Dodaj do ulubionych

Markowe perfumy-sprzedaż...

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 19:50
Mogę załatwić, ze "stref(-y)" markowe perfumki 100 ml. za ok.170zł.
Np. "212", Rush 1 i 2, Dune itp.
kontakt na priva ap77@gazeta.pl

Ps. To zwykle sa testery
Ps. Jestem z Wawy
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Markowe perfumy-sprzedaż... IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 19:56
      na stadionie oryginalne za 150 -100 ml...
    • Gość: colina Re: Markowe perfumy-sprzedaż... IP: *.toya.net.pl 14.12.02, 20:09
      ap77- skoro chcesz sprzedawać kradzione testery napisz wprost, że trudnisz się
      paserstwem. co niby ma znaczyć ta "strefa"???
      • Gość: ap77 Re: Markowe perfumy-sprzedaż... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 20:17
        A nie słyszałaś o stewardesach, które w ten sposób sobie dorabiają? Moja
        koleżanka nią jest i ja od niej mam perfumy, jeśli ktoś chce to też może je
        sobie od niej załatwić. Jeśli nie to nie!
        Paserstwo to chyba nie jest, raczej koleżeńska przysługa, zrezygnuję z niej,
        jeśli w Polsce będźie mnie stać na zakup perfum po normalnej cenie!!!
        Żegnam
        • Gość: colina Re: Markowe perfumy-sprzedaż... IP: *.toya.net.pl 14.12.02, 20:22
          Z tego co wiem, to stewardessy mają dostęp do oryginalnych perfum po cenach
          wolnocłowych, nie do testerów, więc coś kręcisz.
          A jak ktoś Ci ukradnie auto, albo obrobi dom, to też sobie pomyśl, że pewnie go
          nie było stać na kupno. Przez takie jak Ty kwitnie w Polsce złodziejstwo, bądź
          tego świadoma!

• Gość: AllyMcBeal Re: Markowe perfumy-sprzedaż... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 21:08
      Przestań, badziewiaczko, spamować forum kretyńskimi tematami, bo gówno nas
      obchodzi ile wydajesz na ciuchy i co kupujesz dla bękarta. I przestań namawaic
      do kupowania kradzionych perfum, paserko, bo trafisz za kratki prędzej niż się
      spodziewać. Wynoś się na forum anexxy, tam miejsce dla takich jak ty!

Gość portalu: ap77 napisał(a):

> Mogę załatwić, ze "stref(-y)" markowe perfumki 100 ml. za ok.170zł.
      > Np. "212", Rush 1 i 2, Dune itp.
      > kontakt na priva ap77@gazeta.pl
      >
      > Ps. To zwykle sa testery
      > Ps. Jestem z Wawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka