mijka 22.11.02, 23:39 Czy podoba się Wam ta woda męska? Ja osobiście jeszcze jej nie wąchałam, ale czytałam kilka pozytywnych opinii na jej temat i zastanawiam się czy nie zrobić na gwiazdkę takiego prezentu mojemu mężczyźnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rossa Re: Higher - Dior IP: *.toya.net.pl 23.11.02, 13:36 Była już tu dyskusja na jego temat. Lepiej go powąchaj przed zakupem- wg mnie jest nijaki i wybitnie bezpłciowy, taki lekko w stronę unisex. Jeśli Twój mężczyzna takie lubi, to dlaczego nie, ale nie kupuj w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Higher - Dior 23.11.02, 14:20 mnie sie akurat bardzo podoba, ale do tego stopnia ze moglabym sama sie ta woda spryskac. nie wiem czy to dobrze czy nie. zapach jest na pewno swiezy, ale nie jest tak nijaki, jak niektore z tych unisex np CK One. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martina8 Re: Higher - Dior IP: *.euv 23.11.02, 15:29 Ja wlasnie kupilam na gwiazdke ten zapach. Strasznie mi sie podoba, mam tylko nadzieje, ze mojemu mezczyznie tez przypadnie do gustu:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś