01.04.06, 13:17
Dziewczyny, kupiłam sobie wczoraj hula hop i nie wiem czy nie jest zbyt
lekki, czy taki ma właśnie być, bo prawie od razu spada mi na ziemię. Może to
zależy od wprawy, bo po kilkudziesięciu razach mi się udało utrzymać go
trochę dłużej. Wy też tak macie?
Obserwuj wątek
    • lutea Re: Hula hop 01.04.06, 14:44
      ja takim lekkim nie potrafiłam kręcic , dlatego nalałam tam troszke wody i od
      razu się odało. Teraz potrafię kręcic juz w obie strony i to bardzo długo.
    • Gość: Awocado A jak masz rozmiar tego hula hop? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 15:28
      im większa średnica tym łatwiej kręcić.
      Poza tym możesz nasypać do środka np. kaszy - ale ostrzegam, możesz się nabawić
      siniaków na biodrach ;)
      • Gość: wera Re: A jak masz rozmiar tego hula hop? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 20:46
        a po co wam ten hula hop?
        • Gość: Awocado Re: A jak masz rozmiar tego hula hop? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 23:47
          Niby ma pomóc na boczki i tłuszczyk...
          Ale ja jakoś różnicy (jeszcze?) nie widzę ;/
          • Gość: ingel Re: A jak masz rozmiar tego hula hop? IP: *.18.udn.pl 02.04.06, 11:25
            A czy wiecie moze gdzie można kupić w internecie cieższe hula-hop? Szukałam u
            siebie w mieście, ale są same lekkie, wolałabym jednak cięzkie i bez wody :)
            Czy któraś z Was natknęła się na nie w jakimś internetowym sklepie? Dzięki za
            odpowiedź.
    • Gość: ja Re: Hula hop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 12:05
      tez mam od wczoraj hula-hop. I naprawde mysle, ze to bedzie dzialac! o ok. 20
      minutach cwiczen doszłam do pewnej wprawy a jak poxniej usiadlam to czulam, ze
      miesnie jeszcze mi pracuja. I to wszyskie! Na udach, brzuchu... Super to jest
      lepsze od brzuszków bo nie boli kregoslup. Tez mam takie zwykle, plastikowe
      lekkie, I uwazam, ze zeby dulgo krecic potrzeb tylko wprawy. Bedzie dobrze:).
      Pozdrawiam.
      • robbi2 Re: Hula hop 02.04.06, 12:21
        Ja swoje lekkie hula hop okręciłam kablem takim od prądu który się kładzie pod
        tynk.I jest już super ciężkie. Siniaków na biodrach nie mam.
        • Gość: jo-asiunka Re: Hula hop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 12:48
          dziewczyny, gdzie kupujecie hoola hoop? Ja nie mogę nigdzie dostać - wiadziałam
          tylko w hipermarkecie w dziale zabawek, ale malutkie.
          • Gość: milkie Re: Hula hop IP: *.blich.krakow.pl 02.04.06, 13:05
            przychylam sie do pytania, skad sie bierze hula-hop?
          • landrynka8 Re: Hula hop 02.04.06, 13:21
            Ja kupiłam w sklepie sportowym.
      • Gość: rudy kot Re: Hula hop IP: *.media4.pl 02.04.06, 21:10
        Znam dziewczyną, która po ciąży nabrała ciała, ale brzuch ma w ok. Ponoc
        kręciła hula hop jak długo się dało i są efekty:)
        Też jutro kupię, a narazie kilkugodzinne spacery:)
    • landrynka8 Re: Hula hop 02.04.06, 13:01
      Mozna wsypać: sól, kaszę, ryż (niekoniecznie wodę) tak zeby było jakieś
      obciązenie. Łatwiej się kręci i widać wcześniej efekty.
      • mangaj Re: Hula hop 02.04.06, 13:06
        A po jakim czasie widać efekty? Ja po tych dwóch dniach kręcenia hula hopem mam
        okropne zakwasy, więc chyba to coś daje.
        • mangaj Re: Hula hop 02.04.06, 13:09
          Ja kupiłam hula hop w Carrefourze, myślę, że w innych hipermarketach też
          powinien być. Albo może w sklepach sportowych.
        • landrynka8 Re: Hula hop 02.04.06, 13:09
          po ok. 1,5tygodnia codziennego kręcenia 10-15min czuć i widac mięśnie.
          Zakwasy przejdą.
          • Gość: ja Re: Hula hop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 16:14
            NIe chcialabym z mojego obecnego stanu brzucha zrobic miesni. Chcialabym po
            prostu spalic tluszczyk z bioder brzucha i ud. I chcialabym zmniejszyc obwoed w
            talii. Jak myslicie da sie tak? Jak juz wczesniej pisalam, czuje, ze pracuja mi
            od hula-hop wszystkie miesnie ale ja nie chce byc kulturystka tylko miec plaski
            brzuszek!:) Jak sadzicie uda mi sie? Pozdrawiam:)
    • 4t5 Re: Hula hop 03.04.06, 17:37
      widziałam wczoraj duże ciężkie hula hop w Max Sporcie w carrefourze,ale cena
      jak dla mnie straszna 69zł.czy wiecie gdzie we Wrocławiu mozna taniej kupić
      duże kółko?
      • ona-inka Re: Hula hop 21.07.06, 14:22
        na ktore partie ciala dziala hula hop?
        • tonieja77 Re: Hula hop 21.07.06, 14:46
          ja coś słyszalam,że to hulahop to nie takie świetne jak sie wydaje,chyba coś na
          nerki szkodzi,ale na 100%nie wiem więc nie mówie,wiem tyle,ze trzeba uważać.
      • bejbiczek Re: Hula hop 21.07.06, 19:58
        Hula hop pomaga spalić troszkę tłuszczyku na brzuchu i ładnie modeluje talię,
        ale aby zobaczyć efekty trzeba się troszkę nakręcić:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka