martaa2 14.01.03, 12:51 Czy używałyście może mascar Clinique? Który polecałybyście najbardziej?Zależy mi na delikatnym , naturalnym makijażu ,żeby nie sklejał rzęs i nie rozmazywał i osypywał się, więc będę wdzięczna za każdą opinię.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabe Re: Tusze do rzęs Clinique 14.01.03, 13:08 ja miałam maskarę Clinique - long pretty lashes to chyba pierwsza maskara, która na prawdę pięknie wydłużała moje rzęsy, jednosczśnie ich nie sklejając itp - ma jednak jedną dosyć poważną wadę - fatalny aplikator (za każdym razem nabierasz na szczoteczkę pół kilo tuszu...) pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Tusze do rzęs Clinique IP: *.nyc.rr.com 14.01.03, 18:39 Faktycznie Long Pretty Lashes jest super - jeden z moich ulubionych tuszow - fajnie wydluza, swietnie sie trzyma - zero osypywania, bardzo naturalnie wydlada na rzesach. Ja sobie z aplikatorem poradzilam w bardzo prosty sposob - poprostu przez pierwszych pare dni zbieralam nadmiar tuszu ze szczoteczki papierkiem i bylo ok :-) Ale to akurat robie z praktycznie kazdym tuszem - zawsze pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś