Gość: busia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 21:45 powinien byc kryjacy, srednia półka, do cery mieszanej Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: audrey Re: Jaki polecacie fluid? IP: *.colmay.uv.es 26.03.06, 01:54 Matujacy Vichy, Uzywam go od dawna i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Jaki polecacie fluid? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 08:57 polecam ci loreal ideal balance jest specjalnie dla cery mieszanej srednio kryje i ladnie wyruwnuje koloryt cery. uzywalam go i bylam bardzo zadowolona. jeszcze dobry jest podklad loreal true math on jest dla kazdego rodzaju cery ale jest swietnydelikatny i ladnie kryje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Jaki polecacie fluid? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 08:59 a i jeszzce zapomnialam o nowym fluidzie z loreal infillable. jest dobrze kryjący do kazdego rodzaju cery. utrzymuje sie 16 godzin na twarzy nie pozostawia sladow na ubraniu. matuje skore i zawiera rozswietlajace pigmenty, kosztuje 50 zl Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Popieram :) 28.03.06, 09:23 Dla mnie okazał sie idealny, a cena jest zachęcająca ...Czytałam, że którąs forumowiczke uczulił, ale ja choć jestem alergiczką mam z nim zero problemów. Polecam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Popieram :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 10:41 True Match L'oreal City Matt Lirene Eris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga dermablend vichy IP: *.it-net.pl 28.03.06, 20:33 POLECAM. Mam cere mieszaną z przebarwieniami potradzikowymi. Uzywałam wczesniej MF, teraz po wyprobowaniu tego przestałam uzywac korektora-wystraczy odrobinke tego podkładu wklepac w przebawienia.Całosc tez sie fajnie nakłada choć słyszałam ze jest za gesty. Dla mnie swietny.Popros w apteceo próbke mi wystarczyła na 4 razy aplikacji! Pozdrawiam (cena około 65 zł-apteka) Odpowiedz Link Zgłoś