marghot 26.05.06, 09:05 czy stosujecie, stosowałyście krem bądź melczko czy żel Panthenol do codziennej/conocnej pielęgnacji wrażliwej i skłonnej do podrażnień cery? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Panthenol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 11:13 Nie wiem czy zauważyłyście, ale porady i odpowiedzi Hanki są zawsze BARDZO pomocne...Myślę, że pytanie marghot skierowane było raczej do tych, które tego specyfiku używały i jakie mają o nim opinie (mimo że tego nie napisała-można się tego domyśleć :o) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Aniu, widocznie napisałam zbyt pokrętnie 26.05.06, 11:21 i nie dość jasno wyraziłam swoje zapytanie czy tez wątpliwości ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
apogeum77 Re: :) 26.05.06, 11:22 Podziwiam bystrość umysłu oraz nieocenioną pomoc Hani. Gdybyś Haniu jeszcze znała odpowiedz na zadawane tutaj pytania, to nie wahaj się podzielić z nami swoim doświadczeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: :) IP: *.aster.pl 26.05.06, 11:24 Nie omieszkam tego uczynić. Twoja wypowiedx jest za to szalenie pomocna, apogeum77;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Panthenol IP: *.aster.pl 26.05.06, 11:23 > Nie wiem czy zauważyłyście, ale porady i odpowiedzi Hanki są zawsze BARDZO > pomocne... Tak, setka kobiet za chwilę zgodnym chórem odpowie: Zauważyłysmy!!! Równie pomocne są twoje wypowiedzi, Aniu... Myślę, że pytanie marghot skierowane było raczej do tych, które tego > specyfiku używały i jakie mają o nim opinie Czy ja ci zabraniam tak myśleć?! i jakie mają o nim opinie (mimo że tego nie napisała-można > się tego domyśleć :o) Skoro już się tego domysliłaś, mogłas udzielić odpowiedzi. Jakoś nie wyraziłaś swojej opinii... Autorka zapytała, czy stosujecie/stosowałayście itd., odpowiedziałam więc na Jej pytanie. Czego się czepiasz, kobieto?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgaga Re: Panthenol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 11:30 Hanka ciężko Cię dorwać na Twoim własnym wątku, więc jeśli ktoś ma ochotę ogromną do Ciebie przemówić, to robi to pod wątkami innych. Ja właśnie również mam dziś nieodpartą chęć powiedzieć Ci, jak bardzo Cię cenimy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Panthenol IP: *.aster.pl 26.05.06, 11:32 > mam dziś nieodpartą chęć powiedzieć Ci, jak bardzo Cię cenimy.. Cieszę się, że zaspokoiłaś swoją chęć;p Cisnienie spadło? Samopoczucie się poprawiło? Tak trzymaj:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgaga Re: Panthenol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 11:36 Oh, Hanka...zdecydowanie przeceniasz swoje oddziaływanie na ludzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Przepraszam, że się wtrącę, ale jako osoba zainter 26.05.06, 11:43 esowana uzyskaniem odpoweedzi na pytanie , wolałabym aby Wasza dyskusja odbywała się w innym miejscu. osoby mające coś do pwiedzenie nt. stosowania i rezulataów po użyciu panthenolu do pielęgnacji twarzy proszę o wypowiadanie się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Przepraszam, że się wtrącę, ale jako osoba za IP: *.aster.pl 26.05.06, 11:56 Używałam kiedyś. Lepsza jest maść niz mleczko, lepiej nawilża i mniej się lepi. Teraz wolę inne mazidła Odpowiedz Link Zgłoś