Dodaj do ulubionych

Podsłuchane na LB;)

11.03.08, 20:37
Właśnie przeczytałam na LB o specyfiku poprawiącym wygląd i zwiększającym
objętość biustu. Mowa o balsamie Eveline:
esentia.pl/Eveline_Slim_Extreme_3D_Serum_ujedrniajaco_modelujace_do_biustu_p27676.htm
A link do dyskusji na LB tutaj:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=76843377&v=2&s=0
Obserwuj wątek
    • bibea Re: Podsłuchane na LB;) 11.03.08, 22:29
      nie wierzę.
      w zeszłym roku kupiliśmy sobie nad morzem balsamy do opalania z jakimiś całkiem
      sporymi faktorami an dzieńdobry i żel chłodzący. to w ogóle nie działało.
      kolastyna z niższym faktorem lepiej chronił. ja już eveline nie zaufam.
      • limonka_01 pkt.5 Regulaminu Forum 11.03.08, 22:51
        "Tematem forum NIE SĄ [...] i inne środki farmakologiczne
        powiększające biust"

Nawet jeżeli pochodzą z LB ;-) Chyba, że mówimy o środkach, które
        służą pielęgnacji, a nie "powiększaniu". Od powiększania są dobrze
        dobrane staniki.
        • quleczka Re: pkt.5 Regulaminu Forum 12.03.08, 00:04
          spokojnie :)

to tylko " Serum ujędrniająco - modelujące do biustu" Eveline, to chyba nie ma
          szansy sluzyc powiekszaniu, moze raczej jakiemus unieseniu i ujedrnieniu czyli
          pielegnacji ;)

chyba, ze firma Eveline zaczela dzialac cuda :p
    • maith Próbowałam Cię powstrzymać 12.03.08, 00:42
      Nawet jeśli się nie mylimy, to na Was to nie działa.
      Nigdy nie trafiłam na żadną opinię małobiuściastych dziewczyn sugerującą, że
      którykolwiek z tych kremów na Was działa. A podobno my na niektóre rzeczy
      reagujemy bardziej.
      Specyfiki tego typu są jednym z tematów małobiuściastych "Większych piersi". I
      nie przypominam sobie, żeby ktokolwiek dostrzegł tam efekt powiększający
      któregokolwiek z kremów.
      • joankb Re: Próbowałam Cię powstrzymać 12.03.08, 07:38
        Nie pomoże, nie zaszkodzi. Ja go używam - jest po prostu lepszy do delikatnej
        skóry biustu niż inne balsamy "do ciała".
        Jak już jesteśmy przy balsamach - nie używajcie przypadkiem do biustu tych
        antycellulitisowych. Zarówno L-karnityna jak i kofeina pomagają pozbyć
        się/spalić tłuszcz. Te powiększające niczego wam raczej nie powiększą, ale te
        antycellulitisowe zmniejszą na 100%.
        • falafala Re: Próbowałam Cię powstrzymać 12.03.08, 10:35
          Z tym, ze żadne badanie nie potwierdzilo dzialania L-carnityny ;-) To takie
          placebo, co niektorzy lubia.
          A jeszcze wcierane w cialo... :-D
          Tak tak nie da sie nic powiekszyc czego sie nie ma, gdyby sie dalo to
          zbankrutowaliby chirurdzy plastycy :-)
          • rockiemar Re: Próbowałam Cię powstrzymać 22.06.08, 12:38
            O ile dobrze pamietam z zajec z farmakologii, to akurat dzialanie
            karnityny zostalo udowodnione... na kotach kastratach ;D

Tylko jakos zapominaja o tym wspomniec producenci kosmetykow dla
            kobiet, a nie dla kotow kastratow.
    • zawsze_zielona Mea Culpa! 12.03.08, 14:11
      Zdaje się, że niechcący narozrabiałam. Przyznam szczerze, że nie pomyślałam, o
      tym jak o "środku farmakologicznym powiększającym biust". Raczej chodziło mi o
      tę pierwszą kwestię, czyli poprawienie wyglądu. Pewnie to i tak zwykły balsam,
      ale zainpirował mnie, by wreszcie rozpocząć masaże piersi ze zwykłym balsamem. A
      tak przy okazji, dlaczego ten balsam działa na duże biusty a na małe nie???
      • maith Re: Mea Culpa! 12.03.08, 21:16
        Tego nie wiem. Na powiększaniu znają się dziewczyny z "Większych piersi" i one
        coś takiego pisały, że większe piersi powiększyć łatwiej niż mniejsze i dlaczego.
    • zarin A nie boicie się? 12.03.08, 17:09
      Pomijając już fakt, że to raczej zawracanie głowy i nic nie da - to czy nie
      należałoby raczej uważać na (hipotetyczne) specyfiki, które powiększyłyby biust
      komuś, u kogo nie ma skłonności do jego rośnięcia? No bo jak? Tkanka gruczołowa
      od kremu nie urośnie, tłuszczowa tym bardziej nie, bo środki ujędrniające z
      reguły bliższe są jej spalaniu. Więc na czym miałoby polegać działanie balsamu?
      Bo mi przychodzi na myśl np. zatrzymywanie wody w organizmie albo jakiś sposób
      podrażniania skóry.
      • dwa_przecinki Re: A nie boicie się? 17.03.08, 23:41
        ja to mam i się nie boję, choć w temacie kremów do ciała jestem płochliwa ;)
        Tajemnica działa tego kremu tkwi w opisie masażu, jaki producent zaleca
        wykonywać podczas wsmarowywania kremu w biust. Krem jest bardzo delikatny,
        ładnie się wchłania, jak dla mnie też ładnie pachnie, ale nie spowoduje nagłego
        pęcznienia klatki piersiowej :)
        Z tej serii jest też krem do rzekomego liftingu pośladków - znów na tej samej
        zasadzie - krem delikatnie pielęgnuje, lekko napina, a 80% jego skuteczności
        polega na wcieraniu tegoż w odpowiedni sposób i systematycznie, ot, tyle :)
      • quleczka Re: A nie boicie się? 18.03.08, 00:50
        jak dle mnie to na tym, ze ujedrni, a co za tym idzie nieco podniesie biust...w
        ten sposob moze sie wydac nieco wiekszy niz gdy jest obwisly ;)

innych pomyslow nie mam ;)
        • katarzyna_eu Re: A nie boicie się? 18.03.08, 09:39
          quleczka napisała:

> jak dle mnie to na tym, ze ujedrni, a co za tym idzie nieco podniesie biust...w
          > ten sposob moze sie wydac nieco wiekszy niz gdy jest obwisly ;)
          >
          > innych pomyslow nie mam ;)

tu się zgodzę z koleżanką :)mam ten krem od niedawna i wcale nie oczekuję po
          nim, że mi rozmiar miseczki nagle podskoczy, na czym mi jedynie zależy to aby
          biust się właśnie, że tak powiem "podniósł" i zyskał na lepszym wyglądzie i
          kondycji :). Balsam sam w sobie jest bardzo delikatny, ładnie pachnie i dobrze
          się wchłania, skróra jest po nim delikatna i miła w dotyku :)
          • polka_w_brukseli Serum Eveline - w sklepach czy przez internet? 01.07.08, 11:02
            Konczy mi sie balsam do ciala i chce kupic cos fajnego. Czy znajde je w sklepach
            stacjonarnych?
            • joankb Re: Serum Eveline - w sklepach czy przez internet 01.07.08, 11:28
              Jest w sklepach. Na pewno widywałam w Rossmanie.
    • malagracja Wyprobowalam i mowie, calkiem calkiem ten balsam:) 22.06.08, 11:49
    • leniwiec1975 Re: Podsłuchane na LB;) 22.06.08, 19:36
      Używam od paru tygodni, biust wygląda podobnie jak wtedy, gdy go
      traktowałam kremem na szyję. Duży minus to zapach, który sprawia, że
      kiedy smaruję się tym kremem tuż po wyjściu spod prysznica, czuję
      się nieświeżo:( Ale to może jakieś moje wymysły...
      • plica polecam 22.06.08, 20:05
        do pielegnacji biustu moglabym polecic specyfiki z takiego portalu biochemiaurody.com
        100% naturalne, nie uczulaja i fajne efekty. do biustu i okolic z tego uzywam raz na jakis czas zelu hialuronowego - odrobine napina skore i olejku z owocow lesnych - pieknie nawilza, natluszcza normalnie az chce mi się się macać :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka