Gość: Mirabelle IP: *.acn.waw.pl 19.04.06, 21:02 Czy według Was solarium szkodzi skórze? *** Piekne dłonie i paznokcie... paznokietki-mirabelle.blog.oet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 21:07 a czy twoim zdaniem 2 + 2 jest 4????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 21:12 wedlug nas? opinia specjalistow, lekarzy, dermatologow oraz wyglad ofiar solarium ci nie wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
madfashion Re: Solarium 19.04.06, 22:36 Wg nas? Wiadomo, że fanki solarium powiedzą ci, że solarium szkodi w takim ssamym stospinu jak odżywianie się czy wychodzenie na zewnątrz ... Zobacz jak się wypowiadają na ten temat specjaliści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Solarium IP: *.chello.pl 19.04.06, 23:04 o ile masz luszczyce to nie, specjalisci nawet zalecaja Odpowiedz Link Zgłoś
ywonna Re: Solarium 24.04.06, 14:23 w minimalnych dawkach pomaga. ja nawet po umarkowanym sloncu mialam czerwone plamki i luszczaca sie skore. po solarium moja cera jest blada (korzystam rzadko i z umiarem), ale wyglada zdrowo i ladnie. Odpowiedz Link Zgłoś