IP: *.ists.pl / *.ists.pl 03.03.06, 20:54
Chciałam tylko zapytać czy na początku kuracji differinem następuję
pogorszenie stanu skóry? Jeśli tak to ile trwa? Dodam, że od kilku miesięcy
używam Aknemycinu Plus, czy to zahamuje ewentualne pogorszenie? Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Differin IP: *.elpos.net 03.03.06, 20:59
      hmm ja mialam zaskorniki po zastosowaniu tego kremu nie pojawialy sie niowe ale stare przemienily sie w czopy ropne :(
    • Gość: justy Re: Differin IP: 213.241.34.* 03.03.06, 21:02
      moze nastąpić przejściowe pogorszenie.
      aknemycinu plus i differinu używasz jednocześnie?
      • Gość: ellenita Re: Differin IP: *.ists.pl / *.ists.pl 03.03.06, 21:05
        P. dermatolog kazała używać mi jednego rano drugiego wieczorem. Mam nadzieję, że
        wie co robi. :-)
        • Gość: justy Re: Differin IP: 213.241.34.* 03.03.06, 21:13
          na dień koniecznie filtr. spora szansa na podrażnienie. antybiotyk z aknemycinu
          plus powinien zredukować ewentualny wysyp
          • Gość: ellenita Re: Differin IP: *.ists.pl / *.ists.pl 03.03.06, 21:19
            Dziękuję za odpowoedź. Ale w takim razie mam jeszcze pytanie, który z leków
            lepiej stosować rano, a który wieczorem? I czy taki wysyp może się długo utrzymywać?
            • Gość: justy Re: Differin IP: 213.241.34.* 03.03.06, 21:34
              oba działaja fotouczulajaco, więc trudno mi zasugerować, który na dzień.
              myślę, że nie będziesz miała wysypu- pojawiłby się juz w momencie rozpoczęcia
              kuracji Aknemycinem plus- bo to też retinoid.
              • Gość: ellenita Re: Differin IP: *.ists.pl / *.ists.pl 03.03.06, 21:46
                W nocy zastosowałam pierwszy raz Differin i rano zauważyłam, że te zaskórniki,
                który przez te kilka miesięcy wyciągnął Aknemycin zmieniły się w czerwone
                wypryski. Boję się, że to co osiągnęłam za pomocą Aknemycinu zostanie
                zniwleowane przez Differin. A skóra mimo tych kilki zaskórników była w dużo
                lepszym stanie i dlatego obawiam się wysypu i tego, że wszystko zacznie się od nowa.
                • Gość: justy Re: Differin IP: 213.241.34.* 03.03.06, 21:52
                  moze to podrażnienie? obserwuj skórę. najwyżej odstawisz differin.
                  • Gość: ellenita Re: Differin IP: *.ists.pl / *.ists.pl 03.03.06, 22:03
                    Tzn. z tych zaskórników zaczęły się robić bolące pryszcze. :-( Mam nadzieję, że
                    to chwilowe.
                    • Gość: kasia Re: Differin IP: *.elpos.net 03.03.06, 22:41
                      tez tak mialam a pod nimi ropa <ble>
                      • Gość: ellenita Re: Differin IP: *.ists.pl / *.ists.pl 04.03.06, 12:12
                        A długo się utrzymywały? Kiedy pojawiły się efekty stosowania Differinu u Ciebie?
          • Gość: rumiana Re: Differin IP: *.it-net.pl 24.04.06, 12:51
            no mi własnie się pojawiło podrażenienie, co robić?? :( dermatolog dopiero za kilka dni, a nie chcę tego odstawiać bo podobno później słabiej działa.
            • Gość: KASIA Re: Differin IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 26.04.06, 15:40
              DIFFERIN STOSUJ TYLKO I WYLACZNIE NA NOC JAKO KORELACJA SKORY Z OSLONA NOCY. NA
              DZIEN APLIKUJ INNE SUBSTYTUTY Z FILTREM. DIFFERIN TO MOJ NAJWIEKSZY PRZYJACIEL
              OD 4 LAT, POMOGL MI ZWLACZYC OBCE CIALA Z MEJ TWARZY TAKIE JAK ZASKORNIKI,
              GRUDKI I TRADZIK, EFEKT POJAWIL SIE PO 3 MIESIACACH. OD TAMTEGO CZASU NIE
              ROZSTAJE SIE Z MYM FRANCUSKIM PARTNEREM, GDYZ DZIEKI NIEMU NIE WIEM CO TO
              FLUID, KOREKTOR CZY PUDER...
              POZDRAWIAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka