hotally 16.05.06, 19:59 Zaczęłam hodować Algi. Znacie może jakieś przepisy, maseczki etc na ich świetne wykorzystanie?:) Wszystko dla zdrowia i urody :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaba1 Re: algi morskie 16.05.06, 20:20 8) jak się "hoduje" algi morskie??????????????????????? Prywatne morze masz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: algi morskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 20:24 Wpisz sobie w googlach,ew.na allegro "algi morskie".Tam sprzedaja i w aukcjach jest opis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hotally Re: algi morskie IP: 82.177.10.* 16.05.06, 21:54 Normalnie w słoiku: - algi w wodzie mineralnej z cukrem i rodzynkami no i sie "rozmnazają " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaja Re: algi morskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 22:31 gdzie je kupilas? mozna kupic gdziesw warszwie? nie chcialabym przez net? jaki jest koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: algi morskie 16.05.06, 23:05 Moja siostra dostała je od kogoś ze szkoły... Na pewno można kupić. Może w aptece?! Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties hotally - mówisz o takich kryształkach, które 17.05.06, 01:21 sobie rosną w wodzie z rodzynkami? Pamiętam, że moja Mama dawno temu je hodowała - i piła - prawdopodobnie bardzo dobrze działają na wszelkiego rodzaju choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hotally Re: hotally - mówisz o takich kryształkach, które IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 14:41 Tak, właśnie o tym mówię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties znalazłam coś o algach : 17.05.06, 01:24 www.algi.hdwao.aplus.pl/ www.jawsieci.pl/zdrowie/leczenie/algi/ torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=602 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scots to może być dobry sposób na cellulit IP: *.chello.pl 17.05.06, 13:27 przeczytałam na stronie - podanej wyżej - że ożna samemu robić algowe zabiegi - nie potrzeba do tego żadnych skomplikowanych mikstur:) zachęcam was do lektury! Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoryna25 Re: algi morskie 17.05.06, 17:37 ja algi hoduje mniej wiecej od roku ....wcieram w ciało i robie maseczki na twarz...efekty sa zadowalajace :) (z tego co wiem, algi nie lubia metalu,powinno sie je wyciagac,mieszac wode np. plastikowa łyzka ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: algi morskie 18.05.06, 07:57 Aha, to juz wiem :) jakieś prawie 20 lat temu też to było modne :) mama nawet przyniosła mi to "cudeńko" z pracy, jako lekarstwo na trądzik- jakoś nie skorzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś