Gość: sowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 23:57 czy wybielacie zęby? jakieś sprawdzone metody oczywiście pomijając wizytę u dentysty która jest pewnie dość kosztowna.dzięki że jesteście i odpisujecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cxcx żel Colgate simply white IP: *.chello.pl 06.03.06, 00:19 dostępny w aptekach, ceny nie znam - sprowadzam go ze stanów Odpowiedz Link Zgłoś
mila79 Re: białe zęby 06.03.06, 01:10 Witaj!Koncze wlasnie stomatologie w Niemczech i naprawde nie polecam Ci zadnych preparatow dostepnych w aptekach i sklepach.Opieram sie na opiniach stomatologow i pacjetow.Sama wyprobowalam kilka produktow i NIC.Zadnych widocznych efektow :( a kosztuja tez sporo pieniedzy.Rowniez z opinii pacjetow wynika,ze wybielanie zebow u stomatologa powtarzaja co ok.pol roku aby efekt sie utrzymal-ceny kosmiczne!!!No ale kto wie,moze ktos akurat znalazl cos rewelacyjnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinasc mila79 IP: *.chello.pl 06.03.06, 01:49 mi naprawdę pomaga ten żel - nie mam po co go reklamować- po raz pierwszy użyłam go w stanach i efekty były na tyle dobre, że stosuję go 2 razy w roku po 2 tygodnie. Moje pytanie - czy one mogą szkodzić zębom? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dunia24 Re: mila79 06.03.06, 11:22 Z domowych sposobów pomaga proszek do pieczenia,kwasek cytrynowy i soda oczyszczona.Wszystko w nadmiarze szkodzi ale z umiarem napewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: białe zęby IP: 217.153.210.* 06.03.06, 11:57 A ja mam piekne ladne zeby po Bialej Perle kupionej a aptece. Wszyscy pytaja dlaczego mam takie biale zebe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: białe zęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 12:46 Biała Perła to nazwa pasty tak?odpisz prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: białe zęby IP: 217.153.210.* 07.03.06, 13:00 To taki żel, który nakłada się na dołączone nakładki i zakłada na zęby. Nosi się go ok 20 minut dwa razy dziennie. Po 14 dniach zęby są białe. Można kupić go w aptece za ok 60 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia83 Re: białe zęby 06.03.06, 22:58 Pomocna jest tez woda utleniona. Troszke na szczoteczke lub plukanie ust rozcienczajac ze zwykla woda. Mnie to wystarczy ale zaznaczam ze nie mam "zoltych" zebow. Usowa osady np. z kawy. Odpowiedz Link Zgłoś