Gość: Kasiam. IP: proxy / 213.25.97.* 06.12.02, 09:07 Czy działa Wam strona esentii? Jakoś od kilku dni próbuję tam wejść i nie mogę;-(. Może wiecie jak tam się dostać? Pozdrawiam. Kaśka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giza Re: Esentia? 06.12.02, 09:33 Gość portalu: Kasiam. napisał(a): > Czy działa Wam strona esentii? Jakoś od kilku dni próbuję tam wejść i nie > mogę;-(. Może wiecie jak tam się dostać? > Pozdrawiam. > Kaśka. Właśnie mam ten sam problem, ale inni jakoś wchodzą ...nie wiem co jest grane ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiam. Re: Esentia? IP: proxy / 212.160.146.* 06.12.02, 11:18 Mnie przez chwilę działał link podany poprzednio przez jedną forumowiczkę, ale właśnie od kilku dni już coś nie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Esentia? 06.12.02, 11:22 wpiszcie normalnie www.esentia.pl jesli nie dziala, proponuje wyczyscic cache w przegladarce. mi dziala, wiec nie odbyl sie zaden kataklizm:) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Esentia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.02, 11:53 Działa! Czy któraś z Was robiła tam zakupy? Jakieś refleksje? Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
rossa_ Re: Esentia? 06.12.02, 12:28 Ja złożyłam zamówienie na zapas absorbentek, przyjęli je, potwierdzili, po czym po 2 dniach zadzwonili, że niestety producent poinformował, że ich nie produkuje. Oznacza to, że chyba nie mają własnego magazynu, a oferta jest właściwie bardzo orientacyjna i to że produkt jest na ich stronie nie oznacza, że jest dostępny dla kupującego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiam. Re: Esentia? IP: proxy / 212.160.146.* 06.12.02, 12:01 Zrobiłam tak jak radziłaś, niestety nie działa mi nadal:-( Odpowiedz Link Zgłoś
giza Re: Esentia? 06.12.02, 13:21 Gość portalu: Kasiam. napisał(a): > Zrobiłam tak jak radziłaś, niestety nie działa mi nadal:-( cholera, mi też nie... Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Esentia? 06.12.02, 13:24 a mi dziala, przed sekunda sprawdzalam: wklejam linka, moze tak sie Wam uda: esentia.pl:8080/servlet/SNFMain Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiam. Re: Esentia? IP: proxy / 212.160.146.* 06.12.02, 13:36 Niestety, mysle że to może być wina jakichś portów, które u mnie w pracy nie przepuszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
giza Re: Esentia? 06.12.02, 14:13 Gość portalu: Kasiam. napisał(a): > Niestety, mysle że to może być wina jakichś portów, które u mnie w pracy nie > przepuszczają. też mi to przyszło do głowy, ale pierwszy raz mi się to zdarza, zazwyczaj wszedzie mogłam wejść :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiam. Re: Esentia? IP: proxy / 213.25.97.* 06.12.02, 14:51 Właśnie przez kilka dni działało mi w domu i w pracy, a teraz wszędzie nic. A ja się na tym niestety nie znam:-(( Zrobiłam tak jak radziła Anexxa i też nic;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: Esentia? 06.12.02, 16:29 strona mi zadzialala, ale dzialy sie cuda przy skladaniu zamowienia: chcialam kupic 5-6 produktow i przy dodawaniu kolejnego koszyk sie "zerowal" czyli zawsze mialam tam tylko jeden produkt - ostatnio zamawiany. Po 15 minutach się wkurzylam i do nich zadzwonilam - jakas awaria, wiec prosili aby zamowienie e-mailem, tak zrobilam. A teraz czekam na przesylke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Skalczyński Re: Esentia? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.12.02, 19:28 Szanowne Panie, Wydaje mi się, że przyczyną dla której u niektórych z Pań strona nie pojawia się jest fakt, iż Esentia.pl działa na porcie (przepraszam za żargon) 8080, który może być przez administratorów niektórych firm po prostu blokowany (Pani "Kasiam" - trafnie zdiagnozowała przyczynę :). Generalnie problem może występować w firmach - w domu, zarówno przy dostępnie modemowym, jak i przez telewizję kablową czy neostradę takie rzeczy raczej nie powinny się zdarzać. Dzięki uwagom Pań mogliśmy szybko dostrzec problem (dziękujemy!) - w ciągu najbliższych dni udostępnimy serwis na portach przepuszczanych przez administratorów w Firmach. Jesteśmy Państwu bardzo wdzięczni za wszelkie uwagi. Pozwalają nam one szybko wyłapywać i naprawiać problemy. Zachęcam do kontaktowania się z nami wszelkimi dostepnymi drogami (polecam nasz e-mail, telefon, to forum). Z przyjemnością odpowiemy na Państwa pytania. Życzę miłego wieczoru, Z poważaniem, Tomasz Skalczyński Esentia.pl --- leeloo2002 napisała: > strona mi zadzialala, ale dzialy sie cuda przy skladaniu zamowienia: > chcialam kupic 5-6 produktow i przy dodawaniu kolejnego koszyk sie "zerowal" > czyli zawsze mialam tam tylko jeden produkt - ostatnio zamawiany. > Po 15 minutach się wkurzylam i do nich zadzwonilam - jakas awaria, > wiec prosili aby zamowienie e-mailem, tak zrobilam. > A teraz czekam na przesylke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiam. Re: Esentia? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 23:30 Oj nie jestem taka mądra;-))) przyczynę zdiagnozował raczej firmowy informatyk niż ja;-) Tylko co dziwne powiedział, że nie mamy poblokowanych portów na 80-tce (cokolwiek to znaczy) i powinno działać, a w domu mam modem, więc tym bardziej powinno mi działać;-((( Równiez pozdrawiam i życzę miłego weekendu. Kasia M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiam. Re: Esentia? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 23:32 ooo dziala, bardzo się cieszę;-))). Jeszcze raz miłego weekendu. Kaśka. Odpowiedz Link Zgłoś