Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 17:39 Czy ktos z Was stosowal juz opalenizujacy balsam do ciala Nivea ? Jak wrazenia ?? Ja wlasnie kupilam i jestem ciekawa czy w koncu moja 'biala' cera nabieze troszke opalenizny :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Dove summer glow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 17:40 Przepraszam, ale w tresci posta napisalam 'Nivea' - chodzi o oczywiscie o balsam Dove jak w tytule :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dove summer glow IP: *.umcs.lublin.pl 24.05.06, 17:42 bardzo szybki efekt mam ten do cery normalnej/ciemnej slicznie pachnie cytrusowo i juz po pierwszym zastosowaniu efekt jest widoczny. Trzeba dobrze rozsmarowac jak wszystkie...dla mnie super b.gładka skóra choc mnie lekko swedziało ciałko po wysmarowaniu... Jednym słowem polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dove summer glow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 18:05 To swietnie ! Ja mam ten do cery jasnej... Licze takze na efekt. A czy z kazdym nalozeniem efekt nasila sie czy pozostaje taki sam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dove summer glow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 11:02 Jestem po pierwszym zastosowaniu. Efekt jest, ale bardzo slabo widoczny, licze ze po kolejnych zastosowaniach stanie sie mocniejszy, bo mam juz dosc straszenia moja blada skora !! Co wazne - dove summer glow swietnie wygladza skore :) Odpowiedz Link Zgłoś