Dodaj do ulubionych

idiotyczne depilowane brwi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 00:44
www.fotka.pl/osoba.php?id=1231473
zastanawiam się czasem co powoduje ze dziewczyny w tak idiotyczny i bezmyslny
sposób depilują swoje brwi, jakby robiły to na oślep! i bez lusterka i bez
samokrytyki i w ogóle bez udziału własnego umysłu chyba. porazka!
np ta dziewczyna na zdjeciu, naprawdę sliczna ale te nienaturanie wyszarpane,
w kształcie "wiecznego słodkiego zdziwienia". własciwie to chyba bez
kształtu, po co wyrywać je juz od samego początku, od str wewnętrznych
kącików, robią sie wtedy takie jakieś okrągłe.

sama kiedyś musiałam robic sobie np henne na brwiach bo mam dośc jasne i
jakby róznią sie kolorem. a ze bałam sie sama to zrobic, bo to przeciez farba
a nie kreska konturówką, poszłam sobie do slaonu fryzjerskiego gdzie henne
tez sie robi.
o dziwo one, panie fryzjerki wcale sie nie przejmowałay czy im wychodzi czy
nie! za kazdym razem kiedy poszłam i kazda inna pani w salonie za kazdym
razem malowała mi inny kształt tą henną to mnie szlag trafiał! mało tego,
jedna kobitka przy trzech wizytach potrafiła namalować jak jej sie tam
zachciało- za kazdym razem inaczej. i po tym jak któraś się "wyjątkowo
przyłożyła do zadania" i w efekcie miałam brwi jak Iwan Grożny-przypuszczam
ze miał takie grube i czarne, skoro był grozny :)- teraz robie sobie tą henne
sama i jak mam do kogoś pretensje to juz tylko do siebie

juz o wywrywaniu tych pan nie wspomnę bo jak zobaczyłam jak wyglądają brwi
Pań z salonu, "to słodkie zdziwienie" to sie powaznie zmartwiłam i wyrwałam
sobie sama w domu. a jedna ma np takie cieniutkie ze włosek goni włosek, w
rzędzie stoją.nie pasuje to do niej wcale bo ma pyzatą buzię, i niedobór brwi
sprawia ze wydaje mi sie jakaś taka ... napuchnięta. nic do niej nie mam,
miła kobita ale te pozostałości po brwiach ech! i swoje klientki tez tak
urządza, i wszystkie wyglądają jak świnki. tragedia.

kochane kobity, wyrywajcie te brwi "z głową" :) tak zeby pasowało do waszej
urody i kształtu buzi, sama widziałam ze zmiana kształtu brwi duzo daje dla
wyglądu całej buzi, zmienia go.
np ta pani: słowo specjalisty::"Moją uwagę od razu przyciągnęła nie cera, ale
zbyt mocno wyskubane brwi Kingi. Powodują, że buzia wygląda na zaspaną. Za
pomocą brązowej kredki zagęściłem je i przeciągnąłem na skronie. Brwi powinny
być najszersze u nasady nosa, wtedy buzia wygląda najładniej."
wersja przed:
www.uroda.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=141&Itemid=47
wersja po:

www.uroda.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=141&Itemid=47&limit=1&limitstart=1

Obserwuj wątek
    • weronka77 Re: idiotyczne depilowane brwi 20.04.06, 00:45
      Porażka i tandeta.
      • magdaksp Re: idiotyczne depilowane brwi 20.04.06, 00:51

tez nie rozumie tak wyskubanych brwi .anajgorsze wedlug mnie jest jak panna sobie wydepiluje wszystkie brwi i maluje tylko kreski kredka .
        • Gość: freckles Re: idiotyczne depilowane brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 00:54
          racja. tez okropnie wygląda! no serio, zupełnie jakby te laski nie miały
          lusterek
          • weronka77 Re: idiotyczne depilowane brwi 20.04.06, 00:56
            Może nie mają...Mój kolega,zaczepia takie cuda na ulicy i pyta:"Przepraszam,czy
            masz lustro w domu"?:-)Albo krzyczy:"O matko,potwór!!!":-)
            • Gość: freckles Re: idiotyczne depilowane brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 01:04
              heh, no i słusznie
    • Gość: joanna Re: idiotyczne depilowane brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 01:47
      Jezzzu, patrzac to zdjecie przypomniala mi sie moja wlasna historia:

Zawsze mialam ladne brwi, niezbyt ciemne, nie jakies straszne krzaki, przede
      wszystkim byly wyrazne i mialy ladna linie. Zawsze regulowalam je w ten sposob,
      ze wyrywalam jedynie wloski, ktore rosly sobie gdzies daleko poza linia, nie
      naruszalam przy tym naturalnego ksztaltu.
      Az pewnego razu moja najlepsza przyjaciolka postanowila mi je "w koncu"
      wyregulowac. Tlumaczylam, ze moje brwi nie potrzebuja regulacji. Upierala sie.
      A ze nie jest to osoba z gatunku "slodko zdziwionych panienek", zaufalam jej.
      Podczas depilacji nie widzialam efektu w lustrze. Depilowala jedna brew chyba
      z10-15 minut, caly czas zapewnaijac ze "teraz jest super", "tu jeszcze troche
      przytniemy nozyczkami".... po skonczeniu jednej brwii pozwolila mi spojrzec w
      lustro.... to co zobaczylam to byla TRAGEDIA! Z moich pieknych subtelnych brwii
      zostala jedna cienka kreska, na calej dlugosci ta sama grubosc - 2mm. Bez
      zadnych zwezen czy zgrubien. Mialy ksztalt "maxymalnie zdziwiony", ta
      dziewczyna ze zdjecia to jeszcze nic! Oczywiscie musiala dokonczyc druga brew
      bo roznica pomiedzy wydepilowanai nie ruszana brwia od razu rzucala sie w oczy.
      W kazdym badz razie po skonczeniu stanelam przed lustrem i prawie sie
      rozplakalam, tzn powstrzymywalam sie przed placzem ze wzgledu na kolezanke, bo
      chyba chciala dobrze.... Ale nikt mnie w zyciu tak nie oszpecil, nawet zaden
      fryzjer nie zrobil tego az TAK! Wygladalam jak skrzyzowanie "slodkiego
      zdziwienia" z wiedzma! Moje nowe okragle brwii sprawily ze twarz nabrala
      swinskiego wygladu. Wogole nie poznawalam siebie w lustrze, nie moglam uwierzyc
      ze brwi tak potrafia zmienic twarz czlowieka! Echhh, kumpela nic nie mowila na
      temat efektu, chyba glupio bylo jej sie przyznac ze jej nie wyszlo. Pocieszala
      tylko ze brwi odrosna.. Taaaaaaaak,odrosly... - PO MIESIACU!!! Tj. po miesiacu
      znowu mialam swoje kochane brwii, wyobrazcie sobie jak ohydnie wygladalam gdy
      mi te wszystkie wyskubane wlosy zaczely odrastac, oczywiscie nierownomiernie!
      Staralam sie przez ten czas nie wychodzic z domu i na zewnatrz ZAWSZE nosilam
      wielkie ciemne okulary, obojetnie czy bylo slonecznie czy nie. NIGDY wiecej nie
      powierze regulacji brwii ani tez zadnej henny czy innych cudow drugiej osobie,
      chocby nie wiem jakie kwalifikacje do tego miala.

Mam nadzieje, ze moja historia posluzy wam jako OSTRZEZENIE
    • Gość: Ala Re: idiotyczne depilowane brwi IP: *.aster.pl 20.04.06, 02:56
      Taa, nie ma to jak wyśmiewać się z innych.
      Zajmiej się lepiej zawratością swojej głowy:
      > zachciało- za kazdym razem inaczej. i po tym jak któraś się "wyjątkowo
      > przyłożyła do zadania" i w efekcie miałam brwi jak Iwan Grożny-przypuszczam
      > ze miał takie grube i czarne, skoro był grozny :)-
      Uśmiałam się jak norka z Iwana Groźnego, a raczej z twojego żałosnej niewiedzy.
      Jesteś po maturze? POdstawowkę chociaż skończyłaś...?!!!
      • Gość: ka Re: idiotyczne depilowane brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 08:28
        Co się czepiasz dziewczyny... Akurat ma rację - Iwan Groźny miał krzaczaste,
        czarne brwi, i nie ważne od czego wzięło się jego imię.
        A ja jak słyszę teksty w stylu ...uśmiałam się jak NORKA - to...ehhh szkoda
        gadać . Pustak,pustak.....
        • Gość: Ala Re: idiotyczne depilowane brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 09:16
          ehhh szkoda
          > gadać . Pustak,pustak.....
          Tiaa, nie ma to jak prawić sobie komplementy od rana... Miłego dnia;P
          (tak w ogóle: nieważne).

> A ja jak słyszę teksty w stylu ...uśmiałam się jak NORKA
          To może poczytaj coś innego niż FU, znajdziesz wiele ekstów w stylu Uśmiałam
          się jak norka...
      • Gość: freckles Re: idiotyczne depilowane brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 10:32
        tematem postu była nieumiejętnośc pan które zabierają sie do tego typu zadań a
        nie zawartość mojej głowy- to po pierwsze

zawartościa głowy moze jednak powinnaś zająć się Ty- bo matafory widzę są ci
        obce! mogłaś spokojnie nie "uśmiewać się jak norka " bo się nie znasz na
        żartach. w dupie mam jakie brwi miał iwan grożny. mogłam równie dobrze porównać
        sie do neandertalczyka z tymi czarnymi jak smoła i grubymi na palec koszczubami
        które podobno miały być moimi brwiami a których nie poznałam jak spojrzałam
        wreszcie w lusterko.

idż sie sama poddać takim nieudanym zabiegom to zobaczysz jakie ci metafory
        przyjdą go głowy jak zobaczysz efekt......... nie, nic takiego do głowy ci nie
        przyjdzie bo nie masz o nich pojęcia...

Gość portalu: Ala napisał(a):
        > Taa, nie ma to jak wyśmiewać się z innych.
        nie wyśmiewam się tylko mi ręce opadają jak widzę takie panny z tymi
        wyskubanymi brwiami jak słodkie idiotki. załoze sie ze tak własnie je
        depilujesz!!!

nie-pozdrawiam
        ps : > Jesteś po maturze? POdstawowkę chociaż skończyłaś...?!!!
        a jak tam TWOJA edukacja?
        • Gość: ewelina23-20 Re: idiotyczne depilowane brwi IP: 195.205.160.* 20.04.06, 10:34
          tak...i jeszcze sie pobijcie..;)
          • Gość: freckles Re: idiotyczne depilowane brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 10:41
            muszę cie zmartwić szanowna ewelino23-20, bo zawsze jestm pokojowo nastawiona i
            daleka od bicia....także z walki nici

ale jak mi ktoś z buciorami wchodzi w moją edukację tylko po to zeby
            sobie "upuścić jadu" od rana to mi się ciśnienie podnosi

pozdrawiam
            • justynnka Re: idiotyczne depilowane brwi 20.04.06, 10:48
              ja was pogodzę:) mam bardzo podobny do dziewczyny na zdjęciu i naturalny
              kształt brwi. mnie pasuje. a jak sie komuś nie podoba- jego problem:)
              • Gość: freckles Re: idiotyczne depilowane brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 10:55
                no jak masz naturalnie okrągłe, czy jak ci tam rosną, i jesteś zadowolona to
                luz!
                ale czasem ewidentnie widać, że ktoś ma kształt bardziej prosty, a od spodu
                wyrywa sobie "na okrągło" jakby brwi były "wykrawane szklanką" to zastanawiam
                się co lub kto poddał właścicielce tych "cudów" taki pomysł i gdzie do diabła
                było wtedy lusterko?
            • pink_freud Re: idiotyczne depilowane brwi 20.04.06, 10:56
              > ale jak mi ktoś z buciorami wchodzi w moją edukację tylko po to zeby
              > sobie "upuścić jadu" od rana to mi się ciśnienie podnosi

bo to pewnie znów Łydkowa po forum szaleje. Nie moze zakladac nowych watkow o
              lydkach, bo jej kasują, to przynajmniej w innych watkach od debili wyzywa ;)
              troche dziwny sposob dowartosciowywania, ale coz... niektore jednostki inaczej
              nie potrafią :D
              • Gość: freckles Re: idiotyczne depilowane brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 11:07
                czyżby wątek: jak odchudzić łydki" albo "czy juz wasze łydki schudły?"
                jak nie ma nic innego do powiedzenia, to moze chociaż o łydkach...?

> troche dziwny sposob dowartosciowywania, ale coz... niektore jednostki inaczej
                > nie potrafią :D -
      • pink_freud Re: idiotyczne depilowane brwi 20.04.06, 10:59
        > Uśmiałam się jak norka z Iwana Groźnego, a raczej z twojego żałosnej niewiedzy.
        > Jesteś po maturze? POdstawowkę chociaż skończyłaś...?!!!

Łydkowa, to Ty? zaraz sie tu przyznawaj i nie zmieniaj mi tu nickow co chwila :D
    • kora3 Dziewczyny .. to straszne !!!!!! 20.04.06, 11:02
      Przepraszam, że Wam to wprost walnę, ale STRASZNE i to niestety nie dotyczy brwi
      tej panny na focie, tylko zachowania na forum. :((((( Zamiast się uśmiać jak
      norka, mam ochotę zapakać, jak bóbr :(
      Czy naprawdę 90 proc. rozmów o czymkolwiek na tym forum musi bezwzglednie
      kończyć się powatpiewaniem w stan umysłu adwersarza? Czy naprawdę muszą lecieć
      testy typu "A skończylas choc podstawówkę?"....Dajcie sobie na luz, bo to nie
      dotyczy tylko tego watku, ale gross watków tak jest roztrząsanych ...Pytanie:
      Czy to naprawdę konieczne, do czego prowadzi?
      Co do brwi:)
      Wyregulowanie sobie ich samodzielnie jest dośc trudne, bo my widzimy swoje brwi
      pod innym kątem, niż kosmetyczka, która je wyrywa - to raz. Po drugie - nie zamy
      dobrze techniki wyrywania, wiec jesli już ktoś kombinuje samemu to najlepiej
      tak, jak pisała tu któraś- wyrwać tylko to co wyraźnie jest poza naturalna
      liniaą. Dziewcyny często same eksperymentują, zwłaszcza te młodsze, bo też bywa,
      ze nacuięły się na "profesjonalistce". Np. kosmetyczka zrobiła im smolistą
      henne, albo zostawiła sporo włosków wyraxnie poza linią (sama miałam takie
      doświadczenmie z dawniejszych zcasów:) ...Faktycznie nitkowate i "zdziwione"
      brewki pasują mało komu, a nieumiejętnie wyrwane mogą odrastać dosłownie latami
      do normalnego kształtu... Chyba jedyny sposób to poczekac aż odrosną trochę i
      iść do kosmetyczki (dobrej), cóz jeśli komuś się podobaja te zdziwione nitki ??
      No nic .. tak ma i już ..
      • ewelina23-20 Re: Dziewczyny .. to straszne !!!!!! 20.04.06, 11:19
        Brawo Koro3 . Tez uważam ,że kłótnie nie mają najmniejszego sensu, bo każdy ma
        inny gust i nie sposób tego pogodzić. A przez takie forumowe dogryzanie innym
        tylko psuje sie humor w tak słoneczny dzień;)
        • kora3 U mnie słoneczka nie ma za oknem :) 20.04.06, 11:23
          Ale ogólnie czuję się wiosennie .. :)
          Nie jestem za brakiem polemiki, nawet co do gustów, choc już starożytni iodkryli
          , ze nie warto o nich dyskutować .. Uważam, ze na to jest forum,zeby pogadać i
          nawet suię pospierać ..Ale po jaki kij takie inwektywy, zaraz nerwy, a"głupia',
          a "debilka".. Mnie bywa, tez nerwy poniosą ..- przyznaje.. Ostatnio zapytalam tu
          kogos czy umie zcytać , bo odpisał na mój post całkiem nie na temat i jescze mi
          wpierał, ze napisałam czego nie napisałam, ale z tymi epitetami to przesada ...
          Dajmy sobie na luz ..
          Milego dzionka :)
          • ewelina23-20 Re: U mnie słoneczka nie ma za oknem :) 20.04.06, 11:25
            ;) u mnie słoneczko jest takie delikatne ;),ale i tak musze w pracy sie
            męczyć;)
      • Gość: freckles Re: Dziewczyny .. to straszne !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 11:25
        kora3 napisała: Czy naprawdę 90 proc. rozmów o czymkolwiek na tym forum musi
        bezwzglednie
        kończyć się powatpiewaniem w stan umysłu adwersarza? Czy naprawdę muszą lecieć
        testy typu "A skończylas choc podstawówkę?"....Dajcie sobie na luz, bo to
        nie..." teksty od podstawówce wyszły od "ali" a ja tylko zacytowałam jej własne
        słowa, ot co!

zastanawiam się dlaczego piszesz o NAS, w liczbie mnogiej. proszę mnie
        traktować tak samo jak tej całej ALI.
        jak pisałam o tym ze ktos nie ma lusterka,to nie powiedziałam ze to świadczy o
        jego "brakach umysłowych"
        (nie wiem czy te dziewczyny o "słodkim zdziwieniu" na twarzy nie potrafią, czy
        nie chcą zrobić tego porządnie, tak zeby pasowało do kształtu twarzy, a jak
        sama napisałam w poście, to nawet te pseudo-profesjonalne panie fryzjerko-
        kosmetyczki potrafią narobić niezłego bigosu, i potem nie wiadomo jak się
        ratować zeby wyglądać znów normalnie)

ps ciekawe swoją drogą dlaczego np żadna pani aktorka/piosenkarka/etc nie ma
        takich "okrąglaczków" tylko jak najbardziej normalne, zblizone do naturalnego
        kształtu, odrobinę podregulowane fajne brewki...
        • kora3 Re: Dziewczyny .. to straszne !!!!!! 22.04.06, 22:53
          Gość portalu: freckles napisał(a):

>
          > zastanawiam się dlaczego piszesz o NAS, w liczbie mnogiej. proszę mnie
          > traktować tak samo jak tej całej ALI.
          > jak pisałam o tym ze ktos nie ma lusterka,to nie powiedziałam ze to świadczy o
          > jego "brakach umysłowych"

Droga Freckles... post nie był personalnie do Ciebie .. i nie cyowalam nikogo ..
          Nie odbieraj tego, jako osobistego ataku :)
          Przepraszam, ale mniej lub bardziej niemiłe, niepotrzebne i niemerytoryczne
          uwagi dotyczące nie tematu, a rozmówcy sa niestety nagminne na FU i nie tylko w
          tym wątku.. Dlatego wlasnie pozwolilam sobie napisac "dajmy na luz" ... Tak
          samo, jak większosc ludzi tutaj wQrza mnie, jak ktos wpiera mi ze napisałam coś
          czego nie napisalam, jakoś opazcnie odczytuje moje intencje itede. Nie ma nic
          złego w skrytykowaniu czegos co an sie nie podoba, ani w polemice z naszym
          zdaniem, ale trzymajmy jakiś poziom ... W jakimś innym wątku leciały "idiotki",
          "debilki", nba nawet określenie "larwa" :( Kompletnie nie rozumiem po co tak się
          żreć o cos w sumie nieistotnego, czynic personalne wycieczki itede ... Zresztą
          .. może i nie powinnam sie wtrącać , bo to nie do mnie było .. ale jakoś razi, z
          tym, ze pisałam CALOSCIOWO o forum, a nie o tym wątku ...
          Wybacz, z racji kolei losu:) mało przebywam w danmskm srodowisku i po prostu nie
          znam takich zachowań, które niestety z przerazeniem obserwuję w wypowiedziach
          niektórych dziewczyn :(

> (nie wiem czy te dziewczyny o "słodkim zdziwieniu" na twarzy nie potrafią, czy
          >
          > nie chcą zrobić tego porządnie, tak zeby pasowało do kształtu twarzy, a jak
          > sama napisałam w poście, to nawet te pseudo-profesjonalne panie fryzjerko-
          > kosmetyczki potrafią narobić niezłego bigosu, i potem nie wiadomo jak się
          > ratować zeby wyglądać znów normalnie)

Dokładnie w sumie to samo napisałam ...:) Też nie wiem ...Moze kosmetyczka robi
          szablonowo, może dziewczyna sama eksperymentowała, może chciała takie, bo jej
          się podobają ????Mnie zdecydowanie sie to nie podoba i nigdy takowych brwi nie
          mialam .. Raz natomiast pani kosmetyzcka zostawia mnie - nastolatke z dwoma
          ROZNYMI brwiam :) Po prostu widocznie byly róznego kształtu ...Poprawiła mi inna
          , odrosły i przeżylam ...

>
          > ps ciekawe swoją drogą dlaczego np żadna pani aktorka/piosenkarka/etc nie ma
          > takich "okrąglaczków" tylko jak najbardziej normalne, zblizone do naturalnego
          > kształtu, odrobinę podregulowane fajne brewki...

Przypuszczam, ze odpowuiedź na Twe pytanie jest prosta jak drut: aktorki,
          prezenterki itede takowych brwi nie maja, bo:
          a) takie brwi były modne przed II wojna światową :)
          b) z reguly nikt dobrze w nich nie wygladą , przynajmniej wg obecnych standardów
          piękna
          c) nadają twarzy nienaturalny wyraz
          • Gość: freckles Re: Dziewczyny .. to straszne !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 15:13
            ok, Kora3. zgadzam się. poniosło mnie ale chyba sama mnie rozumiesz bo tym
            własnie pisałaś, poruszam jakiś temat po to zeby dowiedzieć sie opinii innych
            osób ale nie opinii w stylu: "a w ogóle podstawówkę to skonczyłaś?"

niekótrzy w ogóle nie powinni sie odzywać skoro nie mają nic konkretnego do
            powiedzenia poza ubliżaniem innych.
            nóz sie w kieszeni otwiera...

pozdrawiam,
            freckles
    • misiak38 Re: idiotyczne depilowane brwi 20.04.06, 11:44
      a jak kiedyś zepsułam a teraz mam ładne już bo mi odrosły:)) no i tylko tym
      chciałam się pochwalić. :)
      • misiak38 Re: idiotyczne depilowane brwi 20.04.06, 11:45
        no i oczywiście nigdy bym sobie takich cienkich nie zrobiła nitek żeby potem
        kredką rysować,straszne.
        • ewelina23-20 Re: idiotyczne depilowane brwi 20.04.06, 11:48
          haha przypomniało mi sie :) po mojej uczelni smiga taka jedna ;) brwi
          wydepilowane do zera i pociągnięte czarną kredką i to jeszcze w takim
          kształcie , że szok;)
          • Gość: jajajaja co zrobic zeby odrosly??????!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 13:17
            niestety przez wieloletnia depilacje mam cienkie brwi,bardzo.
            co zrobic zeby odrosly?
            rosna tam gdzie nie powinny,ale te ktore bym chcialal odzyskac niestety nie.
            mam przeswity. jest jakis sposob
            • Gość: x Re: co zrobic zeby odrosly??????!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 13:53
              Moze makijaz pernamentny?
            • pink_freud Re: co zrobic zeby odrosly??????!!!!!!!! 20.04.06, 14:10
              kup sobie MSM Olimpu. to jest sumplement siarki i rosna po tym wlosy - nie tylko
              na glowie
              • pink_freud Re: co zrobic zeby odrosly??????!!!!!!!! 20.04.06, 14:10
                suplement
    • kalinazkalinowa Re: idiotyczne depilowane brwi 20.04.06, 18:03
      nie zgodzę się z toba ja nie mogę sobie tak wydepilować brwi jak na 1 zdjęciu
      ale bardzo mi się podobaja i uważam że pasują do niej
      • Gość: freckles Re: idiotyczne depilowane brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 22:56
        dobra Kalina, przyznaje ci rację zdjecie tej dziewczynki jest za mało
        hardcorowe. ona jeszcze sie w oczy nie rzuca, jest chyba słabym przykładem tego
        co te dziewczyny wyrabiają.
        Ale pomyśl czy nigdy nie spotkałaś gdzieś w autobusie/tramwaju/na dyskotece/w
        sklepie takiej dziewczyny na widok brwi której pomyślałaś " ojej"

zastanawia mnie myśl czy one nie widzą czasem jak się szpecą, ile im to urody
        odejmuje.
        wiadomo przecież nie kazdy jest idealny. nie ma chyba nikogo kto nie chciałby w
        sobie niczego zmieniać, ale na własną prośbę pogarszać jeszcze ? dziwne
    • paul_ina Re: idiotyczne depilowane brwi 20.04.06, 23:04
      Ja mam w spadku po przodkach solidne, krzaczaste brwi. Niedawno je wyregulowałam. Zmiana jest diametralna - twarz wygląda na pogodną i drobniejszą. Musiałam pozbyć się ok. 1/3 szerokości brwi. Wzorem było dla mnie duże zdjęcie J.Lo, ponieważ mamy twarze podobne kształtem.

Najważniejsze jest pilnowanie kształtu PO. Nie ma wieczoru bez pensety. Mimo tej niedogodności polecam regulację brwi - umiejętnie zrobiona może bardzo pozytywnie wpłynąć na codzienny, podstawowy wygląd twarzy.
    • Gość: mameha Re: idiotyczne depilowane brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 23:22
      Ja tam juz wole brwi a'la Brezniew niz takie nitki. Zreszta takie nitki sa
      niemodne od kilu sezonow, wystarczy popatrzec na zdjecia modelek z pokazow, np
      Natalii Vodianowej
    • Gość: Elfia Re: idiotyczne depilowane brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 23:19
      Dzisiaj widziałam inną wersję koszmaru zamiast brwi. Gościówa, zktórą musiałm
      chwilę rozmawiać miała wyłupiaste oczy + brwi wydepilowane od góry (z czarnymi
      punktami odrostów, które pokazywały naturalny i ładny kształt łuku)została z
      nich tylko prosta, jak od linijki kreska z dolnych włosków. Dokładnie negatyw
      wydepilowanych brwi. Twarz wydawała się zmęczona i zapadnięta, a oczka jeszcze
      bardziej wyłupiaste. Nie sądzę, żebym znalazła gdzieś zdjęcie podobnych brwi i
      mam nadzieję, że wyobrażacie to sobie, ale wszystko co do tej pory widziałam
      wymięka.
      • kora3 Re: idiotyczne depilowane brwi 22.04.06, 23:33
        Ja przyznam, ze wymiękłam wizdąc pewną pania z którą uczestniczyłam w kursie.
        Była to ogólnie niebrzydka szatynka, z naturalnie kreconymi włosami i dośc
        okragla ale ładną buzia .. Brwi miała chyba zgolone i malowala kredką !!!!!
        Takie łuki "zdziwione" właśnie .. I tak to raziło, ale jak raz przyszła z tymi
        brwiami CZERWONYMI to oniemiałam ....Okazało sie, ze pomyliła kredki, spieszyła
        się i pociagneła kredka do ust! A jak zobaczyla to poprawiła zcarną, ale ten
        czerwony zostal ... koszmar ...ie wiem po co to robiła, bo ogólnie byla to
        dobrze poza brwiami wygladająca i umalowana babka...
        • elfia4 Re: idiotyczne depilowane brwi 23.04.06, 00:03
          Yyyy...Daltonistka może...albo z jej lusterkiem coś nie tak...
          • kora3 Re: idiotyczne depilowane brwi 23.04.06, 00:07
            Twierzdiła, ze to przez pomylke się stało:) Ale czemu u licha juz nie starła do
            końca tej czerwonizny to nie wiem ... może zleźć nie chciało zbyt łatwo .. w
            kazdym razie bordowo - czerwonawe to wyszło .. :(
            • Gość: dam_ci_cukierka Re: idiotyczne depilowane brwi IP: *.gprspla.plusgsm.pl 23.04.06, 11:44
              zgadzam się z autorką posta.
              ludzie nie tylko brwi depilują bezmyślnie. Trudno spotkać kogoś ubranego czy umalowanego gustownie. Temat rzeka.
    • Gość: ciekawa1986 Re: idiotyczne depilowane brwi IP: *.chello.pl 23.04.06, 11:58
      po prostu troszke krzywo wyrwala. powinna pomalowac czarna kredka linie brwi i
      ladnie by to wygladalo!
    • Gość: mecha Re: idiotyczne depilowane brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 13:01
      to sa ladne brwi, a nie jakies nitki wygiete do granic mozliwosci w luk, jak
      tecza

img97.imageshack.us/img97/4120/1410354jessikambo0ot.jpg
      • Gość: mecha Re: idiotyczne depilowane brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 13:06
        albo jeszcze takie

img162.imageshack.us/img162/2558/adriananevada3ze.jpg
        • Gość: freckles Re: idiotyczne depilowane brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 15:17
          no i one mają ładne brwi pasujące do kształtu buzi, zarówno Adrana Lima bo to
          chyba ona, jak i połówka Giselle Bundchen, którą widać z prawej strony.
          ona mają podkreślać urodę dziewczyny a nie stanowić jakiś "wybryk" nie pasujący
          do całości, to ładne laski a nie karykaturalne obrazy Picassa (z całym
          szacunkiem dla jego twórczości, jednym moze sie podoba, ale dziwna jest i to
          akurat fakt)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka