dolce_cannella 28.02.06, 16:54 czy mozna zdecydowac sie na koloryzacje i trwala jednoczesnie? moje wlosy maja kolor sredniego brazu, chcialabym je przyciemnic do ciemnego brazu i zrobic lekkie fale, czy to mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burkowa Re: farba+trwala? 01.03.06, 20:30 Witaj. Kilka dni temu zrobilam sobie trwala i wygladam okropnie :( Mam teraz suche, zniszczone kudly :( Wczesniej juz robilam trwala i bylo naprawde super : ( Ale przejdzmy do Twojego watku. Otoz jesli zrobisz trwala to wloski Ci zjaśnieją i raczej nie farbuje sie ich. Dopiero po jakims czasie mozna zafarbowac. W przeciwnym razie moglabys sobie popalić wlosy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_cannella Re: farba+trwala? 01.03.06, 21:50 ech, no tak wlasnie myslalam:( szkoda, bo mialam ochote na taka zmiane robilam juz kiedys trwala i faktycznie troche zjasnialy, ale moze jest jakis sposob, bo ja nie chcialabym teraz juz robic takiej mocnej trwalej tylko chcialabym, zeby byly lekko falujace Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: farba+trwala? 05.03.06, 22:40 myślę, że nie da się jednocześnie wykonać te dwa zabiegi ale być może uda się to zrobić jeden po drugim w krótkim czasie. Wszystko zależy od kondycji Pani włosów i ich podatności na tego rodzaju zabiegi. Oksana Odpowiedz Link Zgłoś