurtu i masła, bardzo polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociubek Re: Kupilam dzisiaj krem Iwostin (na noc) i IP: *.broker.com.pl 18.02.06, 20:21 Napisz prosze jak robisz ten krem, ciekawa jestem bardzo i czy nadaje sie do cery mieszanej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Kupilam dzisiaj krem Iwostin (na noc) i IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.06, 20:31 Normalnie, masło i jogurt w takich samych proporcjach , ubijam i na buzie. Nawilża i natłuszcza b. dobrze. Polecam też maseczki naturalne- np z kupki. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Kupilam dzisiaj krem Iwostin (na noc) i 18.02.06, 20:33 ona sie z was nabija dziewczeta:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfff Re: Kupilam dzisiaj krem Iwostin (na noc) i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:45 Beti, jakoze twoj poprzedni watek zostal skasowany, chcialam zapytac czy ta cudowna maseczke twoj maz narobil na twarz??? hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: Kupilam dzisiaj krem Iwostin (na noc) i IP: *.acn.waw.pl 18.02.06, 20:55 A możesz podać nazwę tego kremu na noc? Bo Iwostin robi różne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: Kupilam dzisiaj krem Iwostin (na noc) i IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.06, 21:01 Jejku Nessie, a ty z Kabat ?? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Kupilam dzisiaj krem Iwostin (na noc) i 18.02.06, 22:03 kremy na noc nie zawierają filtrów, a przy mikrodermabrazji należałoby używać na dzień porządnych, aptecznych filtrów. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Chodzi mi o ten krem 19.02.06, 08:45 vena-vita.pl/product_info.php?products_id=601 A jesli nie stosuje mikrodermabrazji to krem nadaje sie teakze na dzien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: Chodzi mi o ten krem IP: *.acn.waw.pl 19.02.06, 15:33 Po mikro odradzałabym. Może cię bardziej podrażnić, niż pomóc, zwłaszcza, że ma niby zmniejszać łojotok. A bez mikro... to już musiałabyś sama spróbować, czy nie będziesz się po nim świecić. Kremy na noc mają to do siebie, że się świecą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vitaminka_86 Re: Chodzi mi o ten krem 21.02.06, 13:09 Ja tez uzywalam Iwostin'u ale tylko na noc bo w dzien strasznie swiecila mi sie twarz. Osobisice odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś