Gość: ap77 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 19:50 Mogę załatwić, ze "stref(-y)" markowe perfumki 100 ml. za ok.170zł. Np. "212", Rush 1 i 2, Dune itp. kontakt na priva ap77@gazeta.pl Ps. To zwykle sa testery Ps. Jestem z Wawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Markowe perfumy-sprzedaż... IP: *.acn.waw.pl 14.12.02, 19:56 na stadionie oryginalne za 150 -100 ml... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colina Re: Markowe perfumy-sprzedaż... IP: *.toya.net.pl 14.12.02, 20:09 ap77- skoro chcesz sprzedawać kradzione testery napisz wprost, że trudnisz się paserstwem. co niby ma znaczyć ta "strefa"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap77 Re: Markowe perfumy-sprzedaż... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 20:17 A nie słyszałaś o stewardesach, które w ten sposób sobie dorabiają? Moja koleżanka nią jest i ja od niej mam perfumy, jeśli ktoś chce to też może je sobie od niej załatwić. Jeśli nie to nie! Paserstwo to chyba nie jest, raczej koleżeńska przysługa, zrezygnuję z niej, jeśli w Polsce będźie mnie stać na zakup perfum po normalnej cenie!!! Żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colina Re: Markowe perfumy-sprzedaż... IP: *.toya.net.pl 14.12.02, 20:22 Z tego co wiem, to stewardessy mają dostęp do oryginalnych perfum po cenach wolnocłowych, nie do testerów, więc coś kręcisz. A jak ktoś Ci ukradnie auto, albo obrobi dom, to też sobie pomyśl, że pewnie go nie było stać na kupno. Przez takie jak Ty kwitnie w Polsce złodziejstwo, bądź tego świadoma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AllyMcBeal Re: Markowe perfumy-sprzedaż... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 21:08 Przestań, badziewiaczko, spamować forum kretyńskimi tematami, bo gówno nas obchodzi ile wydajesz na ciuchy i co kupujesz dla bękarta. I przestań namawaic do kupowania kradzionych perfum, paserko, bo trafisz za kratki prędzej niż się spodziewać. Wynoś się na forum anexxy, tam miejsce dla takich jak ty! Gość portalu: ap77 napisał(a): > Mogę załatwić, ze "stref(-y)" markowe perfumki 100 ml. za ok.170zł. > Np. "212", Rush 1 i 2, Dune itp. > kontakt na priva ap77@gazeta.pl > > Ps. To zwykle sa testery > Ps. Jestem z Wawy Odpowiedz Link Zgłoś